Şimdi Ara

75binTL'ye C180 Fascination mı Peugeot 508 Allure mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İki alternatif arasında kafam çok karıştı.

1.alternatif
    2010 model 20bin kmde Mercedes c180k Fascination

2.alternatif
    2012 model 3bin kmde Peugeot 508 Allure 1.6 ehdi otomatik
    Ek olarak deri koltuk, sunroof, jbl ses sistemi, navigasyon var.

Mercedesin imajı, peugeotun donanımın çok fazla olması ve yakıtıtn çok düşük olması öne çıkıyor.

• Hocam gökte yıldız yerde mercedes yaa biri pejo biri merso lütfen yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajlı denk getirebilirseniz C tabiiki.Makyajsız olursa da C

• quote:

Orijinalden alıntı: meganers

Hocam gökte yıldız yerde mercedes yaa biri pejo biri merso lütfen yani
    Tabiii ki orası öyle ama, birisi şehir içinde 50kuruş yakarken birisi 20 kuruş yakıyor kmde.
    Hadi yakıtı da geçtim, iç mekan mercedeste daha dar.
    Donanım daha az.
    Bir de c180 şu anki güncel kasa değil, bir önceki kasa.
  • Allure baya baya donanim manyagi otomobil. E segmentinde de bile gormedigim 4 bolgeli klima falan var. Ama diger yanda merso var. Donanim degil araba alin derim bunu 508 kullanicisi olarak soyluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka takintin yoksa ve biniciyesen peugeot derim. İci daha genis. Yakit tuketimi neredeyse yari yariya... Ben hangisini alirdim. Mercedes...

• quote:

Orijinalden alıntı: rumelian

Marka takintin yoksa ve biniciyesen peugeot derim. İci daha genis. Yakit tuketimi neredeyse yari yariya... Ben hangisini alirdim. Mercedes...
    mercedes parçaları ilerde sizi çok üzer.
    ayrıca donanım yok.. çok yakıyor.
    ama kalitesiyle mühendisliğiyle yıldızıyla mercedes halen tercih sebebi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pejo al prestij karizma rahatlık konfor her şey pejoda diyen olursa alnını karışlarım

• Burada gelip pejo öneren olursa bile kend bu ikisi arasında emin ol ki Merrcedes alırdı.

• Yilda kac km yaptigin bu konuda kilit nokta bence. Onu soylersen daha dogru yorum alirsiniz.Performans prestij sorunsuzluk diyorsaniz 508 e kiyasla cok cok ondedir.Ben mercedese binerken cok fazla donanim aramam sahsen deri koltuk xenon sunroof bunlar yeterlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: CarBuyer

Yilda kac km yaptigin bu konuda kilit nokta bence. Onu soylersen daha dogru yorum alirsiniz.Performans prestij sorunsuzluk diyorsaniz 508 e kiyasla cok cok ondedir.Ben mercedese binerken cok fazla donanim aramam sahsen deri koltuk xenon sunroof bunlar yeterlidir.
    Arabayı 6-7 sene içinde satmayacaksanız PUG alınabilir yoksa Mercedes ikinci elde verdiğinizi geri alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Arabayı 6-7 sene içinde satmayacaksanız PUG alınabilir yoksa Mercedes ikinci elde verdiğinizi geri alırsınız.

Alıntıları Göster
    75 bin tl niz var ve pejo mu merso mu diyorsunuz... sorulur mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarBuyer

Yilda kac km yaptigin bu konuda kilit nokta bence. Onu soylersen daha dogru yorum alirsiniz.Performans prestij sorunsuzluk diyorsaniz 508 e kiyasla cok cok ondedir.Ben mercedese binerken cok fazla donanim aramam sahsen deri koltuk xenon sunroof bunlar yeterlidir.
    Biraz daha detay vereyim o zaman.

Yılda kullanacağım kilometre 10bin.

Bu iki alternatif de şu an satılık iki araca ait, hayali değil. Fiyatlar da 508 75bin TL, c180 78bin TL.

508de olup mercedeste olmayanlara gelirsek,
    -anahtarsız giriş ve çalıştırma, headup display, ısıtmalı deri koltuk (mercedeste ısıtma yok, sadece yanlar deri ortası kumaş), navigasyon,
    4 yönlü klima, JBL ses sistemi, 18" jant, alarm.

Benim gönlüm mercedes, mantığım ise peugeot diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: picotronics

Bu iki alternatif de şu an satılık iki araca ait, hayali değil. Fiyatlar da 508 75bin TL, c180 78bin TL.

-anahtarsız giriş ve çalıştırma, headup display, ısıtmalı deri koltuk (mercedeste ısıtma yok, sadece yanlar deri ortası kumaş), navigasyon,

Alıntıları Göster
    elmalarla armutları karıştırmayalım. Yıldız'ı ancak Bavyera aslanı ile kıyaslayabilirsiniz. pejo'nun her yeri araba olsa ne olur olmasa ne olur?

• quote:

Hocam elektronik oyuncaklara pek fazla takılmazdım ben yerinde olsaydım..

İki aracın sürüş keyfi,gidişi,duruşu her şeyi çok farklı..

Mantık da Gönül de Mercedes demeli bence.

Umarım içinize sineni alırsınız ama bir yandan da 3-5 sene binip Peugeot u büyük zarar ile satacağınızı hesaba katın.. Mercedes 1 değer kaybederse peugeot 5 kaybedecek..

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan32m

elmalarla armutları karıştırmayalım. Yıldız'ı ancak Bavyera aslanı ile kıyaslayabilirsiniz. pejo'nun her yeri araba olsa ne olur olmasa ne olur?

Alıntıları Göster
    Ben de merso diyorum ama 1.8 7 ileri olanından olmalı.
    Bir de makyajlı olsa iyi olur ama onu da 75'e bulamazsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: FinalVerdict93

quote:

Umarım içinize sineni alırsınız ama bir yandan da 3-5 sene binip Peugeot u büyük zarar ile satacağınızı hesaba katın.. Mercedes 1 değer kaybederse peugeot 5 kaybedecek..

Alıntıları Göster
    pejoyla mercedes birmi yani şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 21 Aralık 2012; 23:44:14 >

• C 180 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinalVerdict93

quote:

Alıntıları Göster
    Benim hesaplarıma göre, 5 yıl binsem, yaklaşık 20bin TL fazla ödüyorum mercedesin bakım ve benzini için.
    Yani 5 yıl sonunda peugeot 20bin TL daha az para etse, bir kaybım olmuyor.

Bir de yorum yapan arkadaşlara sormak isterim c180i hiç kullandınız mı?
    Ben iki aracı da kullandım, ve daha önce her yerde okuduğum mercedes e serisinden başlar lafına inandım.
    Yani c serisi tamam iyi hoş, karizmatik ama, arada uçurum var denecek kadar kalite farkı yok.
    İç hacim benim daha önce kullandığım mazda3 kadar, bagaj daha bile küçük. Eski teknoloji 5 ileri şanzuman, vs.
    Yani benim de mercedese karşı bir ilgim var ancak, c180 çok büyütülecek bir araba değil diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aslında fascination c180in en dolu donanımı, bir üstünde amg var ama onda donanım değil görüntü olarak farklar var.
    Yine de peugeot'un gerisinde kalıyor tabii.
    En azından c serisi ve bu donanımda neden koltuk ısıtma falan standart olmaz anlamak mümkün değil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.