Şimdi Ara

+8 Ex ToTo Mu +7 Lugias Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 59 lwl bi ardream warrioruna sizce +8 ex toto mu iyi olur yoksa +7 lugias mı önerirsiniz.Tabi yanında +7 Hanguk Sword var.Hangisinde daha fazla atak yapabilirim ? Kaç kaç vururum sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLAnqeL -- 13 Nisan 2008; 22:40:33 >

• +8 totoda daha fazla vurursun arada 7 ap fark var baya bi damage farkı ama lugiasda da hp cok verdiği için damage farkını kapatır birde söyle bak lugias 2 misli daha pahalı andream içinde hp önemli ama o kadar para vermeye değmez toto al artan parayada takı eksiğini giderirsin
  • Uniq iteme belli olmaz +7 lugias +8 totonun nerdeyse 3-4 katı daha pahalı kıyaslanmaz bile..

Gerçekten imkan varsa Lugias akar..
  • Lugias'a para vermeye deymez.+8 Toto güzeldir.
  • paran varsa lugias al :S soru sacma geldi
  • Arkadasim bana kalirsa tercihin Lugias olmali neden? Cünkü yanilmiyorsam ki yanildigimi sanmiyorum hp bonus var lugias´ta.Ayrica +8exp toto 7ap daha fazla onu kullan diyen arkadasim bir item baska bir itemden az ap olmasina ragmen yakin hatta esit dmg verebilir ki buda item grade dedigimiz olaydan gelir yani mantigini calistiracak olursan unique bir item oyunda high classdan daha degerlidir ve damageleri de ezik olmaz o yuzden. Fakat sonuc olarak +8exp toto ile +7 Lugias arasinda daglar kadar fark var fiyat olarak eger armor ve taki olarak bi eksigin varsa öncelikle exp toto alip bu aciklari kapatmani öneririm.
  • lugias değerinden fazla ediyor al toto keyfine bak reb 8-9 toto bulursan aha süper olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lugias'ın Dex Bonusu, Hp bonusu, attack, flame damage ve nadir olması değerini mükemmel bir şekilde arttırıyor.

Attack İstiyorsan +8 Exc Toto - +7 Hanguk, sağlamlık ve yine yüksek damage istiyorsan +7 Lugias - +8 Exc Graham
  • +7 lugias tek geçerim
  • 1 itemde dex basılı ise herzamn Daha seri vurur Bu1 2.si 1itemde flamedamage basılı ise tüm itemlerin özelliklerinden daha iidir (poision, light, ice...)

ben diorumki Lugias paran avr sa akar
  • +7 lugias derim ikisinide kullandım pek bi damage farkı göremedim lugias hp verior + dex atağı hızlandırıor bayada şekil
  • arada baya ap farkı var ben olsam exc totoyu alırdım ( silah olarak )

ama sen çoğu arkadaşın dediği gibi yapıp lugias'ı da alabilirsin ( hava atama aksesuarı olarak )

nede olsa forumun yaş ve bilgi ortalaması bir hayli düşük herkesin sözüne güvenmemek lazım, kime inanman gerektiğine sen karar ver
  • +8 toto ile +7 lugias arasında ap farkı var fakar flame damage , hp ve dex bonuslarıyla bu açıgı hayli hayli kapatıyor .. Fiyatı biraz tuzlu olsada +7 lugias tek geçerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.