Şimdi Ara

8.100 TL DOLANDIRILDIM [ YENİ SS EKLENDİ ] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
12
Favori
49.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BaNKAya girip çeki sorduğunuz an size bilgi veriliyor
    Çek gerçek deniliyor.....
    O sizin için delil niteliği taşır...
    Görüntü kaydı.
    ---------------------------------------
    2. Alış veriş yaptığınız şahışla ilgili
    Nerede buluştunuz oturup konuştunuz.
    Bütün bunları gören Dükkan kameraları
    ise şahsın yakalanmasında etkin rol oynar.
    ---------------------
    Bilginiz olsun..
  • Bizim evin önünden aldı. Evin kayıtları 26.04.2017 de bitip üzerine tekrar yazıldığı için görüntüler kayıp. Eğer tekrar çıkartılabilirse böyle bir imkan var ise kanıt olarak vereceğim. Yaklaşık 10 dakika kadar kapının önünde görüştük dolandırıcı arkadaş ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

o bile tehlikeli hocam şuan paranın sahte çıkma ihtimali var en güzeli parayı hesaba eft aldıktan sonra ürünü vermek..

geçen sahte para geldı herseyı aynı sadece kagıttan anlasılabılıyor. O da tek tek tum paraları oksamak lazım. Sahtecılık dolandırıcılık hat safhada
  • Uplayalım.Geçmiş olsun.Dikkat etmek lazım bu devirde söz konusu para ise gölgene bile güvenmeyeceksin.Bence avukatınızla görüşün bu konuda ing bankında büyük hatası var.Sonuçta adamlar size gerçek demiş.Banka işin içinden bu kadar kolay sıyrılmamalı.Çek senet tarzı şeyler sakat para gibi aynı sahtesi de var gerçeği de var.

Birde konuda hala goygoy yapanlar var.Arkadaş bugün bu arkadaşa yarın sana bana adam burda fikir almak istemiş derdini paylaşmak için gelmiş.Herşeye trollük herşeye goygoy bu tarz durumlarda yapmayın bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satıcıadam

Bizim evin önünden aldı. Evin kayıtları 26.04.2017 de bitip üzerine tekrar yazıldığı için görüntüler kayıp. Eğer tekrar çıkartılabilirse böyle bir imkan var ise kanıt olarak vereceğim. Yaklaşık 10 dakika kadar kapının önünde görüştük dolandırıcı arkadaş ile.

çevre kameralaradabakın bence aracın plakası falan gozukuyordur en azından
  • Gecende ankara sıncanda evın tamamına kredi veren emlakcı vardı. Nasıl oluyor %80 degıl mı dedım. Ing bankla iş yapıyoruz bazı yerlerde eksperlere yazdırıyoruz falan dedı anlamadım ama uckagıt sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut1221 -- 3 Mayıs 2017; 23:26:13 >
  • Modality kullanıcısına yanıt
    Hocam bence izmir İng deki bana çekte problem olmayacağını söyleyen arkadaşta onlardan. Ben öyle hissettim. Bu banka kolay yırtmayacak bu işten. Neyim var neyim Yok dökeceğim Ortaya

• 900 lira alabildin en azından. Bence dolu tarafından da bakmak lazım. Keşke onuda almasaydın zararın komple 9bin olup evde soğuk su içip, polisle belaya girmeseydin. Uğraş dur şimdi. Temize çık paranı unut.

• mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    Hocam adam arabayı nereye parketti bilmiyorum. Aşşağıya parkeymiş olabilir veya bana arabayla geldim diyip kendisi otobüsle gelmişte olabilir. Herşey olabilir anlayacağınız :) savcılıkta bitecek iş bence

• adam buradan yardım istemiş ve gelen yorumlara bak adamı gırgıra almışlar...
    kardeşim
    www.hukuki.net
    Hukuki.NET Forumları
    http://www.hukuki.net/forum.php
    sitesinde derdini anlat istersen kesinlikle cevap bulursun...
    burası boş beleş insan yığını...
  • mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    Dolandırıcıya benziyor hocam. Ama anlayamıyorsun işte o kadar iyi yapıyorlar ki işlerini , herkesi kandırabilecek kapasitedeler.

• Şu yorumlardan kimseye güvenmemek ve derdimizi kimseye anlatmamak gerektiği dersini çıkardım. İnsanlar dertlerimize üzülmeyi bırak, gülerler, oh iyi olmuş deyip makaraya vururlar bizim acılarımızı. En iyisi Okyanusya 'da kimsenin olmadığı bir yerde küçük bir ev inşa edip, kimse olmadan yaşamak. Konu sahibi ben olsam, şu yorumlardan sonra fıttırmıştım. tesekkur ederim konu sahibi. Sorunuza cevap olarak da, bu konular hakkında bilgim yok pek, daha hayata atılnadığım için. Avukat ile görüşmeniz daha iyi olur, keşke açmasaydınız konuyu, insanlar espri yapmış bir de. Ben pişman oldum yani.

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Yok be hocam, öyle deme. İyi insanlarda var sizin gibi. Herzaman iyi olacak diye bişey yok bazen kötü insanlarda oluyor :)

Buraya yazıyorum şimdi hocam. Bakalım buradan ne cevap gelecek.

• Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    Olsun olsun. Kimisinin ağlaması, kimisinin gülmesi. Hayat böyle devam ediyor. Bazen aramızdan dertten anlayan, olgun insanlar çıkıp destek oluyorlar, yardım ediyorlar. Bazen sadece iyi için kötüyü unutmak gerekiyor.

Teşekkür ederim ilgin için :)

• Siz çeki elinizde bir ay mı tuttunuz...
    Çünkü olay tarihi ile ifade arasında bir ay zaman var..
    Ayrıca ifade tutanagı orjinal değil gibi geldi bana ...
    EKSİK PARÇALAR MEVCUT OLAYDA..
  • 96'lı adamsın çek, senet bunlar TAM OLARAK nedir ne işe yarar biliyor musun da böyle bir işe giriştin? Meraktan soruyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 3 Mayıs 2017; 23:33:49 >
  • Eksik hiç birşey yok. Nisa'n 6 da aldığım çeki Mayıs 2 de bozdurmaya gittim.

Bu kadar basit hocam. Bütün detaylara cevap verdim. Konuda biraz dolaşın tüm sorularınıza cevap bulacaksınız..

• :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    Abi ne bileyim. Gittim bankaya sordum sağlam dediler aldım. Benim bir günahım yok. 1 senede biriktirdiğim parayla aldım. İnsan malını göz göre göre atar mı ? Allah aşkına, Soruyorum sana.

Yaptım bi cahillik ama bu cahilliği yaparken her türlü tedbiri aldığımı zannettim. Fakat banka dolandırdı beni.

• Dostum birisi sattığınız şeye karşılık çek,senet,arsa,tarla,arazi vs... teklif ediyorsa %99,99 dolandırıcıdır.Herkes yaşadığınız olaydan ibret alır umarım.
  • Nüfus bilgilerini kapasana. Ana baba adı kimlik sira no filan komple açık adam resmen tokatlanmaya yer arıyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.