Şimdi Ara

8.100 TL DOLANDIRILDIM [ YENİ SS EKLENDİ ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
12
Favori
49.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam valla 6.000'e bul yine alırım. Vallahi billahi bursalı bir çocuktan sıfır halde 8.800 aldım.
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Hocam temennimiz yakalanmaları ve benim sicilimin başına birşey gelmeden bu olayı atlatmamız.
  • Baban bile olsa nakit isteyeceksin kardeşim ders olmuş sana geçmiş olsun umarım geri alırsın paranı.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hocam hala CSB diyen milyonda birlerden birisin. Herşeyi koydum daha ne yapayım. Vallahi billahi oldu bu olay. İnanmıyorsan Kavacık İNG'yi arayıp sor
  • Nick-Konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut1221

quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

quote:

Orijinalden alıntı: mesut1221

quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

Geçmiş olsun yine 900 ü kurtarmış sin dua et. Git onunla yatırım yap belki 9000 geri gelir

He hatta sayisal oynasin belki 9 trilyinda gelebilir. Hayranim cevaplariniza

Sen oyna senin fikrin belki gelir 9 tirilyin.

Senin fikrine istinaden yazdim onu bilw anlayaamdin baksana

Oyna oyna Sen oyna çıkar sana. Onu Bilw anlayaamdin baksana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecmiş olsun hocam. Bizim peder bey avukat. İsterseniz kendisine danışın, belki yol gösterir. En azından yanlış yönlendirmez. Özelden yazarsanız numarasını veririm.
  • Hiç mı düşünmedin bu adam bu kadar zenginse neden sahibinden.com dan 2. El laptop bakıyor diye

• quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

Ben memurla işim yok arkadaşım. Kimin nerede calıştığı da beni ilgilendirmez, herkes kendi tercihleri doğrultusunda yaşar. Fabrikada çalışmakta zorlanıyorsa okusaydı o yattığını iddia ettiği memur olsaydı. Ben derdim Polisimize laf etmen ve yalan söylemen! 155'i arayacaksın kayıt altındaki telefondan sana iddia ettiğin lafları söyleyecekler. Asıl sen hangi ülkede yaşadığının farkında değilsin, bu memlekette en sahipsiz kurum emniyet, o kişi sana telefonda o lafları söyleyip başını ağrıtmaz. Evet polisler yatıyor, senin gibi insanlar gereksiz yorumlar yapsın diye toprağın altında yatıyor. Polise laf söylerken rahmetli Fethi abiyi, Sur'da, Cizre'de,Nusaybin'de memleket için can veren genç polisleri düşünün ve utanın. Daha muhattap olmayalım block'luyorum sizi.

sen ne yazdgımı anlıyorsun nede kendı yazdıgını :D tabıkı blokla. Bloklamadan once memurların kpssde kopya cektıgını de ogreneydın ıyıydı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: satıcıadam

Aynen hocam . Ama silinenleri geri getirebiliyorlar ?

aynen oyle silinen verileri geri getirebilirler ama ustune yazilan veriyi geri getiremezler, duymadigim yeni birsey filan yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0BlueWave0 -- 3 Mayıs 2017; 20:46:9 >
  • Geçmiş olsun hocam umarım adli süreçten sonra hakkınızı geri alabilirsiniz.
  • Geçmiş olsun hocam.
  • Geçmiş olsun hocam. Up
  • Sahibinden.com adı sadece sahibinden.İlanların çoğu dolandırıcı,emlakçı,esnaf kesim.Bir sorun oldugunda sahibinden yapabilecegi birşey yokmuş.İlanı bile iptal etmiyorlar.

Gerçekten bir ürünün sahibi olup ilanları bulmakta mesele...
  • Geçmiş olsun kardeşim umarım zararın karşılanır.
  • Sanalisyan kullanıcısına yanıt
    Umarım abicim. Teşekkür ederim iyi dileklerin için.

• Adam dolandırılmış bazı eziklerde adamla dalga geçiyor.Tipik gerzek.Aklı sıra komik olacak.Bütün gün evde sümük yer gelir burda kendisini dünyanın en akıllısı zanneder.
    Ayıp değil mi kardeşim yaptığınız,bu dünyada neyin ne olacağı belli olmaz.Bugün güldüğünüz yarın başınıza gelebilir.Onun için büyük laf etmeyin derim.
  • hocam ben elden alışveriş yaparken bile sahte paraya karşı bankamatiğe yatırıyorum, ürünü öyle veriyorum artık. 40 yaş pimpirikliği herhalde.

geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çeki ilk sorgulatmaya gittiğinde sahte olduğunu görmedilerse? ikinci gittiğinde nasıl anladılar?
  • Devoin kullanıcısına yanıt
    Hocam bende hep babama " baba beni dolandıramazlar " diyip duruyordum. Dolandırdılar..

Büyük konuşmayacaksın buda bana bir ders oldu.

Burada dalga geçen arkadaşlara tepki göstermiyorum. Başlarına gelir umarım da demiyorum. Kendi halleri ile kendi ayıplarına bakarak utanmalarını bekliyorum hocam.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.