Şimdi Ara

7799 TL Xiaomi 11Lite 5G NE 256GB 8GB Ram/158g 6.5' AMOLED Dolby Vision/Snapdragon 778G/4250mAh(33W)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 2000 lira daha az verip aynı chipseti kullanan samsung m52 5g alın. Bu xiaomi ülkemizde tutulana kadar aynı/benzer özelliklerdeki diğer bilindik markalardan ucuz olurdu hep. Şimdi piyasada iyice tutuldu diye ucuz olmayı zaten geçtim, hadi aynı fiyatta olmayı da geçtim daha pahalıya satılıyor artık. Samsung alın, bu fırsatçı xiaomi ve distribütörlerinin ekmeğine yağ sürmeyin. Kalan 2000 liradan da 1-2 ramazan kolisi alıp dağıtın. Hem Samsung almış olursunuz, hem de sevap point kazanırsınız.
  • Bu xiaomi renk işini tutturamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özelliklerine göre şuan alınacak f/p ürünü.

fiyat iyiymiş.

• Bi kaç gün önce s2 fe snapdragon 8gb ram 256 gb hafıza 7400 dü hangisi daha iyidir?

Edit: s20 daha iyimiş o zaman onu kovalamak daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingodisco09 -- 4 Nisan 2022; 21:36:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1000 lira köpük var bir ara 8300 civarına satıyorlardı. Muadil A52s/52 türevleri, yakın bütçede s21fe varken gereksiz bence.

• s21 fe daha mantıklı 8500'e var şuan

• 2000 lira daha az verip aynı chipseti kullanan samsung m52 5g alın. Bu xiaomi ülkemizde tutulana kadar aynı/benzer özelliklerdeki diğer bilindik markalardan ucuz olurdu hep. Şimdi piyasada iyice tutuldu diye ucuz olmayı zaten geçtim, hadi aynı fiyatta olmayı da geçtim daha pahalıya satılıyor artık. Samsung alın, bu fırsatçı xiaomi ve distribütörlerinin ekmeğine yağ sürmeyin. Kalan 2000 liradan da 1-2 ramazan kolisi alıp dağıtın. Hem Samsung almış olursunuz, hem de sevap point kazanırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avastos A kullanıcısına yanıt
    2000 lirayıda kızılaya zekat versin, patronlara dağıtır daha mantıklı😁😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer özellikleri için düşünüyorsanız tamamda bence sırf 5g var diye almayın bence 5g çıkınca ne olacakki aynı 3-5 gb kotalı paketlere devam  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.