< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
8 saat garsonluk 200 TL+ Dışarda yemek 150 TL (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu gidişle yaslandimizda Cocuklarimiza Bir zamanlar Türkiyede zengindi Halk telefonunu alir Bilgisayarini alir
Haftada 1 2 günds olsa Disardan fast foof yerdi
Evlat bir zamanlar Turkiyede burger king mc donalds gbi büyül firmalar bile vardi hey gidi günlerr diye anlaticaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 2 Mayıs 2022; 15:12:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen böyle yazıyorsun iyi güzel hoş işsiz olan ne yapsın?
-
5 yildizli otellerin Menüsüde Cok ve detayli olur her gittin Otelde tüm menuyu detaylica müsteriye Ingilizce almanca arapca rusca anlatabiliomusn
Zira ben 5 yildizli otellere basvurunca benden istedkleri seyler bunlar bu 4 dilde tüm menuyu ve musterinin ozel isteklerini dogru sekilde dinleyip siparisi ona gore hazirlattirmak
ben de konuya kendi açımdan bir yorumda bulunmak istedim hocam, protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum kendi çapımda spor yapıyorum. İlk önceleri gelen zamlar sonrası protein tozu almayı bıraktım, hindi füme falan yemeye başladım o dönemler namet markanın paketi 2,50₺ idi. Bahsettiğim dönemde 2021 aralık ayları falan, dün gittim markete aynı ürün 8,70₺ olmuş %300 den fazla zam şaka gibi. Varmak istediğim nokta öyle bir hale gelmişiz ki marketten bir şeyler almak dahi lükslük sınırında nerede kaldı dışarıdan yemek söylemek!..
Ülke alım gücü Kamboçya, Bangladeş, Mozambik seviyesine geldi artık. Net. Yazıklar olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Mayıs 2022; 20:14:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dışarıda fast food yemek lüks oldu.. Şuan market alışverişi bile lüks geliyor bana millet deli gibi alıyor yinede herkez baykot edip almasa mecburi indirime giderler ben özellikle emekli kesim için konuşayım pazardan eli boş dönüyorlar hep ne uygunsa onu alıyorlar amcanın bir tanesi ile konuştum çoluğu çocuğu yok 3 bin küsur emekli maaşım var ev kirası 1.800 TL elektriği çok nadir kullanıyorum dedi nereden kiscagimi şaşırdık dedi valla şuan en çok emekli ailesi olmayan kesim için Allah kolaylık versin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Durumumuz berbat ötesi kabul ama sürekli mızmızlanmaya gerek yok bu tarz başlıklardan gına geldi. Sonuçta burası bizim vatanımız ve zor şartlarda kazandık. a.ba, s.riye,a.gana, p.kiye bırakıp gitme lüksümüz yok mecburen yeni bir mücadeleye girişeceğiz.
İlk seçime kadar elimizden geldiğince çevremizi vatandaşlarımızı bir değişim gerektiğine ikna edeceğiz. Demokratik ve anayasal ölçüde elimizden geldiğince sesimizi çıkartacağız ama kimsenin okumadığı forum sitesinde ağlayarak ses çıkartmaktan bahsetmiyorum kamuoyunda farkındalık yaratacak mecralardan bahsediyorum.
Siz böyle mızmız olursanız vatanınızı elinizin altından çekip alır bu sırtlan sürüleri.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dışardan yemek söylemek maalesef lüks oldu. hele birkaç kişiye yemek ısmarlamak falan hepten sıkıntı olabilir.bütçeleri sarsabilir.
hepimize bu level'de bol şans.
-
paranın zor kazanıldığı fakat kolay harcanıp bittiği dönemdeyiz. haliyle harcama yaparken biraz değil baya bir tutumlu olup, extra masraflara girmemek lazım.
150 lira fastfood'a vermek yerine örneğin 1.5kg kıyma alıp köfte yapacaksın bu şekilde harcadığın paranın karşılığını alırsın.
-
2023 'de değiştiğini farzedelim.
her şeyin içine edilmiş hocam toparlanır mı bir daha sanmıyorum
-
imkanı yok düzelceğinin.
ülkedeki herşey dövize bağlı.
dövizin bile enflasyonu var.
ee?
tlyi bu trene takanlar utansın.
çok daha beter olacak.kasada para yok bir sürü swap anlaşması kur korumalı....
seneye kiracılar ödeme bile yapmaz.
-
Ayda yilda pizza yerdik oda 35-40 di simdi oldu 85-90, 4 kisilik aile bugun iskender yiyelim dese 500 luk olur kola fantayla memleket bitmis
Bende indirim olmadığı sürece dışardan yemek söylemeyenlerdenim.Biraz dişimizi sıkacağız.Güzel günler bizi bekliyor inşallah.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam 200 aldiysaniz iyi. Marasta okuyorum. Garsonlar en fazla 100 alıyor. Oda 10 saat calismayla. Saatligine en fazla 10 11 veriyorlar. Hatta çoğu yer 8 lira. Ve bi döner 30tl olmuş. En kötü hamburger menü 70tl. Bu ülkeye dair hiçbir umudum yok artık.
Ya arkadaşım yüce Reis hazretlerimizin önderliğinde faiz lobisini alaşağı ettik. Facefood da yemeyiver ne olmuş yani.
Aslında güzel cafe ismi olur facefood
kendime 150, 4 kişilik arkadaş grubuna 650 den aşağı yemekten çıkamıyorum, şaka gibi, sonunda kimsenin dışarıda yemek yemeyeceği bir seviyeye gelinecek ve batacak bir çok yemekçi gibime geliyor filmin sonunda
-
Ede notisiğn
Ne oticik ede iş güç 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X