Şimdi Ara

75bin tl manuel HB öneri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aydır araba arıyorum 15 model ustu benzın dızel farketmez en fazla 60bınde manuel hb bır araba neredeyse hiçbirsey bulamadım
    önerisi olan var mı? butcem 75-80bın max. yakıt olarak 10lıtreye kadar razıyım yınede temız bırsey bulmak mumkun gozukmuyor artık

• 15 model fiesta benzinlere bakabilirsin titanium paketleri belki bulamazsın ama trend veya trend x çıkar mutlaka
  • Peugeot 208 allure ya da active modeli benim dikkatimi çekiyor bu aralar ama kararsızım.
    Çekişi konusunda falan kuşkularım var. Bi araştır istersen hocam sen de.
    Ben de 75 bine kadar otomatik almayı düşünüyorum bu aralar.
  • 3 ay önce 77.500₺ sıfır Clio veriyorlardı. Şu anda 2. El alınır Clio yüksek modelli. 1.2 TSI pololara bakabilirsin. 1.25 ve ya 1.4 benzinli fiestaların makyajlı kasaları var. Biraz daha model düşersen Megane 3hb bulunur. 2010 civarı temiz focus hb bulunur.

Piyasa o kadar yükseliyor ki. Buldun mu almak lazım. Bekle diyenlere riayet etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir yıl once 55bın olan polo 1.2tsi simdi 75-80 olmus hayret etmemek mumkun degıl.Nereye gidicek bu pıyasa cok merak edıyorum.5 yasında b sınıfı arabalar yuz bıne satılıyor.
  • İbiza bak hocam 1.2tsi o fiyatlara alınabilecek çekişi güzel bir arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an B sınıfının lideri i20 dir tasarım fiyat donanım vs. olsun. i20 al geç arkana bakma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.