Şimdi Ara

7bin TL bütçeye ss motor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ss alma gibi bi planım var nasip olursa. Bütçem 7bin taş çatlas 7.5 olur. Model takıntım yok sadece üzmesin yeter. Tercihim 250cc ve üzeri (yani bütçeme uygun yüksek cc motor varsa), çift silindir olsa iyi olur ama o da tabi bütçeme uygun olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenjoker -- 1 Haziran 2016; 9:52:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 bin ve 250 cc üzeri SS arıyorsun demi hocam ?

• az daha koy pulsar 200ns al

başlangıç motoru alacaksınız naked daha önce tecrübeniz varsa ss derim
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Hocam parantezde dedimya eğer uygun bir şey varsa. Şuan ki piyasadan hiç haberim yok. Zaten muhtemelende taş çatlasa hyo alırım gîbime geliyor tek fiyatını bildiğim makina o

• matrix506 kullanıcısına yanıt
    Sanırım pulsar 200rs e param yetmez ikinci eline bile

• fenomenjoker F kullanıcısına yanıt
    O fiyata cbr 125 al temiz bakma arkana.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

O fiyata cbr 125 al temiz bakma arkana.

cbr 125 gitmiyor fıtı fıtı pulsar 200 lük iyidir

iyiki pulsar 200ns almışım diyorum 125 lik 150 lik motor alsaydım çok pişman olacağıma eminim
    kısmetse 4 sene sonra falan r25 e geçmek istiyorum

r25 le başlasaydım keşke de diyorum bazen
    bir de sen 125 lik diyorsun
    gerisini sen düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix506 -- 1 Haziran 2016; 13:03:45 >

• matrix506 kullanıcısına yanıt
    100,125,150,250 CC makine kullandım ve fiti fiti dediğin makine rahat 130 u görüyor. Ha amacım şehirler arası gezi yapmak durmadan il il geziyim ise yada istanbuldayım kardeşim o cc makine işime yaramaz diyorsaniz farklı.

• Hyosung Gt250r
  • kask mont koruma demiri ruhsat plaka= minimum 1500 tl.

geriye kalan 5.50 - 6 bin tl ile de ybr 125 alırdım ben olsam. yarın alıyorum bu arada sıkıntı olmazsa :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 5 Haziran 2016; 20:18:14 >
  • ss yokturki 7bine ikimci el bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun hocam
  • Supersport bir makine olması gerekiyorsa ille de, o fiyata ya farkında olup kelepir alırsın ya da kandırılırsın. Bence almadan önce çokça araştırma yap, buradaki arkadaşlarda kendi bilgi dağarcığınca cevap vermeye çalışır , keza benim içinde geçerli. Ama kimseyi dinleme , yok şu motor gitmiyor bu motor gitmiyor.. Bunlar hep görece şeyler, adamın bisikleti vardır daha önce hiç motor kullanmamıştır , düşük cc scooter kullanırken bile küçük dilini yutabilir, tek önemli olan noktayı kaçırma diyerek tavsiye ediceğim şey, ekipmanlarını eksiksiz tamamlaman olacaktır,olurda düşüp kalkınca hiç bi çekeceğin acın, ekipman parasından kısıp motora vereceğin para, seni kurtarmayacaktır. 125 cc olarak tavsiyem japonlardan yana kullanman olur, bunca kullanıcısının ve yıllara dayanmış geçmişlerinin ben bir güvence olduğunu düşünüyorum, kişisel fikrimdir , 1 lira fazla olsun kaliteli olsun. Çok ss istiyorsan bir sezon daha çalışıp para kazanıp rahatlıkla paranın üstüne ekleyip istediğine yürüyebilirsin, iyi günler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fenomenjoker F kullanıcısına yanıt
    ilk motosikletim honda cbr 250r ve pişmanım keşke daha küçük birşey alıp zamanla büyütseydim diyorum
    5k KM oldu alalı aklın varsa çin malı 125 bi motosiklet al elindeki parayı 3 e böl bir parça motosiklete digeri ekipman kalana 3. parçayıda devlet destekli vadeli hesaplar var 4 senelik yüzde 25 veriyor
    4 sene çok uzun diyceksin ama o sürede paran iyi degerlenicek ( tabiki üstüne ekleme yapıcaksın ) daha sonra elindeki motosikletide sat bankadaki parayıda al
    sonra ss makine kullan ninja 300 yamaha r 25 ktm rc 390 en fazla bunlar tabiki 600 için yine erken olur benden tavsiye sen niye yapmadın böyle dersen
    gençlik hevesi gaza geldim aldım geç oldu ama
  • İngiliz malı kullanıcılarının memnun olduğu Megelli 250 r araştır derim. Bende alıcam Allah nasip ederse. Motorla ilgili daha fazla detay öğrenmek istersen Facebookta Megelli Türkiye diye aratırsan yorumları vs okuyarak öğrenebilirsin.

• kemal2020 kullanıcısına yanıt
    Neden pişman oldunuz ?

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    hangi motosikleti alırsanız alın bir
    süre sonra bu gitmiyor demeye başlıyorsunuz ( h2 degilse :D )
    ben 100 cc bir motosiklet alsaydım 1 sene felan sürücektim daha sonrasında 250 cc daha sonra 600 şeklinde gide bilirdi yani aradaki süre zarfında rahatca tecrübe kazana bilicektim
    ama direktman 250 ile başlayınca rek seçenek 600 yani aradaki fark fazla
    motosikletim güzel iyiki almışım diyorum bazen tek pişmanlıgım birden bire 250 ile başlamak oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.