ŞANs sende çok bizde yok şans ın üvey ogluyUm(oyun içinde )
quote:
Orjinalden alıntı: haki_haki
quote:
Orjinalden alıntı: TheBigRogue
2 tane den 1 tane +8 bastim
ŞANs sende çok bizde yok şans ın üvey ogluyUm(oyun içinde )
2 tane +7 fp yaktim sonra bastim 2.cisi +8 oldu
deniceksin
3 tane +7 aldım bastım bıtane cıktı sans meselesı bıde oyun dakı ıtemlerın +8 olup olmayacagı basından berı bellıolur zaten sans meselesı
Yaw 25 tane cleaverdan elbette 1 tane cıkar.Ama basıp gormen lazım. Ben olsaydım acımadan basardım 7 tane +7 cleaver bastım suan dual +8 cleaverım varAma cleaverlar az oldugu icin ondan once bi kac parca biseler patlatım.Ama 25 tane +7 varsa hic acıma direk basss.
25 taneden dual çıkması lazım kesinlikle. Başka item yakmanada gerek yok. 25 tane diyorsun. Belki ilki çıktığında birkaçtane fp patlatırsan daha iyi olabilir ama fp felan patlatmadanda dual çıkartman lazım
quote:
Orjinalden alıntı: haki_haki
arkadaşlar 25 tane +7 den +8 çıkarmı çıkarsa kaç tane çıkar we ya 30 taneden ?
sen ilk önce bas sonra deki" 25 tane +7 den x kadar +8 çıktı" daha faydalı olur bizim için..bu konuyu açıp da basmamazlık etmezsin inş...sen bas ilk önce sonra bize haber ver
gece geç saatde boş bi serverda bas
arkadasım sen sen ol satıcıdan al busları yoksa dupe kagutla yanıyor ben gecen gun 20 tane +7 cleaver yaktım simdi icim yanıyorr
yarın basacam kısmetse ve sonra yine topıc açıp sölucem kaç tane çıktıgını saolun yorumlar için
bi tane +7 fp wardı kardesimin charında sunu yakim dedim +8 olmazmı chitin bascaktım +7 e
hic sansin yoksa 2 tane cikar
2 tane kesin çıkması lazım yani 25 taneden
valla bende basmaya calısıyom 7 taneden 1 tane bastım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme