Şimdi Ara

8 Nisan 2020 Vodafone Net rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 yılının mart ayından itibaren internet altyapımın olmaması sebebiyle vodafone nete fatura ödemeye mecbur kalıyorum maalesef. defalarca aramama rağmen altyapı için herhangi bir çalışma yapılmadı ve de bu süre zarfında ben faturalarımı birkaç defa ödedim ( çünkü bağlandığım müşteri temsilcileri, genel bir arıza olduğunu ve bu arıza giderildikten sonra hattıma fatura iadelerinin yapılabileceğini söyledi. )

vodafone ilçemizde altyapısını bulunduğum ilçede türk telekom aracılığı ile sağlamakta. bu süre zarfında bilgi almak için türk telekomun altyapı ile ilgilenen birimindeki kişilerden altyapı arızasının daha uzun bir süre giderilemeyeceğini öğrenince hattımı dondurmaya karar verdim ve de 21.06.2019 tarihinde vodafone hesabımı dondurdum. bu süre zarfında genel arızanın giderildiğine dair telefonuma mesaj geldi ve de ben de ücret iademin yapılacağını düşünerek müşteri temsilcisini aradım ama o da ne. bölgemde geçmişte herhangi bir arıza yok dendi ve de bana ücret iadesi yapamayacaklarını söylediler. benim kafa burada attı tabii. hemen btk'ye şikayet ettim ve de totalde 109 lira dondurduğum süre içinde kesilen fatura iptal edildi ve de 155 lira hat hesabına iade edildi. ( dondurma sürem 15 eylülde bitti ve de 3 ay süre zarfında haliyle fatura gelmedi. ilk fatura ocak ayının 15'inde kesildi.)

ama vodafone net hala altyapı sıkıntısı olan yerde faturalandırma yapmaya devam etti. ben de yine paramın yok yere gitmemesi için 2020 yılının ocak ve şubat ayının faturasını ödememiştim. ( buraya kadar eee niye tekrar dondurmadın birader diye soranlar olacaktır, arkadaşlar size işe yarayan bir bilgi vereyim 1 yıl içerisinde sadece 3 ay dondurma hakkınız var. ) çünkü yine fatura hesabına yatacak diye ücret iadesini sisteme yapacaklardı. ancak bugün tehditvari bir mesaj alınca yine ödemek zorunda kaldım, totalde 127 lira ve de bir seneden fazladır altyapısı olmayan yere fatura kesilmeye devam ediyor. bir sürü yol denedim ancak vodafone net belasından bir türlü kurtulamadım. hattımı iptal etmek istediğim zaman da 400 lira civarı bir taahhüt ücreti çıkacağını söylediler. yine btk'ye şikayette bulundum ancak bu sefer bir şey çıkacağına inanmıyorum. tek dileğim kalan lanet faturaları da ödeyip bu beladan kurtulmak.

arkadaşlar siz siz olun vodafone net'e bulaşmayın, benden demesi...

• Bu arada mükemmel tehdit mesajını da buraya bırakayım:8 Nisan 2020 Vodafone Net rezaleti
  • up
  • up
  • Vodafone'un hiç bir hizmetini kullanmamak gerek, vodafone mobile geçeli 2 hafta oldu geçtiğim güne lanet okudum, bunun üzerine hemen operatör değişimi için başvurdum, yarın kurtuluyorum vodafone'dan hayırlısıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDMOD

Vodafone'un hiç bir hizmetini kullanmamak gerek, vodafone mobile geçeli 2 hafta oldu geçtiğim güne lanet okudum, bunun üzerine hemen operatör değişimi için başvurdum, yarın kurtuluyorum vodafone'dan hayırlısıyla.
    Çok haklısınız, kesinlikle uzak durulması gereken bir firma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.