Arkadaşlar dün gece açılmıyordu .Power suptandır dedim yedeği taktım sonuç aynı. Öğlen bilgisayarcıya bıraktım ana kart yandı 350 tl demiş. Sadece internet grmek icin kullanıyor ve normal oyunlar için arada.buna uygun ve kullandıgım işlemci ram vs kullanabılcegım anakart tavsiye ederseniz sevinirim. 2.elde olur. anakart özellikleri : P5LD2 SE
- Intel 945P/G chipset - Intel LGA775 Pentium 4 CPU - Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo Ready - Dual-Core CPU Ready - FSB 1066/800/533 - DDR2 667/533/400 - RTL8111B PCIe Gbit LAN
Kullandığım işlemci: int core duo 2. e4500. ddr2 ramler var .
Evet sorun anakarttaysa yeni Lga775 anakart almanız gerekir. Keşke sorunu biraz da kendiniz halletmeye çalışsaydınız bilgisayarcıyla uğraşmaktansa.. ben kesin bozuldu zannetiğim kartı 2 senedir kullanıyorum. Biraz da uğraşmak lazım. Ramlerden sorun çıkabilir,statik elektrik sorun çıkarabilir bios pilini falan bir çıkarıp bekletseydiniz keşke.
paladium2014 iyi bir satıcıdır, daha önce alış verişim oldu. Tüm fiyatları da makuldür. Özellikle forumdan daha ucuza LGA775 işlemci bulabilirsin.
ugurr999
kullanıcısına yanıt
valla eski kasaya taktım işlemciyi calıstı fakat goruntu gelmedı monitore sanırım işlemci sağlam.o eski kasada msi pm8pm-v var fakat ekran kartı takılmıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme