Maaşım yetmedigi icin ek ise gitmeye basladim. 200 TL yevmiye aldim. Aksam evdekilere yemek ismarlayayim dedim. Facefood 150 TL gitti. Sosyal medyada Avustralya da bir videoya denk geldimde 1 gün çalışıp 1 haftalik erzak aldi kiz zoruma gitti post açtım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
8 saat garsonluk 200 TL+ Dışarda yemek 150 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Maalesef durum içler acısı Türkiye adlı geri kalmış gelişmemiş ülkede her şey aşırı pahalı ve çok az para kazanıyoruz şu 2023 gelse de sandıkta öyle bir cevap verecek ki bu millet göreceksiniz o iktidar değişecek
-
Geçtiğimiz ay dışarıdan yemeyi bıraktım
Fastfood istersem de bimden Hamburger köftesi ekmeği turşusu soğan halkası alıp kendim yapıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öz dayım ya.
-
Her şey lüks hocam dışarıdan yemek değil sadece eve 1 kilo et almak istesen onun için de 4-5 saat çalışacaktın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi şehir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende ortak kaderi yaşıyorum 2018 veya 2019 da fastfood gibi en basit şeyler benim için tercih konusuydu param varsa başka yer yoksa da böyle yerlerde yerdim ucuz diye 10 liraya 12 liraya ikili tavuk burger menü yiyordum şimdi yiyemiyorum çünkü 30-35tl'lere dayanmış durumda eskiden param yetmediği için gittiğim yerlere şuan param yetmiyor . Tavuk döner 2 haneli satılıyor artık öğrenci olarak her şey çok pahalı malesef sadece su alarak aylık kyk'nın 10 da 1'i gidiyor ki en ucuz şey su zaten
İstanbul dostum
Dur daha yeni başladık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirim olmadığı sürece dışardan sipariş vermiyorum
Knk mesele indirim meselesi degilki. 8 saat it gibi calis gel 3 menuye kazancin gitsin
Durum böyle hocam yapacak birşey yok.
Et ithal ,sebze meyvenin tohumu,ilacı dolar,enerji fiyatlarına her hafta zam dolar üzerinden ama
aldığın maaş tl.
Avrupalı e Amerikalıda fakirleşiyor ama bize kıyasla hep 3-4 kat daha zengin olacaklar o yüzden hep onlara özeneceksin onlarda eski hallerine özenecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 1 Mayıs 2022; 13:9:17 >
Allah kolaylık ve sabır versin dostum, maalesef 100 tl altı doğru düzgün yemek yok 2 kişi için
-
Hocam 200 tl yevmiye nerede sorması ayıp ?
-
Hocam sahibindenden buldum. Sonra gide gele cevre yaptım. Mesela class ik var basvur oraya kadikoyde ilk gorusmeye git onlar her hafta is ayarliyor. 170 tl ayin 15 ve 30 unda hesaba yolluyorlar. Ben haftaici çalışıyorum haftasonuda organizasyonlara gidiyorum
Gunde 10 saat garsonluk yapıp asgari ücret alıyorum. Samsunda olan varsa beklerim yanıma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen anladım. ankarada galiba 150tl civarı şu an yevmiyeler
-
Geçen hafta şehirlerarası bir seyahatim oldu yollar bomboş olan araçlarda lüks zaten şaşırmıyorum baştan savma bir yönetim var şu anda bu kafayla ekonomi daha nereye kadar gider bilmem
Maalesef durum içler acısı Türkiye adlı geri kalmış gelişmemiş ülkede her şey aşırı pahalı ve çok az para kazanıyoruz şu 2023 gelse de sandıkta öyle bir cevap verecek ki bu millet göreceksiniz o iktidar değişecek |
Geçtiğimiz ay dışarıdan yemeyi bıraktım
Fastfood istersem de bimden Hamburger köftesi ekmeği turşusu soğan halkası alıp kendim yapıyorum. |
Sen kimsin yemek ısmarlıyorsun. Haddini bileceksin dostum. Sen akşam karnın doyduysa şükredeceksin. Fazlası yemek ısmarlamak falan bunlar avrupalıların yapabileceği şeyler. Sen yeni Türkiye'nin modern kölesisin. |
Dostum maalesef senden tam 20 milyon aynı özellikte insan var Türkiye'de. Aynı özellikte 20 milyon insan olması kaliteyi de ücreti de fena halde düşürür. Hala 3-5 çocuk yaparak geleceğin tek tip kölelerini oluşturan halk bunun bedelini ödeyecek elbette. İşsiz çocuklar, mutsuz aileler, günlüğü 200 liraya köleler...
|
Benzer içerikler
- gay hikayeleri
- sert plastiği en iyi ne yapıştırır
- hamam böceği neden gece çıkar
- mayalı ve mayasız içkiler
- baileys nerede satılır
- suudi arabistan
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X