Bildirim
7950 Fan Açmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Taktığınız fanın pinleri ile alakalı bir durum söz konusu gibi gözüküyor. Üzerinden çıkmış olan otomatik ayar yaparak çalışan fanın kaç pin olduğuna bakın.. Çıkan fanın pinleri ile birebir uyumlu bir fan takarsanız sorun çözülecektir diye tahmin ediyorum.
2 pin :sadece fana güç verir
3 pin : fana güç verir ve fanın devir değerlerini görebilirsiniz.
4 pin:fana güç verir devir değerlerini görür ve sistemin sıcaklığına göre devrini otomatik ayarlar . -
Malesef 2 fanda 4 pinli -
60 derece teknolojisi onda yoktur herhal fan açmaz. mişürü ve termostatı yenile. -
-
Aynen, birleştirip takacaksınız hocam. -
Birleştirmenin özel bi yöntemi varmı acaba yoksa elimle tutupmu takacam yani pek anlamıyorum bu olaydan ona göre rx580 sipariş verecem -
Çok basit, 6+2 olacak şekilde takacaksınız. Özel bir yöntemi yok. Gerekirse yardımcı olurum. -
Upp bütçem el vermedigi için malesef rx580 alamıyorum elimdeki 7950 nin fan sorununu çözmem gerekiyor elimle manuel olarak %100 e aldıgımda çalışıyor sadece diger türlü kart yük altına girdiginde msi afterburnerde fanın o anki sıcaklıga göre çalışması gereken hıza geçtigini görüyorum ama ekran kartının kendisinde fan açmamış oluyor sadece %100 de çalışıyor sürücüleri güncelledim format atıp tekrar sadece ilk ekran kartını kurup denedim ama sonuç alamadım -
MSI Afterburner da manuel fan ayarlama özelliği var sıcaklığa göre rpm hızını ayar çekebiliyorsun.
bu videoyu izleyip ayarlayıp dener misin?HeyItsTerryTVyoutubeCustom GPU Fan Curves | MSI Afterburner Tutorialhttps://www.youtube.com/watch?v=Nf9_DTKpPkY
bitcointalk.orghow do you unlock fan control on msi afterburner?https://bitcointalk.org/index.php?topic=22564.0
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X