Şimdi Ara

8.100 TL DOLANDIRILDIM [ YENİ SS EKLENDİ ] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
12
Favori
49.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zipmaker kullanıcısına yanıt
  • son durum noldu
  • Son durum ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ata1606 kullanıcısına yanıt
    hırsızın hiç mi şuçu yok kardeş?
  • S0N3R S kullanıcısına yanıt
    hirsiz zaten suclu orda sorun yok ama turkiyede cakal cok var, en yakin arkadasina bile guvenmeyeceksin, kaldi ki biri seni arayip cek teklif ediyor 1 ay sonra parayi alirsin diyor sen de eyvallah diyorsan biraz da sucu kendinde arayacaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: QarekTyphon

O bilgisayarın sıfırı zaten 7.5-8k civarı nasıl 9k ya sattiniz anlamadim

Geçmiş olsun kera filan llayin içindeyse adami bulursunuz

6000'e satacagi laptopu 9000'e ilana koymus. Dolandirici ilana oltayi atmis. Bu arkadas da bi keriz buldum, cek mek diyor ama olsun firsati kacirmayalim demis ve tokatlanmis. Sulun osman'in bilezik hikayesi gibi

• boombip kullanıcısına yanıt
    Sulun Osman zamaninda roportaj vermis. Bir bolumunu asagida ekledim.

"benim dolandırdığım insanlar dolandırıcıydı aslında. yani bana yaklaşma sebepleri beni dolandırmaktı. on tane bilezikle geliyorum adamın önüne akşam vakti. kuyumcunun kapısındayız. ve dükkân kapalı. karımın hastalığını anlatıyorum, acilen bilezikleri bozdurmam gerektiğini, o an nöbetçi eczaneye gidip hastaneden istedikleri ilaçları almamın şart olduğunu söylüyorum falan. hakiki olsalar bileziklerin fiyatı bin lira. diyorum ki 300 liraya ihtiyacım var. paranın gerisi umurumda değil, yeter ki karım ameliyat masasında kalmasın... adam sabah kuyumcuya gidip bilezikleri bin liraya bozdurabileceğini ve birkaç saat içinde havadan 700 lira kazanacağını düşünüyor. o arada benim ayakçım da ortaya çıkıyor ve o almak istiyor bilezikleri. telaşlanıyor adam kazanç imkânı kaybolacak diye. 300 lirayı verip alıyor bilezikleri, be de kayboluyorum ortalıktan. adam ertesi sabah kuyumcuya gidip de bileziklerin sahte olduğunu öğrenince, dolandırıldım, diye karakola gidiyor. ben aranıyorum. demiyorlar ki ona, be adam 1000 liralık bileziği 300 liraya almayı düşünürken aklında ne vardı, diye. gayet açık ki, beni dolandırmayı planlamıştı. ben hayatım boyunca beni dolandırmaya kalkışmamış tek bir kişiyi dolandırmadım."

• hocam sonuç ne oldu acaba merak ettim
  • Nedense aklıma cennet mahallesinde film çekeceğiz diye eşyaları alıp giden adamlar geldi
  • ING Bankası nasıl çekte sorun olmadı diyebiliyor onu anlamadım hem geçerli diyorlar hemde polis çağırıyorlar sahte diye asıl bu meblayı onların ödemesi gerekir. yanlış yönlendirdikleri için neyse g olsun konuyu editlerse sonucuyla arkadaş bilgilendirilmiş oluruz umarım beklediğin gibi sonuçlanır.
  • Son durum ne 1 sene geçmiş

• Bende merak ettim noldu işin sonu

• Aradan uzun zaman geçti, bir öğretmen arkadaşı daha aynı gün dolandırmışlar Balıkesir’e gidip. O öğretmen abimizle arada bir görüşüyoruz , adamlar kayıp savcılığa en son o zaman gittim birde imza vermeye gittim o zaman . Ondan sonra durum aynı ne arayan ne soran var . Bakalım bizde haber bekliyoruz ..

• Geçmiş olsun hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: satıcıadam

Aradan uzun zaman geçti, bir öğretmen arkadaşı daha aynı gün dolandırmışlar Balıkesir’e gidip. O öğretmen abimizle arada bir görüşüyoruz , adamlar kayıp savcılığa en son o zaman gittim birde imza vermeye gittim o zaman . Ondan sonra durum aynı ne arayan ne soran var . Bakalım bizde haber bekliyoruz ..
    E devketten dava surecini takip edebilirsiniz..

• iyi yine acayip 900 tl vermis sana onu da vermeyebilirdi
  • Insanlar yorum yazarken resmen alay etmis sizinde basiniza birgun aynisi gelir ve sizinde bundan haberiniz olmazsa cok gulerim yorumlardan zeka seiyesi ve ahlaki belli oluyor guya yetiskin kesim olucaklar yazik gercekten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gözükmüyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: satıcıadam

Gözükmüyor hocam
    Dava Dosyası Sorgulama

burda gözükmüyorsa kısa zamanda adliyeden dosya numarasından davanın aktif olup olmadığını sorgulayın.

e devlette güzkmüyorsa bu işte bi iş vardır..
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.