Bildirim
+8 raptor mu +7 Hb mi..??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
raptor tabiki -
Genelde Hb Flame 140 Raptor posion 80 Dien Oluo O yüzden Çok Kafam KArıstı xSquote:
Orijinalden alıntı: Özgü®
raptor tabiki -
iyi falan olduğu yok raptor 8 kullan hem ardreamsın sanırım hb ile bir cacık yapamassın .quote:
Orijinalden alıntı: 53rc4n
Genelde Hb Flame 140 Raptor posion 80 Dien Oluo O yüzden Çok Kafam KArıstı xS
Alıntıları Göster -
ewet.. tmm Saol :)quote:
Orijinalden alıntı: Özgü®
iyi falan olduğu yok raptor 8 kullan hem ardreamsın sanırım hb ile bir cacık yapamassın .
Alıntıları Göster -
+8 raptor un atack idir ama iyi combo yamazsin bunu aksine +7 hb de iyidir ve iyi bi combo yaparsin ben sana +7 hb öneririmquote:
Orijinalden alıntı: 53rc4n
ewet.. tmm Saol :)
Alıntıları Göster -
Bu haftaki aynı 3. konuquote:
Orijinalden alıntı: HeLLMasterS
+8 raptor un atack idir ama iyi combo yamazsin bunu aksine +7 hb de iyidir ve iyi bi combo yaparsin ben sana +7 hb öneririm
Alıntıları Göster -
işte böyle kafam çok karışıyo :Dquote:
Orijinalden alıntı: HeLLMasterS
+8 raptor un atack idir ama iyi combo yamazsin bunu aksine +7 hb de iyidir ve iyi bi combo yaparsin ben sana +7 hb öneririm
Alıntıları Göster -
combo biliyosan 2 siylede oynarsın ama hangisinin iyi olduguna takıların karar verir flame damageli takın varsa hb her zaman iyidirquote:
Orijinalden alıntı: Jeain*
Bu haftaki aynı 3. konu
Alıntıları Göster -
Yer ardream ks ortamı . Wariror ardreamda iş yapmak istiyorsa max atağa sahip olmalıdırki güzel ks yapabilsin adam alabilsin. Ne hb sinden bahsediyonuz ben anlamıyom .quote:
Orijinalden alıntı: elweda
combo biliyosan 2 siylede oynarsın ama hangisinin iyi olduguna takıların karar verir flame damageli takın varsa hb her zaman iyidir
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur2266
Yer ardream ks ortamı . Wariror ardreamda iş yapmak istiyorsa max atağa sahip olmalıdırki güzel ks yapabilsin adam alabilsin. Ne hb sinden bahsediyonuz ben anlamıyom .
+1905 tam demek istediğimi söylemiş -
Sadece şekil hb.Raptor 8 tabiki.quote:
Orijinalden alıntı: Drummerquote:
Yer ardream ks ortamı . Wariror ardreamda iş yapmak istiyorsa max atağa sahip olmalıdırki güzel ks yapabilsin adam alabilsin. Ne hb sinden bahsediyonuz ben anlamıyom .
+1905 tam demek istediğimi söylemiş
Alıntıları Göster
-
hb bir işe yaramaz gercekten raptor +8e göre ;) -
quote:
Relax abi ya -
bencede raptor kardesim hem attak yönünden fazla eğer +0 dual rofun yoksa raptor varsa hb alırsnquote:
Orijinalden alıntı: FrozenFistquote:
Relax abi ya
Alıntıları Göster
-
quote:
Bu haftaki aynı 3. konu
Bu haftaki 3. bu ayki 30. bu yıl ki kim bilir kaçıncı ..
+8 Raptor favorim ( +8 avedon hariç ) .. Combo yapmasını iyi biliyorsan raptorlada yapabilrsin biraz.. Zaten Andream da sürekli vs yapabiliceğini sanıyorsan biraz daha düşün derim . Max. atağın olmalı ki ks lerde koyduğunu oturt. Yüksek dmg. lazım sana bu yüzden de 8Raptor Hb ye oranla iyidir . -
Warriorda flame damage takı yoksa hb kullanma diyenleri bi türlü anlayamıyorum. Bu warrior zaten niye flame dmg takı taksın sağlam str takmak varken. hadi diyelim taktı, o flame dmg - HB kombinasyonunun atağı arttırıcağını sanıyosanız yanılıyosunuz sadece R vuruşlarında biraz artma olacaktır ki o da çok sağlam kombo yapılamadı sürece fark bile edilmez. Hb bile taksan str takıdan şaşma raptor mu hb mi konusuna gelirsek bana kalırsa pk itemi raptor, vs itemi hb dir (seçeneklerin arasına girebiliyosa avedonu da düşün derim)quote:
Orijinalden alıntı: JrPLayboyquote:
Bu haftaki aynı 3. konu
Bu haftaki 3. bu ayki 30. bu yıl ki kim bilir kaçıncı ..
+8 Raptor favorim ( +8 avedon hariç ) .. Combo yapmasını iyi biliyorsan raptorlada yapabilrsin biraz.. Zaten Andream da sürekli vs yapabiliceğini sanıyorsan biraz daha düşün derim . Max. atağın olmalı ki ks lerde koyduğunu oturt. Yüksek dmg. lazım sana bu yüzden de 8Raptor Hb ye oranla iyidir .
Alıntıları Göster
-
kesınlıkle raptor -
ardream çarsın chitinleri gözden çıkarabilmen için iron neck olması lazım kişisel görüş bu tabiki.o chitinleri çok ararsın sonra ama..bence exp reb4 raptor dene defansında düşmez.ben olsam reb2_3 avedn dusunurdum. -
hb +7 çöp item.+8 raptor al düşünmedenquote:
Orijinalden alıntı: Jaimine_RAJA
ardream çarsın chitinleri gözden çıkarabilmen için iron neck olması lazım kişisel görüş bu tabiki.o chitinleri çok ararsın sonra ama..bence exp reb4 raptor dene defansında düşmez.ben olsam reb2_3 avedn dusunurdum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X