Şimdi Ara

7700k ve diğer 4 çekirdekli işlemcilerin sonu. Sonun başlangıcı içeride (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
2
Favori
21.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Takmişsiniz bir real time render bircok yerde soyleyip duruyorsunuz da kimin umrunda bu? Biz islemcilerin verdigi fps e bakariz cekirdeklerin kullanim oranina bakariz. Real time miymis renderiymis onlar islerin nasil gerceklestigidir. Baska seyler onlar. Sonuca bakiyoruz biz. Islemciler pahali diye oyunlar cok cekirdek kullanmadi diyorsunuz. 8 izlekli 2600k 2011 de cikti. 8 izleginin de aktif kullanilmasina suan bile nadiren şahit oluyoruz. Onu gectim 2400 2500 2500k nin 4 cekirdegi bile yıllarca tam kullanilmadi cikisindan sonra. Bunlar da mi pahali işlemcilerdi? İşlemci %100 yükteyken fazlası gerektiğinde fps drop olur diyorsunuz. Önceki mesajımdaki grafikte minimum fps lerde neredeyse bir fark yok. İlerde olacak diyorsanız en kötü fps limitleyerek zaten ondan kurtulabilirsiniz. O dediğiniz genelde gökyüzüne bakıp 250 fps almaya çalışınca olan şeyler. Ha direk oyuna yansır diyorsanız 7700k nın o derecede zorlanması için daha çok zaman var emin olun. Ben zaten diyorum 1700 bir gün 7700k ya yaklaşır minimum fps de yakalar falan. Ama o gün geldiğinde zaten iki işlemci de çöp olmuş olur. 1700 yakın gelecekte oyunlarda değerlenecek bir işlemci değil. Zamanında aynısını düşünüp fx 9590 alan kuzenim var. Sonuçta 2600k 3770k zamanlarında çıkmış işlemci ve tüm çekirdekler kullanıldığında bu iki işlemciden pek bir farkı yok ve ucuzdu. Şimdi başını vuruyor duvarlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 4 Kasım 2017; 15:29:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    Senın ryzen kullanman maddı durumun el vermedıgı ıcındır

El verse senın gıbı bır fanboy ıntel kullanır

Fx8350 nın bıle daha ne oldugunu bılmeyen kısıler burada ahkam kesıyor ya kopuyorum

Sırf sen ryzen kullanıyorsun dıye ıntel alıcam.Sonra satıp donanımcı123 kardesımız ıcınde ryzen alıcam.

Su forumda boyle bazı tıpler var onlar koru korune savundukca ınadına tam tersını alasın gelıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 4 Kasım 2017; 15:33:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

quote:

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

Şaka gibi hala kendini teselli etmeye çalışıyor : )

2018-2019 yıllarında görürürüz ryzen ilk serisinin durumunu.Zaten 2.seri ryzenler direk öldürecek ilk seriyi.Aldığın 1700 le artık köşene çekilirsin.

Bende hep bunu anlatmak istiyorum, anlayana tabi. 1-2 yıl içince özellikle de ryzen 2 ler çıktığı an (ryzen+ bile direk şuan ki ryzenları çöpe çıkarabilir) şuan ki tüm ryzenlar ÇÖP olacak. 4ghz i geçemeyen, 150-160 gibi komik tek çekirdek performansı ile yüksek seviye kartlarda yeterli performans veremeyen ryzenların yerini 4,5-5ghz gören, 190-200 e yakın tek çekirdek performansı buna bağlı yüksek frekans ile çok daha yüksek çoklu işlem gücü barındıran ryzenlar alıcak.

Şuan ryzen 1600-1700 alan adamlar sanıyor ki oyunlar 6/12, 8/16 çekirdeği ne zaman sonuna kadar kullanmaya başlarsa o zaman işlemci değiştiririm

FX 8350 de 4/8 bir işlemci BF1 multi dahil hiç bir oyunda %100 cpu kullanımı görmüyor ama nedense oyunlarda ÇÖP hatta ÇÖPÜN DE ÇÖPÜ.

FX 8350 de 4/8, Ryzen 1500x de 4/8 bakın bakalım hangisi daha iyi oyun deneyimi ve çoklu işlem gücü sunuyor

Şuan FX 8350 nasılsa 1-2 yıla Ryzen 1600-1700 de yeni çıkacak ryzenların karşısında aynı öyle olacak çok çekirdek var ama ÇÖP

NOT: Ryzen kullanıyorum boşuna intelci diye çırpınmayın.

Sen hic 4/8 ryzen 1400 modelinin bf1 multiplayerdaki cpu kullanim skalasina baktin mi? Koseye sikisinca nasilda cekirdekler %100 vuruyor. Siz hala fx kafasindasiniz. bununda cezasini 4/8 islemcileri overek bu işlemcilere destek vererek kendiniz ve çevrenize yasatacaksiniz. Ryzen alan alsin ucuz zaten. 1600tl lik 7700k kazik sadece.

4.0-5.0 ghz arasi icin 8/16 bir islemciye su sogutma neredeyse şart. Siz diyosunuzki ryzen 2 cikacak bizim islemciler cop olacak. Herkeste su sogutma alacak sanki.

5 yıldır 4/8 hakimiyeti herkesin kafasinda sarhosluk yapmis. Kardesim 100 fps uzeri muhabbeti gucsuz i3 ve i5 islemcilerin kapasitesizliginin i7 7700k ve turevlerinin ekmek yemesine sebep oldu.

64 kisilik bf1 oyununda %80 limitinde calisan bazende %100 limite yaklasan bir 7700k 128 kisilik bf1 de %150 mi calisacak? 7350k %150 calisip 7700k alabiliyor mu? Olamaz. Sunu anlayin artik ya. O-LA-MAZ.

Islemcilerin hesaplama yetenekleri belli. Hersey tek cekirdek ve yuksek frekans degil. Sunu ogrenin artik ya. Gercekten hani bu nasil bir korelmislik anlaymiyorum su forumdaki. Konumuz zen 2 degil ayrica. 4/8 lerin islem kapasitesinin bitmesi ve tikanmasi. Zen2 zaten bir beklenti yaratti. Am4 kullanan adamda istedigi zaman alir takar. Sıkıntı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Takmişsiniz bir real time render bircok yerde soyleyip duruyorsunuz da kimin umrunda bu? Biz islemcilerin verdigi fps e bakariz cekirdeklerin kullanim oranina bakariz. Real time miymis renderiymis onlar islerin nasil gerceklestigidir. Baska seyler onlar. Sonuca bakiyoruz biz. Islemciler pahali diye oyunlar cok cekirdek kullanmadi diyorsunuz. 8 izlekli 2600k 2011 de cikti. 8 izleginin de aktif kullanilmasina suan bile nadiren şahit oluyoruz. Onu gectim 2400 2500 2500k nin 4 cekirdegi bile yıllarca tam kullanilmadi cikisindan sonra. Bunlar da mi pahali işlemcilerdi? İşlemci %100 yükteyken fazlası gerektiğinde fps drop olur diyorsunuz. Önceki mesajımdaki grafikte minimum fps lerde neredeyse bir fark yok. İlerde olacak diyorsanız en kötü fps limitleyerek zaten ondan kurtulabilirsiniz. O dediğiniz genelde gökyüzüne bakıp 250 fps almaya çalışınca olan şeyler. Ha direk oyuna yansır diyorsanız 7700k nın o derecede zorlanması için daha çok zaman var emin olun. Ben zaten diyorum 1700 bir gün 7700k ya yaklaşır minimum fps de yakalar falan. Ama o gün geldiğinde zaten iki işlemci de çöp olmuş olur. 1700 yakın gelecekte oyunlarda değerlenecek bir işlemci değil. Zamanında aynısını düşünüp fx 9590 alan kuzenim var. Sonuçta 2600k 3770k zamanlarında çıkmış işlemci ve tüm çekirdekler kullanıldığında bu iki işlemciden pek bir farkı yok ve ucuzdu. Şimdi başını vuruyor duvarlara.

Fx9590 ornegi verdiginiz icin size yorum yazmayi birakiyorum. Siz ilk once 6700k ve 6900k nin arasinda 2 nesil fark oldugunu kavrayin. R7 serisinin 6900k dengi oldugunu anlayin ondan sonra yazdiklariniz tekrardan degerlendirelim.

• Fx serısı amd nın en rezıl serısıydı fakat ryzen oyle degıl hatta ryzenın amd den cıkmıs olmasına bıle ınanamıyorum

Ama fanboylar fx ıle ryzenı bır tutuyor.

Intel once o dandırık TIM ını duzeltsın
  • vamp kullanıcısına yanıt
    Tamam 2 nesil fark olsun. 4/4 i5 2500k ile 8/8 fx 9590 ı karşılaştırın madem. Ki 2500k ondan 1 yıl önce çıktı. Alın size 2 katı çekirdek farkı. Ne halta yaradı o çekirdekler şu anda? Kendisinin yarısı kadar çekirdeği olan geçen yılın işlemcisi onu ezip geçiyor oyunlarda. Ne fark eder yani? En üst seviye işlemcileri kıyaslamak için öyle söyledim sadece. Çekirdek sayısına göre denk işlemci bulunca yine aynı şey çıkıyor. Hatta daha bile vahim oluyor. Tamam çok çekirdekte fx serisinin getirisi ryzen kadar değil. Tam tutarlı olmuyor ama yine de açıklayıcı bir kıyas. Ben sizin neden bahsettiğinizin başından beri farkındayım. Siz beni anlamayı reddediyorsunuz. Zaten bunca konuşmadan sonra hala 6700k ile 6900k arasındaki çok çekirdek performans farkını bilmeyeceğime inanıyorsanız pes diyorum. Her şeyi geçtim intelin zaten zamanında yaptığı pislikler de belli. AMD nin oyunda öne geçme ihtimali olsa bile intel oyun geliştiricilerine izin vermeyecektir gerekirse rüşvet vererek. Pazarı domine edip bu kadar para kaldıran bir firmaya da geliştiriciler baş kaldıramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 4 Kasım 2017; 15:49:24 >

• quote:

Tamam 2 nesil fark olsun. 4/4 i5 2500k ile 8/8 fx 9590 ı karşılaştırın madem. Ki 2500k ondan 1 yıl önce çıktı. Alın size 2 katı çekirdek farkı. Ne halta yaradı o çekirdekler şu anda? Kendisinin yarısı kadar çekirdeği olan geçen yılın işlemcisi onu ezip geçiyor oyunlarda. Ne fark eder yani? En üst seviye işlemcileri kıyaslamak için öyle söyledim sadece. Çekirdek sayısına göre denk işlemci bulunca yine aynı şey çıkıyor. Hatta daha bile vahim oluyor. Tamam çok çekirdekte fx serisinin getirisi ryzen kadar değil. Tam tutarlı olmuyor ama yine de açıklayıcı bir kıyas. Ben sizin neden bahsettiğinizin başından beri farkındayım. Siz beni anlamayı reddediyorsunuz. Zaten bunca konuşmadan sonra hala 6700k ile 6900k arasındaki çok çekirdek performans farkını bilmeyeceğime inanıyorsanız pes diyorum. Her şeyi geçtim intelin zaten zamanında yaptığı pislikler de belli. AMD nin oyunda öne geçme ihtimali olsa bile intel oyun geliştiricilerine izin vermeyecektir gerekirse rüşvet vererek. Pazarı domine edip bu kadar para kaldıran bir firmaya da geliştiriciler baş kaldıramaz.

Ben sizi anladim. Siz zen serisinin islemci cekirdeklerini fx ile esdeger tutuyorsunuz. Ben su an mobildeyim. Ama istersen internette zen serisi ve core ailesinin ipc basarimina bakabilirsin. Arada fark yok denecek kadar az. %5 mi neydi. Yani 3.5 ghz de calisan bir 6900k ile 3.5 ghz de calisan r7 1700x esit seviyedeler. Fx serisi gibi nanometre bazinda eski ve kapasitesiz kucuk gucsuz cekrideklerden bahsetmiyoruz. Ayni frekansta ayni güçten bashsediyoriz. Intel bu yuzden tepetaklak oldu. Piyasa Multicoreda 7700k gibi tekil cekirdekten fx serisi gibi bir guc beklerlerken intel gibi bir firma 6900k dan oldu. Olay budur. Bunuda sizler bir turlu anlayamiyorsunuz.

Eşit tutmuyorum. Sadece şuanki duruma benzer bir ornek vermek istedim. Zaten soyledim fx serisinin getirisi bir zen kadar değil. Yine de ayni senaryo var elimizde. Cok cekirdek performansi yuksek olup her cekirdegi yavas calisan bir islemci. Simdi de oran olarak fark yok. Yine cok cekirdekte ucan ama her cekirdegi rakibinden yavas calisan bir islemci var elimizde. Sadece bu sefer her cekirdegi rakibinden geride olsa da eskisine gore daha yakin performansi var. Mimari başarı olarak bakarsaniz yakin sonuclar verecektir tabii ama biri 4 ghz digeri 5 ghz da calistigi icin ve yillardir intelin ayni mimariyi kullanip pazari domine etmesi sonucu oyunlar intel ile cok daha optimize oldugu icin bu son kullaniciya yansimiyor. 1700 un 7700k yi yakin gelecekte gecmesinin tek bir yolu var. Ryzen 2 ler tek cekirdeğe kasıp uzerine yuksek frekanslara cikarak oyunlarda her yonden inteli ezip intelin pazar payini yok etmesi gerek. Ki o da zor cunku 2000 lerdeki AMD nin ezici üstünlüğüne rağmen intel hala deli gibi satıyordu. Yine de ancak o zaman oyun gelistiricileri ryzeni şahlandiracak yani sizin kafanizdan cikaramadiginiz cinebench puanlarinin hakkini verecek oyunlar yapmaya başlayabilirler. Ki bunlar olsa bile bir etmen daha var. Cok cekirdege gore oyun yazmak cok zahmetli bir iş. O yuzden buna ragmen o 16 izlegi kullanacak oyun cikmasi yine yillar alir. Cok dusuk ihtimallerden bahsediyoruz burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 4 Kasım 2017; 16:14:37 >

• quote:

Eşit tutmuyorum. Sadece şuanki duruma benzer bir ornek vermek istedim. Zaten soyledim fx serisinin getirisi bir zen kadar değil. Yine de ayni senaryo var elimizde. Cok cekirdek performansi yuksek olup her cekirdegi yavas calisan bir islemci. Simdi de oran olarak fark yok. Yine cok cekirdekte ucan ama her cekirdegi rakibinden yavas calisan bir islemci var elimizde. Sadece bu sefer her cekirdegi rakibinden geride olsa da eskisine gore daha yakin performansi var. Mimari başarı olarak bakarsaniz yakin sonuclar verecektir tabii ama biri 4 ghz digeri 5 ghz da calistigi icin ve yillardir intelin ayni mimariyi kullanip pazari domine etmesi sonucu oyunlar intel ile cok daha optimize oldugu icin bu son kullaniciya yansimiyor. 1700 un 7700k yi yakin gelecekte gecmesinin tek bir yolu var. Ryzen 2 ler tek cekirdeğe kasıp uzerine yuksek frekanslara cikarak oyunlarda her yonden inteli ezip intelin pazar payini yok etmesi gerek. Ki o da zor cunku 2000 lerdeki AMD nin ezici üstünlüğüne rağmen intel hala deli gibi satıyordu. Yine de ancak o zaman oyun gelistiricileri ryzeni şahlandiracak yani sizin kafanizdan cikaramadiginiz cinebench puanlarinin hakkini verecek oyunlar yapmaya başlayabilirler. Ki bunlar olsa bile bir etmen daha var. Cok cekirdege gore oyun yazmak cok zahmetli bir iş. O yuzden buna ragmen o 16 izlegi kullanacak oyun cikmasi yine yillar alir. Cok dusuk ihtimallerden bahsediyoruz burada.

Gelde işte bunları anlatmaya çalış.Anlamıyor çünkü işine gelmiyor.

• quote:

Bf1 128 kisi cikinca 7700k nin sonunun gelecegini yukarida yazdim. Yillar falan degil. 1-2 yil diyelim. 2011 den beri 4/8 islemciler 300$ 8/16 ilsemciler 1000$ ustu oldugundan bu oyun 64 kisiye tikandi. Sizde performams aldiniz. Herkes aldi. Simdi 8/16 300$ iken 128kisilik multiplayerin onu aralanmisken cok umutlanmayin 4/8 islemcilere. 5ghz de calissa multi olarak 8/16 kolu olmadigindan 128 kisiyi idare edemeyecegi bf1 deki girmis oldugu %80 lik yukle kendini belli ediyor. Bu kadar basit bir matematigi bile gozden kacirmaniz sasirtici. Zaman herseyin aynası olur. 3.5 ghz asagi yukari 100-130 fps de akici oyun getirir. Bu kimseyi uzmez. Ama tikanan bir islemci 4.8 ghz 7350k da oldugu gibi o seviyelere cikamaz. Bunu gecte olsaniz anlayacaksiniz. Grafiksel olarak attim ben bunu size ama anlamamak icin israrcisiniz. Kalin saglicakla o zaman. 6700k yi ya da 4790 lari satanlar bu gercegi bildigi icin intel platformundan kactilar. Gercek bu kadar acik ve nettir. Gercek bu kadar net olmasaydi intel 8700k yi da x299 platformunuda z390 sizintisinida vermezdi. Ama siz israrcisiniz gormemye. Dedigim o zaman gelir ben burda herkesi etiketlerim. Yeniden degerlendiririz durumu.

• Hocam Amd fena para falan mı aldınız

Konsol islemcisileri onu kaldirmadigi surece pc de de beklemeyin. Kisacasi beklemeyin. Zaten bf disinda bunu yapan bir oyun yok. Ki bf1 de 4/4 islemciler bile stabil 120+ fps veriyorlar hatta 140 larda geziniyorlar. Bu arada bf1 de işlemci kullanımı boş yere yüksek gözüküyor. 4/4 6600k işlemcim ile 2k da oynarken %100 kullanımla 80 fps alıyorsam 1080p de yine %100 kullanımla 120 fps alıyorum. BF1 her halukarda işlemciyi yoğun kullanıyor bu bir darboğaz belirtisi değil oyunun anormalliği. Yüksek kullanıyormuş gibi gözüküyor sadece. Aynı durum başka oyunlarda da olabiliyor. Bf1 ozellikle islemci kastirmiyor. Bf1 de gpu optimizasyonu cok basarili oldugu icin yuksek fps verdiginden islemciler buna yetisemiyorlar. Yoksa bf1 le ayni ya da daha fazla islemci yoran bircok oyun var. Birakin 64 kisilik haritayi single playerda oynatarak bile bf1 den fazla islemci isteyen bir sürü oyun var. Kısacası 128 kisi istense yapılırdı ve oynanırdı öyle büyük bir problem değil. Millet rezil optimizasyonuyla pubg oynuyorlar. Biraz daha islemci yoran bf1 e gikini cikarmazdi kimse.

Edit:
    https://i.hizliresim.com/pGbk2L.png
    https://i.hizliresim.com/OyvNy3.png

4/4 işlemcinin bile bu kadar yüksek fps verebildiği bir oyunda cidden 64 kişi olsun diye limitlendiğine mi inanıyorsunuz? İyi düşünün. Bundan çok daha düşük fps veriyor birçok oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 4 Kasım 2017; 17:31:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Hocam Amd fena para falan mı aldınız

Eski 6700k kullanicisna mi soruyorsun bunu? :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 4 Kasım 2017; 17:31:52 >
  • 1080ti kullanipta 7600k kullanan arkadsin 54fps ye drop yedigi ss de var forumda. Az biraz kurcalarsan konulari bulursun

Onda vardır bir anormallik. Ben 4.5 ghz 6600k + 1070 ile oynuyorum. Multiplayerda 90 fps altını görmedim. O da nadir ve arkada başka şeyler açık olduğu zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 4 Kasım 2017; 17:37:20 >
  • quote:

Onda vardır bir anormallik. Ben 4.5 ghz 6600k + 1070 ile oynuyorum. Multiplayerda 90 fps altını görmedim. O da nadir ve arkada başka şeyler açık olduğu zaman.

Bu arkadaşa yardımcı olursanız sevinirim. En azından burada vakit kaybedeceğinize iddaa ettiğiniz 120 fps seviyesine bu arkadaşı çıkartın ve 7700k almaktan kurtarın

https://forum.donanimhaber.com/1080ti-icin-7600k-yeterlimi--129671369
  • Biri banada yardımcı olsun.Oc li ryzen 1600 ile gtx 1070 ile bf1 de oynayamıyorum.Akıcılık yok.Geleceğin işlemcisi ama olmuyor.Sanırım oyun bozuk.İşlemcide sorun olmadığı kesin
  • quote:

Biri banada yardımcı olsun.Oc li ryzen 1600 ile gtx 1070 ile bf1 de oynayamıyorum.Akıcılık yok.Geleceğin işlemcisi ama olmuyor.Sanırım oyun bozuk.İşlemcide sorun olmadığı kesin

Ortalama kaç fps oyuyorsunuz bu kadar komik olan nedir? 30 fps mi oynuyorsunuz. 7600k kullanıcıs gibi 54 fps mi oynuyorsunuz?
    stock 1600 3.2 ghz
    Gamers LifeCZyoutube
    Battlefield 1 (MP) ◄ AMD RYZEN 5 1600 3.20Ghz ◄ MSI GTX 1070 GAMING Z 8G
    https://www.youtube.com/watch?v=eWWSUnC565Q&t=39

stock 1600x
    WccftechTVyoutube
    Ryzen 5 1600x and GeForce GTX 1070 | Battlefield 1 Multiplayer Performance
    https://www.youtube.com/watch?v=FUXYbIwtuds&t=196s

Bak yukarıda link var. O işlemci ryzen 1600 den pahalı ve 54-60 fpslerde drop yiyor. İstersen bu arkadaşla bir görüş

Ortada komik birşey olmadığına göre yine konuya gelip gereksiz bir yorum attın. Çek bir video görelim izleyelim sistemini

Edit: bu arada bu oyun çıktığında zen mimarisinden hiçkimsenin haberide yoktu. Bunuda hesap et ona göre yorum yaz. 10 yıldır bu mimariye oyun optimize edilmiyor. videoların çekildiği tarih baya zen mimarisin ilk çıktığı tarihler bu arada. buna rağmen stock 1600x ağlamıyor.nisan ayı videoları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 4 Kasım 2017; 21:35:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

Biri banada yardımcı olsun.Oc li ryzen 1600 ile gtx 1070 ile bf1 de oynayamıyorum.Akıcılık yok.Geleceğin işlemcisi ama olmuyor.Sanırım oyun bozuk.İşlemcide sorun olmadığı kesin

Ortalama kaç fps oyuyorsunuz bu kadar komik olan nedir? 30 fps mi oynuyorsunuz. 7600k kullanıcıs gibi 54 fps mi oynuyorsunuz?
    stock 1600 3.2 ghz

stock 1600x

Bak yukarıda link var. O işlemci ryzen 1600 den pahalı ve 54-60 fpslerde drop yiyor. İstersen bu arkadaşla bir görüş

Ortada komik birşey olmadığına göre yine konuya gelip gereksiz bir yorum attın. Çek bir video görelim izleyelim sistemini

Edit: bu arada bu oyun çıktığında zen mimarisinden hiçkimsenin haberide yoktu. Bunuda hesap et ona göre yorum yaz. 10 yıldır bu mimariye oyun optimize edilmiyor. videoların çekildiği tarih baya zen mimarisin ilk çıktığı tarihler bu arada. buna rağmen stock 1600x ağlamıyor.nisan ayı videoları

ciddiyim sıkıntıların büyük

Artık ciddiye alıp sana cevap vermekle zaman kaybetmem.Fanboyluktan saldırmaya devam et.Bu arada uygun fiyata 7700k bulursan haberdar et bana

Sayende eğleniyoruz forumda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

stock 1600 3.2 ghz

stock 1600x

ciddiyim sıkıntıların büyük

Artık ciddiye alıp sana cevap vermekle zaman kaybetmem.Fanboyluktan saldırmaya devam et.Bu arada uygun fiyata 7700k bulursan haberdar et bana

Sayende eğleniyoruz forumda.

BEnde sizle eğleniyorum. Bilgisizlik büyük sıkıntı. Hadi çek bir videoda izleyelim. İşkembeden sallamakla olmuyor o işler. Ben tank gibi 1700x üzerinde 4oyun açtım herkesede izlettim. Sende işkembeden salla. Yok ryzen1600 gtx 1070 üzerinde bf1 de tıkanıyormuşta bilmemnede Birde overclock etmiş yersen

Bak bende 3.5ghz 1700x ve gtx 1080 var atarken ufak at. Yemiyoruz

Diyorum bak çek video bize dropları göster. Çok zor değil. Bak adam 3.7ghzde yukarıda gtx1070 ile 100fps de takılıyor. Üstüne birde video çekerken. Hadi bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.