7710 telefonum ve 256 kartım var ... Videoları SmartMovie Converter (Series 60) ile dönüştürüp atıyorum XVid Codectide yükledim fakat görüntü kaygan değil ses iyi fakat görüntü titrek ... Kartta sorun var dedim gittim başka kart aldım oda 256 ondada aynı sonra gittim 2 gb kart aldım o da aynı ... daha önce 6630 vardı onda canavar gibi seyrediyordum .. nedir bunun günahı varmı bilen ... All Thanks ...
arkadasim sorun kartta degil converter de ceviri yapmadan once cevirecegin videolarin goruntu ayarlari vardir kbps yasan degerleri yavas yavas dusur ve telefonun icin en iyi olani bul derim telefonun islemcisini gosonune alrisak 128 veya 160 i gevme derim ses kalitesini de 64 civarinda tut
Ayarları gördüm daha önce çok kullandım 6630 da bu programı 6630 da görüntü 256 ses 128/44100 seyrediyordum ... ?
Şimdi denedim sessiz convert edersen gösteriyor ses enable olunca görüntü titriyor.. Smartmovie görüntüyü xvid ile sesi Lame Mp3 Codec diye birşeyle convert ediyo..Acaba telefona lame mp3 codecmi yüklemek lazım .. öylede bişey yok piyasada ...Ne yapcam bilmiyom ...
jayir oyle biseye gerek yok baska bir smartmovie surumu dene istersen veya once goruntu kalitesini sonuna kadar asalt sonra ses kalitesini sonuna kadar yukselt sorunun kaybolmasi lasim eger sorun devam ederse baska bir smartmovie surumunu denemeni oneririm