Şimdi Ara

8 GB lik flasım 3,5 GB ye düştü YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buna Benzer Konular Daha Önce Açılmış Ancak Benim Durum Biraz Farklı!Lütfen Sonuna Kadar Okuyun!!
    Dostlar yaklaşık 10 senedir kullandığım sandisk 8GB U3 özellikli flaşımın U3 Özelliğini kaldırmak istedim.Bir sitede U3 ü kaldırmaya yarayan bir program paylaşmış(andavalın) birisi. Program basit bir şekilde U3 ü kaldırdı Ancak bu işlemden sonra 8GB lik flaşım 3,5GB olarak gözükmeye başladı.
    Çeşitli sitelerde ve bu sitede verilmiş olan bütün yöntemleri denedim ama bir türlü düzelmedi.
    Şimdi ALLAHINI SEVEN BANA YARDIM ETSİN.Yoksa kafayı sıyıracam

• 8 gb olarak biçimlendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biçimlendirin veya onarın, U3 özelliği nedir?

• biçimlendiriyorum ama olmuyor. 8GB diye bir seçenek çıkmıyor zaten.Bilgisayarda 4,5 GB olarak görüyor, USB Disk Storage Format Tool diye bir program var her yerde bunu okuyorum millet bu programla düzeltmiş ama bende işe yaramıyor.bu programda 4,5 GB olarak görüyor.Ne yaptıysam olmadı Yokmu bu işi çözecek birisi
    U3 ün ne olduğunu tam olarak bende bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla programların flash bellek üzerine kurulmasını sağlayan bir program.

• CMD'den diskpart yazın. Ardından sırasıyla şu işlemleri yapın.

list disk
    select disk ? (? yerine hangisi ise o)
    clean
    create partition primary
    select partition 1
    format fs=ntfs quick
    exit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurutucu -- 27 Ağustos 2015; 20:36:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurutucu

CMD'den diskpart yazın. Ardından sırasıyla şu işlemleri yapın.

list disk
    select disk ? (? yerine hangisi ise o)
    clean
    create partition primary
    select partition 1
    format fs=ntfs quick
    exit

olmadı dostum hiç bir değişiklik yok Yaa sorun flasın her yerde 3,5 GB olarak gözükmesi.Yani 3,5 GB kullanılır alan geriside kullanılamaz alan olarak ayrılmamış. Flashın tamamı sanki 3,5 GB miş gibi görünüyor. Kafayı sıyıracam ya yemin ediyorum kafayı sıyıracam 10 senedir kullandığım flash 1 dk içinde çöp oldu

•  8 GB lik flasım 3,5 GB ye düştü YARDIM!!!

Bakın disk yönetiminde de 3,5 GB olarak gözüküyor YARABBİM bu nasıl olabilir yaw anlamıyorum.Yokmu bunun bir açıklaması ve çözümü
    Gerçekten çok sinirlerim bozuldu Şu gezegende böyle bir şey ilk ve tek benim başımamı geldi arkadaş anlamıyorum Hiç mi başına böyle bişey gelen yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 28 Ağustos 2015; 2:06:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten 10 senedir kullanmışsın en fazla 10 liralık bir cihaz için bu kadar sızlanacak bir durum göremiyorum.yenisini al gitsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INSURG3NT -- 28 Ağustos 2015; 11:57:07 >
  • bicimlendir hocam.

• bunca zamandır 8 gb oldugunu dusundugun dısk 4 gb olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

zaten 10 senedir kullanmışsın en fazla 10 liralık bir cihaz için bu kadar sızlanacak bir durum göremiyorum.yenisini al gitsin..

sorunla ilgili bir bilgin var ise yaz. Yoksa da kuru laf yapma. 10 tl lik bişey olduğunu bizde biliyoruz. bu tip konularda illaki böyle birisi çıkıyor sırf mesaj atmış olmak için mesaj atmayın şu konulara
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

bunca zamandır 8 gb oldugunu dusundugun dısk 4 gb olmasın?

dostum 10 sene diyorum yaa 10 seneeee dile kolay yani sence böyle bir ihtimal varmı ayrıca 4 gb olarak bile görünmüyor yani.sonradan paylaştığım resimlere bakarsan TAM 3,5 GB olarak görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mer33

quote:

dostum 10 sene diyorum yaa 10 seneeee dile kolay yani sence böyle bir ihtimal varmı ayrıca 4 gb olarak bile görünmüyor yani.sonradan paylaştığım resimlere bakarsan TAM 3,5 GB olarak görünüyor

yukardakı resım dogru ıse flasın adreslemesı 4 gb resıme gore evet var

• quote:

quote:

quote:

dostum 10 senedir kullanıyorum diyorum. sürekli de içi neredeyse full dolu bir şekilde kullandım

• FARKLI İŞLETİM SİSTEMLERİNDE DENEDİNİZ Mİ (WİN XP , WİN 7) GİBİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: gumus_08

FARKLI İŞLETİM SİSTEMLERİNDE DENEDİNİZ Mİ (WİN XP , WİN 7) GİBİ

XP de denedim farklı olarak yine sonuç aynı :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

zaten 10 senedir kullanmışsın en fazla 10 liralık bir cihaz için bu kadar sızlanacak bir durum göremiyorum.yenisini al gitsin..

sorunla ilgili bir bilgin var ise yaz. Yoksa da kuru laf yapma. 10 tl lik bişey olduğunu bizde biliyoruz. bu tip konularda illaki böyle birisi çıkıyor sırf mesaj atmış olmak için mesaj atmayın şu konulara

10 liralık cihaz olduğunu biliyorsan 10 lira için bebeler gibi ağlayıp durma ..

• 8-10 liralık alet için bu kadar sızlanmaya ne gerek var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dostum 10 senedir kullanıyorum diyorum. sürekli de içi neredeyse full dolu bir şekilde kullandım

Peki

• Aynısı 4gb Toshiba flash diskte olmuştu biçimlendirme cmd bir işe yaramayinca usb boot programı rufus ile bicimlendirince düzeldi rastgele bir iso dosyası oluşturun seçip işlemi tamamlayın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.