Şimdi Ara

8.100 TL DOLANDIRILDIM [ YENİ SS EKLENDİ ] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
602
Cevap
12
Favori
49.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecmis olsun bu çek çük isleri cok sakat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet dolandiricilari mi destekliyor ? Hadi paralel dediler haberleri darbe girisimi olunca oldu orayi yedik de halen degisen yok onu napcaz

• mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    Şanziman da sorun vardı. Çekici çağırmıştım tanıdık tamirci yoktu. Çekici orayı tavsiye etti. Getirdik baktılar. Bi gün sonra aradı masraf 8 bin dedi. Tama dedim. Bir iki gün sonra oldu diye gittik denedik parayı verdik. Meğer hiç birşey olmamış 1 gün sonra fark ettik. 3-4 kez daha getirdim yaptık dediler her seferinde aynı. En sonunda yapılmıyor deyip üstüne 8 bin daha istedi sıfır takalım dedi. Kabul etmedi paramı da vermedi. Benden bise alamazsın dedi. Üstüne arabayı 8 bin masrafı düştüm sattım 2 türlü zarar oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: nigya08

Şanziman da sorun vardı. Çekici çağırmıştım tanıdık tamirci yoktu. Çekici orayı tavsiye etti. Getirdik baktılar. Bi gün sonra aradı masraf 8 bin dedi. Tama dedim. Bir iki gün sonra oldu diye gittik denedik parayı verdik. Meğer hiç birşey olmamış 1 gün sonra fark ettik. 3-4 kez daha getirdim yaptık dediler her seferinde aynı. En sonunda yapılmıyor deyip üstüne 8 bin daha istedi sıfır takalım dedi. Kabul etmedi paramı da vermedi. Benden bise alamazsın dedi. Üstüne arabayı 8 bin masrafı düştüm sattım 2 türlü zarar oldu

Hocam konu acin bence servisin adini verin sizin gibi baska dolandirilanlar varsa belki haberleri bike yoktur oyle mallarda bol memlekette. Konu acarsaniz en azindan bulundigu sokakgi falan yazin belki sisizn gibi baska dolandorilanlarda cikarsa savci delik kabulneder

• Hatta ve hatta benim araba ile ilgilenen ustalardan bitanesi işi bıraktı ve beni arayıp senin arabana hicbirsey yapmadılar paranı aldılar dedi. Ama şahitlik yapamayacağını onlarla uğrasmak istemediğini söyledi.

• Çek deyince aklıma nedense hiç iyi kelimeler gelmiyor. Bazı kelimeler insanda güzel diğer kelimeleri çağrıştırır ya. Çekle alışveriş yapmak ortaçağda mübadele dönemindeki gibi bir alışveriş yöntemi gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satıcıadam

Yardıma ihtiyacım var. Lütfen gırgıra almayıp Uplayalım. Belki bana yardım edecek biri çıkar belki başkasınında dolandırılmasını engelleyebiliriz.

Konuyu 2. ele aç arkadaşım orada bu başına gelenler daha çok oluyor. Oradaki arkadaşlar yardım ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Orijinalden alıntı: satıcıadam

Yardıma ihtiyacım var. Lütfen gırgıra almayıp Uplayalım. Belki bana yardım edecek biri çıkar belki başkasınında dolandırılmasını engelleyebiliriz.

Konuyu 2. ele aç arkadaşım orada bu başına gelenler daha çok oluyor. Oradaki arkadaşlar yardım ederler.

Aynen 2. El'de yardımcı olurlar. Sorunlu alışveriş kısmına gir bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

kural dısı konu sıkayet edın

Mehmet BEYAZ denen şahıs bu alıntı yaptığım kişi olabilir ifşa olmamak için konuyu şikayete teşvik ediyor.

Konu sahibi hocam geçmiş olsun

• Olan olmuş artık geçmiş olsun umarım maddi zarar dışında manevi bir zararda olmaz sizin için.

Ama sizde keşke ailenizden birine bu durumu danışsaydınız çek/vade işleri bu tarz 2.el ve bu tutardaki ürünler için gerçekten direk kıllanmanız gereken bir sebepti.Sizde elimden çıksın diye aceleci davrandınız sanırım.Üzüldüm yinede tekrar geçmiş olsun.
  • Bu kadar dolandırıcılık olurken yetkılılerın hala yıllardır bunu cozemedıkleri için istifa etmeleri gerekmez mi? Neyı beklıyorlar daha cok ınsan dolandırılsın hep beraber ızleyelım tvlerde reytıng olsun dıyemı
  • quote:

Hatta ve hatta benim araba ile ilgilenen ustalardan bitanesi işi bıraktı ve beni arayıp senin arabana hicbirsey yapmadılar paranı aldılar dedi. Ama şahitlik yapamayacağını onlarla uğrasmak istemediğini söyledi.

hocam wsaptan yada mesaj yoluyla ona ulasın boyle boyle konuyu acın nabe rnasılsın dıye baslayın iş buldunmu falan derken konu sızın arabaya getirin wsaptam mesaj olarak dedıklerını kaydedın savcıya verın gızlı tanık olarak yeterlı olur zaten oda onemlı bır ayrıntı. Wsap mesajlarının 2 adetını kaydedıyorlar kendı sıstemlerıne dıgerlerını screenhot yada video cekerek veya bıllgısayarcı google drıveden cdye aktarabılır o da sahitlik etmiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: okçu

quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

kural dısı konu sıkayet edın

Mehmet BEYAZ denen şahıs bu alıntı yaptığım kişi olabilir ifşa olmamak için konuyu şikayete teşvik ediyor.

Konu sahibi hocam geçmiş olsun

evet ya o yada kendısıde benzer dolandırıcılık yapan baska bır sahıs olabılır. Tabıkı işler kesat olacak dıye korkmus gibi baksanıza..
  • Bende geçen ay 32000 dolandırıldim.

• Son gelişme nedir üstat,
  • çek mek olayına niye girersiniz ki abi. şirket ceosu falan mısınız? ver kardeşim nakit parayı al malzemeyi. 3 kuruşluk şey için başına gelenlere bak.
  • mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu düşündüm fakat avukat bu gibi olaylarda gizli şahit olmuyor dedi bana

• valla büyük geçmiş olsun çok zor bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

Çek deyince aklıma nedense hiç iyi kelimeler gelmiyor. Bazı kelimeler insanda güzel diğer kelimeleri çağrıştırır ya. Çekle alışveriş yapmak ortaçağda mübadele dönemindeki gibi bir alışveriş yöntemi gibi geliyor bana.

memleket bu halde olunca artık bılıncaltımıza bıle yerleşmıs
  • quote:

Hocam bunu düşündüm fakat avukat bu gibi olaylarda gizli şahit olmuyor dedi bana

olmasa bıle mesajlar delıl ıcın gecerlı
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.