Şimdi Ara

8.100 TL DOLANDIRILDIM [ YENİ SS EKLENDİ ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
12
Favori
49.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BayGlock

Yanlış anlamadıysam adamla aynı şehirdesin.Sora sora bul adamı.Sakın korkma.En fazla yanında çoluk çocuk olan dolandırıcıdır.Tabi sende yanına kaba kuvvetten anlayan 2-3 kişi al.Polis felan bu işlere kafa yormuyor.Sadece hukuksal yönden ilerlersin.

Ama çok hatalısın.Teknolojik ürünler için çek alınmaz.Herkestende çek alınmaz.Amcam baba ma çek vermedi düşün..

Birde telefondan bankasaki birini arayıp nasıl güvenirsin.Git o adamı bul.Madem şirketmiş bas orayı bak nasıl veriyorlar paranı.En fazla katil olursun.

Benide dolandırdılar.zamanında sıfır iphone 5s alayım dedim.Adam bozuk telefon yolladı.Sonra adamı buldum.bindim arabaya üşenmedim 2 saat yol gittim başka şehirdeydim.Dükkanına gittim ortalığı ayağa kaldırdım.sonuç ? 2 tane sıfır 5s verdiler bana.Benim gibi farklı şehirde olanları dolandırıp aldıkları parayla dükkana telefon alıyorlardı.Onlarıda orda satıyordu.

Dolandırdıkları parayla telefon alıp internet üzerinden mi satıyorlardı? Vay şerefsizler.

• Geçmiş olsun

Bu tür durumlarda çek senet işlerine güven olmaz. Nakit parada bile sahtecilik yapiyolar

Çek işleri yapiyosan çekten anlaman lazim Mesela benim babaya zamaninda sahte çek verdiler Babam erken uyandi çeki almadi

Sana bişey olcağini sanmiyorum Avukatsizda halledebilirsin. Umarim Çekciler yakalanir ayrica Bankanin üstüne gitsenizde bişey çikmaz Olay gene size gelir

Olaydan sonra o kişilere ulaşabildiniz mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 3 Mayıs 2017; 22:44:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mafya değilsen çek senete bulasmıcan!
  • Öncelikle çok geçmiş olsun;

Hem çek hem senet aldıysanız orada şüphelenmeniz gerekirdi diye düşünüyorum.. Hem çek hemde senet vermesi demek sana 2x 8100 TL vermesi anlamına geliyor..

Eğer Hala senet elindeyse ve üzerinde TC - Adres bilgisi varsa imzada yanında atıldıysa o senedi takibe koymanı tavsiye ederim, yanında imza atıldıysa sahte olmasına imkan kalmıyor ..
  • satıcıadam S kullanıcısına yanıt
    o bile tehlikeli hocam şuan paranın sahte çıkma ihtimali var en güzeli parayı hesaba eft aldıktan sonra ürünü vermek..
  • DIGIL D kullanıcısına yanıt
    Benim çek tede 3 tane kaşe vardı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Orijinalden alıntı: cesuralemdaroglu

Bir kez daha %99 u Müslüman 4 bir köşesi İmamHatipli bir ülkede yaşadığımı hatırlattınız.

Osmanlı da bu tür hırsızlığın cezası belliydi

Taş devrinde de karşılıksız çek verenlerin kafasını taşla eziyorlardı dolayısıyla taş devri tarihini okursan bir tane bile karşılıksız çek vakası bulamazsın.

Taş Devrini okumak için beynin taş olması lazım diye biliyorum
  • nasil bir ulke olduk. e ticaret sitelerini denetleyen mekanizmamiz yok. 8 bin tlye mi yansin dolandirici yaftasina mi yansin. git bi baroya yardim iste. belli ki sebeke bunlar. bide devlet bankasi ile calis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir avukat ile görüş.........
  • Ayıp ayıp arkadaşın başından bir olay geçiyor sizler alay ediyorsunuz birgün sizide keklerler o zaman anlarsınız.

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Her insanın gafil davrandığı bir zaman vardır. Durumun baya ciddi delilleri sağlam toplaman lazım bu konuyla ilgili sağlam bir avukat bulup itiraz edebilirsin ayrıca sitedeki yazışmaları ve savcılık kararıyla banka kamera kayıtlarını delil olarak gösterebilirsin. Cihazı belki eline geçer ama çok zor eğer bankaya çeki sorgulatmaya gittiğin anda yanında biri bar mıydı eğer varsa tanık olarak gösterebilirsin. Bankaya da yanlış bilgilendirme ve yönlerdime adına maddi ve manevi tazminat davası açabilirsin. Tekrar geçmiş olsun.

• UP
    -CHP
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Bir kez daha %99 u Müslüman 4 bir köşesi İmamHatipli bir ülkede yaşadığımı hatırlattınız.

Osmanlı da bu tür hırsızlığın cezası belliydi

Taş devrinde de karşılıksız çek verenlerin kafasını taşla eziyorlardı dolayısıyla taş devri tarihini okursan bir tane bile karşılıksız çek vakası bulamazsın.

Taş Devrini okumak için beynin taş olması lazım diye biliyorum

Yanlış bilgi, her türlü teknoloji, medeniyet, gelişmişlik, en detaylı yasalar bu devirde bulunurken geçmişe özlem duyup, nüfusun bugünkünün ancak onda biri olduğu bir dönemde adalet olduğunu sanmak taş kafalılıktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OCA

krdş helal et şuan oyun oynuyorum

Bu mesaja 300 beğeni gelmesi forumun ahlak ve zeka seviyesini açıklıyor. Kimse kusura bakmasın.
  • Bence Ing deki bankacıyı da suçlamanız biraz haksızlık. Sonuçta çekin aslı ellerinde olmadıktan sonra çekin sahte olup olmadığını bilmek imkansız. Çünkü sahte çekteki numaralar çoğunlukla doğrudur. Bankanın yaptığı sorgulama keşideci firmanın güvenirliliğine ilişkin bir tavsiye olabilir.
    Ancak çek sizin elinize geçtikten sonra, bankaya tahsile verir de, banka da bu çeki kabul ederse o zaman banka için sıkıntı olur. Siz bankaya tahsile götürdüğünüzde, çeki sahte diye kabul etmedilerse bankanın sorumlu olmaması gerekir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Skyress10 kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olan baya arkadaş çıktı buradan hocam. Heryerde iyi ve kötü insanlar olduğu gibi buradada mevcut

• Te.k kullanıcısına yanıt
    Hocam baksalardı fotoğrafa dediğiniz doğruydu. Bana bakmadan o adamların çeki sağlam diyip göndediler. Dakar söylemediğim bir ayrıntıyı daha vurgulamak isterim, çeki ilk yazan " yazdığı iddia edilen " şirketi aradım sizin çekiniz sahte dedim. Bana " biz bugüne kadar hiç bir şekilde çek senet işlerine girmedik " diye söylediler. Fakat banka bana çeklerinin sağlam olduğunu söyledi. Bu adamlar çek kullanmadıklarını idda ederken banka bana çekleri sağlam dedi. Şimdi nasıl bakıyorsunuz olaya ?

• cesmeli44 C kullanıcısına yanıt
    Elimden geleni yapacağım hocam, desteğiniz için ve olgunluğunuz için çok teşekkür ederim..

• __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    Ben çeki aldıktan sonra hiç ulaşmadım, güvenmiştim sonuçta..

Fakat o gün 2 Mayıs'ta WhatsApp son görülmesine baktığımda 21'inden sonra gitmemişti. Aradığımda ise kapalıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: freelast

Ing size çek sağlam dememiş ama, elinizdeki çek görüntüsünün üzerindeki firmanın sağlam olduğunu söylemiş. Çekin sahte olup olmadığını çek görüntüsünden anlayamaz. Çek numarası belki de gerçek çek defterine aittir bilemeyiz. Çekin kendisini götürseydiniz sahte olduğunu anlarlardı. O yüzden Ing üzerine gidemezsiniz diye düşünüyorum.

Oradaki bankaya adamın sorma amacı zaten çekın sahtelıgıyle alakalı. Banka iyi niyetli olsa bu sekılde anlayamayız falan derdı. Banka bu adamların işi bu. Burada hayatında ılk kez cek alan adamı yanlıs yonlendırıyor dolandırıcıya resmen ortak oluyor. Değilse musterı bankaya neden sorsun? Su fırma iyi firma mı dıyecek halı yok tabıkı amac zaten cekle alakalı, ama bankanında suistimali var savunulacak yanı yok bence

• thelord03 kullanıcısına yanıt
    İmza ve ad soyad ve şirket kaşesi var. Fakat hepsi sahteymiş hocam..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.