Şimdi Ara

+8 raptor mu +7 Hb mi..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 İtem arasnda Kaldım.. +8 raptor ve +7 hb.. Ard. Warrior İçin Hangisini Tavsiye Edersiniz.. Chitin Gogusluk ve Pads Takamiycaimi biliorm Raptorda.. Sorun Deil Sizce Hangisi Daha iyi ?

• raptor tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

raptor tabiki
    Genelde Hb Flame 140 Raptor posion 80 Dien Oluo O yüzden Çok Kafam KArıstı xS
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53rc4n

Genelde Hb Flame 140 Raptor posion 80 Dien Oluo O yüzden Çok Kafam KArıstı xS

Alıntıları Göster
    iyi falan olduğu yok raptor 8 kullan hem ardreamsın sanırım hb ile bir cacık yapamassın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

iyi falan olduğu yok raptor 8 kullan hem ardreamsın sanırım hb ile bir cacık yapamassın .

Alıntıları Göster
    ewet.. tmm Saol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53rc4n

ewet.. tmm Saol :)

Alıntıları Göster
    +8 raptor un atack idir ama iyi combo yamazsin bunu aksine +7 hb de iyidir ve iyi bi combo yaparsin ben sana +7 hb öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLMasterS

+8 raptor un atack idir ama iyi combo yamazsin bunu aksine +7 hb de iyidir ve iyi bi combo yaparsin ben sana +7 hb öneririm

Alıntıları Göster
    Bu haftaki aynı 3. konu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    15 yıl önce açıldı
    Golf 7 mi yoksa Golf 8 mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLMasterS

Alıntıları Göster
    işte böyle kafam çok karışıyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeain*

Bu haftaki aynı 3. konu

Alıntıları Göster
    combo biliyosan 2 siylede oynarsın ama hangisinin iyi olduguna takıların karar verir flame damageli takın varsa hb her zaman iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: elweda

combo biliyosan 2 siylede oynarsın ama hangisinin iyi olduguna takıların karar verir flame damageli takın varsa hb her zaman iyidir

Alıntıları Göster
    Yer ardream ks ortamı . Wariror ardreamda iş yapmak istiyorsa max atağa sahip olmalıdırki güzel ks yapabilsin adam alabilsin. Ne hb sinden bahsediyonuz ben anlamıyom .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2266

Yer ardream ks ortamı . Wariror ardreamda iş yapmak istiyorsa max atağa sahip olmalıdırki güzel ks yapabilsin adam alabilsin. Ne hb sinden bahsediyonuz ben anlamıyom .

+1905 tam demek istediğimi söylemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

quote:

+1905 tam demek istediğimi söylemiş

Alıntıları Göster
    Sadece şekil hb.Raptor 8 tabiki.

• hb bir işe yaramaz gercekten raptor +8e göre ;)
  • quote:

Relax abi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

quote:

Relax abi ya

Alıntıları Göster
    bencede raptor kardesim hem attak yönünden fazla eğer +0 dual rofun yoksa raptor varsa hb alırsn

• quote:

Bu haftaki aynı 3. konu

Bu haftaki 3. bu ayki 30. bu yıl ki kim bilir kaçıncı ..

+8 Raptor favorim ( +8 avedon hariç ) .. Combo yapmasını iyi biliyorsan raptorlada yapabilrsin biraz.. Zaten Andream da sürekli vs yapabiliceğini sanıyorsan biraz daha düşün derim . Max. atağın olmalı ki ks lerde koyduğunu oturt. Yüksek dmg. lazım sana bu yüzden de 8Raptor Hb ye oranla iyidir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrPLayboy

quote:

Bu haftaki aynı 3. konu

Bu haftaki 3. bu ayki 30. bu yıl ki kim bilir kaçıncı ..

+8 Raptor favorim ( +8 avedon hariç ) .. Combo yapmasını iyi biliyorsan raptorlada yapabilrsin biraz.. Zaten Andream da sürekli vs yapabiliceğini sanıyorsan biraz daha düşün derim . Max. atağın olmalı ki ks lerde koyduğunu oturt. Yüksek dmg. lazım sana bu yüzden de 8Raptor Hb ye oranla iyidir .

Alıntıları Göster
    Warriorda flame damage takı yoksa hb kullanma diyenleri bi türlü anlayamıyorum. Bu warrior zaten niye flame dmg takı taksın sağlam str takmak varken. hadi diyelim taktı, o flame dmg - HB kombinasyonunun atağı arttırıcağını sanıyosanız yanılıyosunuz sadece R vuruşlarında biraz artma olacaktır ki o da çok sağlam kombo yapılamadı sürece fark bile edilmez. Hb bile taksan str takıdan şaşma raptor mu hb mi konusuna gelirsek bana kalırsa pk itemi raptor, vs itemi hb dir (seçeneklerin arasına girebiliyosa avedonu da düşün derim)

• kesınlıkle raptor
  • ardream çarsın chitinleri gözden çıkarabilmen için iron neck olması lazım kişisel görüş bu tabiki.o chitinleri çok ararsın sonra ama..bence exp reb4 raptor dene defansında düşmez.ben olsam reb2_3 avedn dusunurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaimine_RAJA

ardream çarsın chitinleri gözden çıkarabilmen için iron neck olması lazım kişisel görüş bu tabiki.o chitinleri çok ararsın sonra ama..bence exp reb4 raptor dene defansında düşmez.ben olsam reb2_3 avedn dusunurdum.
    hb +7 çöp item.+8 raptor al düşünmeden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.