Şimdi Ara

+8 CLeavr basma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 25 tane +7 den +8 çıkarmı çıkarsa kaç tane çıkar we ya 30 taneden ?

• şansına bağlı
    bazen +4 bile basamıyorum ama geçen gün stiletoyu +9 a bastım

hiç belli olmaz
    tabi premium durumu etkiliyo biraz
  • tamda adamını sordun şans die gökyüzünden meteor taşı gelse benim kafama düşer %100
  • 2 tane den 1 tane +8 bastim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBigRogue

2 tane den 1 tane +8 bastim

ŞANs sende çok bizde yok
    şans ın üvey ogluyUm(oyun içinde )
  • quote:

Orjinalden alıntı: haki_haki

quote:

Orjinalden alıntı: TheBigRogue

2 tane den 1 tane +8 bastim

ŞANs sende çok bizde yok
    şans ın üvey ogluyUm(oyun içinde )

2 tane +7 fp yaktim sonra bastim 2.cisi +8 oldu

• deniceksin
  • 3 tane +7 aldım bastım bıtane cıktı sans meselesı bıde oyun dakı ıtemlerın +8 olup olmayacagı basından berı bellıolur zaten sans meselesı
  • Yaw 25 tane cleaverdan elbette 1 tane cıkar.Ama basıp gormen lazım. Ben olsaydım acımadan basardım 7 tane +7 cleaver bastım suan dual +8 cleaverım varAma cleaverlar az oldugu icin ondan once bi kac parca biseler patlatım.Ama 25 tane +7 varsa hic acıma direk basss.
  • 25 taneden dual çıkması lazım kesinlikle. Başka item yakmanada gerek yok. 25 tane diyorsun. Belki ilki çıktığında birkaçtane fp patlatırsan daha iyi olabilir ama fp felan patlatmadanda dual çıkartman lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: haki_haki

arkadaşlar 25 tane +7 den +8 çıkarmı çıkarsa kaç tane çıkar we ya 30 taneden ?

sen ilk önce bas sonra deki" 25 tane +7 den x kadar +8 çıktı" daha faydalı olur bizim için..bu konuyu açıp da basmamazlık etmezsin inş...sen bas ilk önce sonra bize haber ver
  • gece geç saatde boş bi serverda bas
  • arkadasım sen sen ol satıcıdan al busları yoksa dupe kagutla yanıyor ben gecen gun 20 tane +7 cleaver yaktım simdi icim yanıyorr
  • yarın basacam kısmetse ve sonra yine topıc açıp sölucem kaç tane çıktıgını saolun yorumlar için
  • bi tane +7 fp wardı kardesimin charında sunu yakim dedim +8 olmazmı chitin bascaktım +7 e
  • hic sansin yoksa 2 tane cikar
  • 2 tane kesin çıkması lazım yani 25 taneden
  • valla bende basmaya calısıyom 7 taneden 1 tane bastım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.