Şimdi Ara

8.100 TL DOLANDIRILDIM [ YENİ SS EKLENDİ ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
12
Favori
49.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bütün mesele burada yatıyor hocam. İNG bana çek sağlam demeseydi almazdım. Tüm sorun burada aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyide alıcıya çeki boz bana nakit ver diyecektin zor birşey değilki? niye bir daha banka ile sen uğraşıyorsun?
  • Arkadaşlar bu devirde çek işlerine falan girmeyin. Geçmiş olsun
  • satıcıadam S kullanıcısına yanıt
    Çek görüldüğü gibi ödenir vade olmaz
  • hocam bi avukatla konuşman en doğrusu olur

• quote:

Orijinalden alıntı: satıcıadam

Bütün mesele burada yatıyor hocam. İNG bana çek sağlam demeseydi almazdım. Tüm sorun burada aslında

hocam belirtilen izmit şubesini adamın telefonundan falan mı aradınız ya da onun verdiği numaradan?
    bu arada geçmiş olsun
  • Kardes gecmis olsun, dolandirilmani gectim bir de ustune polisle filan muhatap olmussun. Ama isi birakma takip et. Suc duyurusunda bulun. Allah kolaylik versin.

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    hocam gişedeki görevli bayan bankanın kendi telefonundan İzmit şubesini aradı ve ben görüştüm

• tilbosfo T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• 30 Nisan 2017 tarihine kadar vadisi var diye 1 Mayıs işçi bayramı 30 Nisan pazara denk geliyor ben de 2 Mayıs'ta gitmek zorunda kaldım doğal olarak

• Tekrar uplayayım yardımı olue belki

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler güzel kardeşim

• satıcıadam S kullanıcısına yanıt
    Ing size çek sağlam dememiş ama, elinizdeki çek görüntüsünün üzerindeki firmanın sağlam olduğunu söylemiş. Çekin sahte olup olmadığını çek görüntüsünden anlayamaz. Çek numarası belki de gerçek çek defterine aittir bilemeyiz. Çekin kendisini götürseydiniz sahte olduğunu anlarlardı. O yüzden Ing üzerine gidemezsiniz diye düşünüyorum.

• freelast kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 dakikada anlarlardı. Çekin gerçeğini o gün bankacı ablayla aram iyi oldu bana gösterdi elindeki belgelerdeki gerçek çeki. Bana bakmamıza bile gerek yok, onlar sağlam şirket alabilirsin dediler. Kapılarına kadar gittim, onlar böyle yapmasaydı ben asla vermezdim..

• Dostum sen neden bir avukatla gorusmuyorsun burada seninle eglenip dalga gecmekten baska ne gelir buradaki insanlarunda baslarina boyle seyler geliyor seni gorunce beterin beteri varmis diyip sukrediyorlar.. sen hakkini arasana maddi manevi tazminat davasi ac cek sahteciligi ciddj bir suctur nitelikli dolandiriciliga girer. Senin yapacagin sey belli olayi avukata tasi ve davayi acin yazismalar var cek var telwfonla konustuysan ses kayitlari var hemen pes etme mesele para meselesi degil insanin iyi niyetini olduruyolarlar insanin insana olan guvenini olduruyorlar bu kaybedilen paradan daha onemli..

• Korkmayın size kesinlikle birşey olmaz bundan 4 sene evvel benim şirketin boş çek koçanları çalındı.Adamlar 2 sene evvel çeklerden birini doldurup (26.000T L)inandırıcı olsun diye arkasınıda 3 tane sahte kaşe ve imza ile cirolamışlar. Antalya'da 20 senedir küçük esnaflık yapan birine vermişler ve mal almışlar.Biz çeklerin çalıntı olduğunu bankaya bildirmiş ve bloke koymuştuk.Bu esnaf arkadaş çeki bankaya sormamış günü gelince şubeye gitmiş ve sizin olay gibi infaz bürodan gelip adamı almışlar.Şu anda dava sürüyor çeki bankaya getirene hiçbir şey olmadı ilk günden beri sebest.Bu işi orgnize yapanlardan birini 5 ay evvel yakaladılar ve tutuklu. Savcılık sizin adli sicilinize bakar, imza örneğinizi alırlar, elinizdeki deliller bakarlar.Benim olay sizinkine birebir benzemiyor ama örenektir.Bu arada sizde boş durmayan savcılığa gidin ve çeki verenlerden şikayetçi olun.Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIGIL -- 3 Mayıs 2017; 22:28:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cesuralemdaroglu

Bir kez daha %99 u Müslüman 4 bir köşesi İmamHatipli bir ülkede yaşadığımı hatırlattınız.

Osmanlı da bu tür hırsızlığın cezası belliydi

Taş devrinde de karşılıksız çek verenlerin kafasını taşla eziyorlardı dolayısıyla taş devri tarihini okursan bir tane bile karşılıksız çek vakası bulamazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Mutlaka bir avukata başvurmanızı tavsiye ediyorum, sonuçta bu işin uzmanı onlar. Bizler bir yere kadar yardımcı olabiliriz. Gelip burada çözüm ararsanız 31'ci sivilceli ergenlerin malzemesi olursunuz.
  • Hocam cek ile bilgisaylar satmak nedir ?

• Bu zamanda kimseye güven kalmadı para bir yana mal bir yana çekle, senetle, takasla bu işlerin sonu belli....
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.