Şimdi Ara

8 ADET EVGA 1080Tİ SC2 BLACK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    8 ADET 1080Tİ EVGA SC2 BLACK EDİTİON KUTULU TEMİZ PROBLEMSİZ.
    ÜRÜNLER YURT DIŞI EVGA KAYITLARI YAPILMIŞTIR.
    SON DERECE TEMİZ PROBLEMSİZ KARTLAR (satıldı)
    İSTANBUL İÇİ GELİP DENEYEREK ELDEN ALABİLİRSİNİZ, 11 ADETTİ 3 ADEDİ HAFTA İÇİ ALICILAR İLE DENEYEREK TESTLERİNİ YAPARAK TESLİM ETTİM.

KARTLAR YAKLAŞIK 3 AY %60 GÜÇTE 50C GEÇMİYECEK ŞEKİLDE ÇALIŞTIRILMIŞTIR COİN FİYATLARI + ELEKTRİK ZAMLARI İLE BİRLİKTE
    KUTULARINA KOYULUP BELLİ BİR SÜREDİR BEKLEMEKTEDİRLER.

LÜTFEN GEREKSİZ POLEMİKLERE GİRMEYİN, CİDDİ OLANLAR KARTLARA GERÇEKTEN İHTİYACI OLANLAR PM ATIP GÖRÜŞLERİNİ BİLDİREBİLİRLER KONUYU YOK MİNİNG YOK ŞU YOK BU İLE KİRLENMEZ İSE SEVİNİRİM.
    8 ADET EVGA 1080Tİ SC2 BLACK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwcommander -- 9 Şubat 2019; 15:9:19 >

• nereden ne zaman aldınız? ne kadar süre garantisi var*
  • Bende aynı soruyu merak ediyorum. Nereden aldınız ve garantisi devam ediyor mu ? Garati devam ediyorsa ne kadar kaldı ?
  • Arkadaşlar bilginiz olsun diye yazıyorum. Satıcıyla konuştum. Cevabını buraya aktarıyorum:

kayıtlı demek evgadan garantili olduğu anlamına geliyor.
    ben bir arkadaştan almıştım muhtemelen amazondan vs. almıştır yada yurt dışından bir şekil getirtmiştir.
    kutusu içerikleri vs. duruyor
    kartlar çok temiz ve ilk günki gibi problemsiz performanslı.

nerden nasıl bakılıyor bilmiyorum ama seri nolarını verebilirim siz bakarsınız aldığımda kayıtlarını yaptırdım demişti.

Buradan aradığınız soruların cevabını bulabilirsiniz.
  • iş yoğunluğundan ilgilenemedim kartların kutularının üzerinde ki seri noları bu gün atmaya çalışacağım bakmak isteyen olur ise diye.
  • 8 ADET EVGA 1080Tİ SC2 BLACK8 ADET EVGA 1080Tİ SC2 BLACK8 ADET EVGA 1080Tİ SC2 BLACK8 ADET EVGA 1080Tİ SC2 BLACK8 ADET EVGA 1080Tİ SC2 BLACK8 ADET EVGA 1080Tİ SC2 BLACK8 ADET EVGA 1080Tİ SC2 BLACK8 ADET EVGA 1080Tİ SC2 BLACK

• Kartlar satılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK] EVGA GTX 1070 FTW 8 GB
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.