754 TL Razer Hammerhead True Wireless X RZ12-03830100-R3G1 Bluetooth Kulak İçi Oyuncu Kulaklığı |
754 TL Razer Hammerhead True Wireless X RZ12-03830100-R3G1 Bluetooth Kulak İçi Oyuncu Kulaklığı
-
-
660 a aldım. Fena değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Gecikme nasıl hocam?
-
Call Of Duty Mobile de oynuyorum, bazen de battle royale modun da mikrofonu açıp konuşuyorum, gecikme yok diyebilirim, o kadar iyi hocam, tavsiye edebilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu dönemde güzel fiyat, daha önce itopyadan 300e almıştım garanti bitimine 6 ay kala bozuldu servis sıfır ile değiştirdi. gelen ürünün de sol kulağından tiz bir ses geliyordu tekrar gönderdim en son gelen sorunsuz çıktı.
kronik sorunu gibi birşey aldıktan sonra kontrol edin (sessiz ortamda kısık ses müzik dinlerken veya müzik kapalı menüler arası gezerken duyuluyor)
-
Selam, bu başlığı görüp almıştım. İlk gün tecrübelerim, iPhone ile bağlantı gayet kolay ve hızlı, Laptop'a da tanıttıktan sonra uygulamadan ikisi arasında hızlıca geçiş yapabiliyorum. Oyun modunu kullanmayı düşünmüyorum zaten, yeşil ışıkları da kapattım. Spor yaparken silikonunu takmadığım zaman düşecekmiş hissi yaratıyor. Biraz da kulağımı acıttı ama alışmaya çalışıyorum. Ses ve bağlantı konusunda başarılı buldum fakat kutusu çook büyük, neredeyse airpods 2.nesil kutusunun 1.5-2x katı
-
Bluetooth kulaklıkla oyun oynamak isteyenler aşağıdaki video-test ile ne kadar gecikme olduğunu görebilirler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X