Şimdi Ara

8-10 bin arsı araba seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm bn yeni ehliyet almış sadece sürücü kursunda araba kullanmış biriyim çaylağım yani 8-10 bin arası bir bütçem var bu bütçeyle 2.el bir araç almak istiyorum hyundai 1.5 accent (96-99) arası ama çevremdekiler önce bi şahin doğan al onla öğren diyorlar accent sana çok masraf çıkarır diyorlar sizce ne yapmalıyım cevap verenlere şimdiden teşekürler

• cevap vercek yokmu arkadaşlar ?
  • Alacağınız araç kullanmak içindir, yani araç kullanmayı öğrenmek için araç alınmaz.

Zaten aldığınız aracı kullanırken araç kullanma konusunda ustalaşacaksınız.

Şahin, doğan ile Accenti karşılaştırmak gerekirse Accent ön plana çıkar. Şahin, doğan günümüzde de popüler araçlardandır. Yedek parça, tamir vb. bakımdan uygun fiyatlıdır. Tamirinden sanayideki herkes anlar.

Bu araçlar konusunda kararsız kalsam, tercihim Accent olurdu.
  • Hiç düşünme al Accent ı, Şahine Doğana para verme. Acemilik dediğin iki üç haftada atlatabileceğin bir olay, ben imzamdaki aracı alalı üç ay oldu, daha önce araba kullanmışlığım parmaklarla sayılacak kadar azdı ama hemen alıştım ve hiç bir sorun yaşamadım. Araban iyi olunca daha dikkatli oluyorsun ve daha çabuk öğreniyorsun.
  • Hidrolik direksiyonlu bir şahin ya da doğan slx. Slx çok daha iyi olur. Bir de kalite tüple çok uzun süre kullanırsınız. Allah korusun büyük bir kaza hariç 20bin liralık araçla doğan slx arasında 12-15 bin tl lik fark yaratacak bir özellik yok. 30bin tl yi gözden çıkarınca dağlar taşlar kadar fark var o ayrı...
  • beninmde derdim acemi olduğumdan ufak tefek kazalarım olacak yedek parçası ucuz olduğunda bi şahin alıp onda acemiliğimi atıp sonra accent almak accentin yedek parçası şaine göre çok pahalımıdır acaba
  • peki 94-96 bi doğan slx kaç paraya alabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şahin doğan hiç bulaşma bence acemilikten bu kadar korkma

o fiyata bir renault 21 yada renault 25 al keyfine bak yok istemiyorum dersen flash bak.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-bakmadan-gecme-47885028/detay/

mesela... sahibini falan tanımam sadece bir örnek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 23 Nisan 2011; 22:02:03 >
  • farı 30tl, tamponu 50tl olan başka araç varsa ona da bak...

megane aracım var... çakma far bile 150tl. Almera kullandım farı 300tl di. istanbuş şehir içi en korkusuz kullanılacak araç tüplü, alarm ve baston kilitli doğan slxtir. Bol kaza yap bine iki bine aracı toplat... başka illerde durum nedir bilemem...
  • Accent al
  • doğan alcak gibi duruyorum ama aklım hala accente parça fiyatları çokmu pahalı acaba accentin bide doğan dan az yakar accent daha atik bir araba kafam çok karışık
  • Yaşın genç tipo al daha spor ve rahat.Sürüş keyfi de üst seviye
  • Şahinler de aslında biraz büyük ve yakıt olarak ekonomik değik, uno,tipo filan da düşünebilirsin ama sırf acemilik içinse gerek yok, 10 civarı polo,golf,lantis,ibiza alabilirsin, kullanacağin arabada at acemiliğini. Frenler,vitesler,dönüş açıları, aynalar iyice alış.
  • tipoyu bende düşündüm ama ön takım problemi var nazik araba diyolar renault 19 nasıl olur acaba bulailirmiyim 10000 e
  • r19 al bence hem hidrolik direksiyon

• temiz araç bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: apsuva16

tipoyu bende düşündüm ama ön takım problemi var nazik araba diyolar renault 19 nasıl olur acaba bulailirmiyim 10000 e

Hem öğrenmem lazım diyosun parçası ucuz olsun diyosun hem ehliyeti yeni aldım diyosun gencim diyosun hemde yumurta kasalara mı bakıyosun

Hayırlı olması dilegiyle :)

Not:o yumurta kasalardan bi tane garaj arabası yazmış boya degişen yo o temiz illa alacam diyosan onu tercih etmeni öneririm
  • niye yumurta kasanın parçası çokmu pahalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.