Şimdi Ara

7600gt x1650xt hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 seneden soora fan kirildi.. servise verdim
    iade yapilacak.. yeniu bi kart dusunuorum.. 7600 gt ama bakiorum da cogu insan x1650xt diyo..
    nvidia kullanicisi olarak 1650xt yi bana nasil aciklarsiniz.. x1650xt almaya beni nasil ikna edersiniz??
    kimse ikna edemezse 7600 gt alicaaam...
    ayrica 7600 u tavsiye edenler nicin 7600???

sistemimin die parcalari imza da

• Forumda arama yapsaydın sormadan ikna olurdun bu konuyla ilgili 7600 tane topic açıldı Teknik olarak x1650xt daha üstün ve daha güncel bi kart fakat arada dağlar kadar fark yok.Carbon hastasıysan x1650xt tercih sebebi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Forumda arama yapsaydın sormadan ikna olurdun bu konuyla ilgili 7600 tane topic açıldı Teknik olarak x1650xt daha üstün ve daha güncel bi kart fakat arada dağlar kadar fark yok.Carbon hastasıysan x1650xt tercih sebebi olabilir
    evet ama ati nin benim anakartimla uyumu hakkinda ne dusunuosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: french_kiss

Alıntıları Göster
    kesinlikle x1650xt
  • quote:

Alıntıları Göster
    senin anakart ile birşey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

senin anakart ile birşey olmaz

Alıntıları Göster
    nasi yaani bisii olmaz??
  • quote:

nasi yaani bisii olmaz??

Alıntıları Göster
    7600gt almanı tavsiye ederim Driver problemin yok saçma sapan sorunlar yok..
    Atiden soğudum x1650pro sayesinde fx 5500 ile daha mutluydum ya
    Forza nvidia
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xıvcax

Forza nvidia

Alıntıları Göster
    ATİ'nin satış ve pazarlama müdürü olsaydım ekran kartı satın alma kriteri belirlerdim ve bu kriterlere uymayanlara kart sattırmazdım ama 2nci gün işten kovulurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 8 Nisan 2007; 21:50:35 >

• quote:

Forza nvidia

Alıntıları Göster
    Yav kullanmayı bilmiyonuz bende Ati'den memnunum hatta nividia nividia diyen kuzenim bile şimdi X1650XT kullanıyor.Bence X1650XT almalısın hatta donanimhaber bile karşılaştırma yapmıştı X1650XT biraz da olsa iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Yav kullanmayı bilmiyonuz bende Ati'den memnunum hatta nividia nividia diyen kuzenim bile şimdi X1650XT kullanıyor.Bence X1650XT almalısın hatta donanimhaber bile karşılaştırma yapmıştı X1650XT biraz da olsa iyi.

Alıntıları Göster
    carbon tutkunuysan X1650XT almalısın.Yoksa bence 7600GT yi seçmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

ahahahah güzelmiş

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

ahahahah güzelmiş

Alıntıları Göster
    kesinlikle x1650xt oneririm 7600gt ye onbasar

• quote:

Orijinalden alıntı: kamandes

kesinlikle x1650xt oneririm 7600gt ye onbasar

Alıntıları Göster
    X1650XT ile 7600GT uc asagi bes yukari ayni performansi verir. X1650XT goreceli olarak daha hizli denilebilir.

Fiyatlari yakinsa X1650XT tercih edersin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-49D503640

X1650XT ile 7600GT uc asagi bes yukari ayni performansi verir. X1650XT goreceli olarak daha hizli denilebilir.

Fiyatlari yakinsa X1650XT tercih edersin...

Alıntıları Göster
    x1650xt alacaksasnda saphıre alma forumda sıkayet eden coktu.tul ıyı secım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

x1650xt alacaksasnda saphıre alma forumda sıkayet eden coktu.tul ıyı secım

Alıntıları Göster
    TUL X1650XT kullanıyorum gayet memnunum. X1650XT için 7600gT katili diyolardı toms da falan ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

TUL X1650XT kullanıyorum gayet memnunum. X1650XT için 7600gT katili diyolardı toms da falan ama..

Alıntıları Göster
    x1650xt mümkünse sapphire olmasın,şikayeti olan çok insan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevsende

x1650xt mümkünse sapphire olmasın,şikayeti olan çok insan var

Alıntıları Göster
    7600gt
  • quote:

Orijinalden alıntı: K084K

7600gt

Alıntıları Göster
    çok fark hissedemessin aralarında burda daha çok ati mi nvidia mı sorusu önemli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_gs

çok fark hissedemessin aralarında burda daha çok ati mi nvidia mı sorusu önemli?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar
    7600 gt almaya karra verdim.. az çok bi araştırma yaptım..şu anda da marka çekişmesi var gaaliba... leadtek mi yoksa xfx mi diye..
    bu arada bi şey dikkatimi çekti!!!
    ekran kartlarının outlarında monitör çıkışı yok mu?? annayamadım bu konuda da bana yardımcı olursanız sevibnirim..

resimde gördüğünüz gibi çıkışları ikisi de aynı... monitör bağlantısı biraz daha ufak değil miydi??
    teknolojiden uzaklaştım iyice

7600gt x1650xt hangisi

• quote:

arkadaşlar
    7600 gt almaya karra verdim.. az çok bi araştırma yaptım..şu anda da marka çekişmesi var gaaliba... leadtek mi yoksa xfx mi diye..
    ekran kartlarının outlarında monitör çıkışı yok mu?? annayamadım bu konuda da bana yardımcı olursanız sevibnirim..

resimde gördüğünüz gibi çıkışları ikisi de aynı... monitör bağlantısı biraz daha ufak değil miydi??

7600gt x1650xt hangisi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: french_kiss

arkadaşlar

7600gt x1650xt hangisi

Acele etme kardeş XFX'ten son gelen kart 8500GT galiba 7600Gt ayarında bi kart olacak ve Dx10 destekli üstelik 105$ mış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.