Şimdi Ara

8.000-10.000 TL arası topladıkalrım iyi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski bilgisayarım bozulduğu için yeni sistem toplamam gerekiyor. Hali hazırda kasam ve ssd olduğu için onlar haricinde diğer parçaları şöyle düşündüm:

CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance RGB PRO Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Dual Kit Ram (Bunu zaten aldım)

CORSAIR RM750 750W 80+ Gold Full Modüler 135mm Fanlı PSU (Bunu da aldım)

ASUS GeForce GTX 1660Ti ROG STRIX GDDR6 6GB 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı (Bunu da aldım) (Bunu şimdilik aldım ileride 3060'a güncellemeyi düşünüyorum)

Asus TUF Gaming B550-Plus AMD B550 4600 MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart (Anakart olarak bunu almayı düşünüyorum bir çok insan b450 serisi alıyor ama bana sanki b550 serisi 3000 serisi ekran kartlarına daha iyi yakışır gibi geliyor hem de gen4 muhabbeti cezbediyor biraz. İlerleyen tarihlerde gen4 destekli ssd de almayı planlıyorum)

AMD Ryzen 5 3600X 3,8GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci (Bunu da almadım)

Benim bu sistemde kafama takılanlar almadığım parçalar. Anakartlardan pek anlamıyorum ama bu anakartın bu fiyatlardaki diğer anakartlara göre ses yongası daha iyi onun için bunu tercih etmek istedim. İşlemci ise tam bir kafa karışıklığı şu an amd yeni işlemci çıkaracakmış ama fiyatlarını, performans farklarını ve ne zaman satışa sunulacaklarını bilmiyorum ve bir an önce de almam gerekiyor. Acaba yakın bir tarihte çıkar mı beklemeye değer mi yoksa 3600x alıp geçiyim mi ?

Bu arada kasam Thermaltake Element G ve ssd de Samsung 960 Evo

Verebileceğiniz her tavsiyeye açığım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• 20 Ekim civarı 5000 serisi satışa sunulacak deniliyor. Pek bir şey kalmadı bekleyin.

B550 anakart almak daha mantıklı olur tabi ki 5000 serisi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 2 Ekim 2020; 16:35:53 >
  • Fiyatları ne olur peki ? 3600x fiyatının çokta dışına çıkmak istemiyorum ayrıca daha tanıtımı bile yapılmayan bişeyin 20 Ekimde satışa sunulması biraz zor değil mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.