Şimdi Ara

8 saniyede 14 Tl gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün Vodafone hattimla yanlışlıkla internete girdim 1 GB internet paketim vardı 1mb kalmıştı interneti açtığım anda paketimiz bitmiştir diye mesaj geldi hemen interneti kapattım girip çıkmam 8saniye sü
    rdü. hemen arkasından tlniz bitmiştir diye mesaj geldi. hattimda 8tl vardı o bitmiş -6 tlye kadar düşmüşüm. 8 saniyede bir telefon ne kadar data çekebilir. resmen dolandırıcılık yapıyor Vodafone. birde vodafonda gün içinde 5tl den sonrası ücretsiz değil mi
     8 saniyede 14 Tl gitti 8 saniyede 14 Tl gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamaster -- 3 Kasım 2013; 18:32:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir yanlışlık yok hata sende kotanın bitmek üzere olduğunu bildiğin halde internete girmişsin standart internet ücreti pahalıdır 8 saniye olsada 3g açıksa hele birde akıllı telefon kullanıyorsan fazla ücret gitmesi muhtemeldir interneti kapatana kadar veri alışverişi gerçekleşmiştir bahsettiğin fatura stop uygulaması faturalı hatlarda 5 tl kullanımdan sonra extra ücretlendirme yapmaz gün boyu limitsiz internet sunar faturasızlarda ise alt internet sınırı 10 tldir cep avans bakiyesi yani eksi bakiye için bu uygulama dahil değil tüm bakiyeyi alır *7505# tuşlayıp avansları kapatmanı öneririm

• 3g modunda benim tel 500kb/sn çekiyor normal bi durum yani

• 1 KASIM itibariyle mobil internet standart tarife ücreti 12KR/10KB olarak güncellenecektir. diye mesaj geldi bugün yani 100 kb 1.2 TL 1 mb 12.25 TL 1mb hacamdan fatura stop girer devreye yani kısaca paket aşımı en az 10 liralık kayıpla sonuçlanırben de yaşadım bi keresnde
  • Oha 14 tl mi ?

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun. çok dikkat etmek lazım. operatörler kan emici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReCoMaX -- 31 Ekim 2013; 16:31:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 10 tl mi yemişti geçen neyse ki sınırsız hızlı gün sonuna kadar girdik. sonuçta gecirmis olduk birbirimize

•  8 saniyede 14 Tl gitti

• gecmis olsun
  • bendede olmuştu geçmiş olsun krdş

• geçmiş olsun, ne olursa olsun çok pahalı.
  • Saniye bazlı değil mb bazında Ücretlendirme Olduğu için yapılan Ücretlendirme bence normal. Online Self Servise gir ve Ücretlerine bak .

• quote:

Orijinalden alıntı: BaranAlemdar

Saniye bazlı değil mb bazında Ücretlendirme Olduğu için yapılan Ücretlendirme bence normal. Online Self Servise gir ve Ücretlerine bak .

8 saniyede 14 tl gitmesine normal diyorsak operatör şirketlerinin bize yaptıkları az bile. kanimizin son damlasına kadar içsinler biz onada normal deriz

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamaster

quote:

Orijinalden alıntı: BaranAlemdar

Saniye bazlı değil mb bazında Ücretlendirme Olduğu için yapılan Ücretlendirme bence normal. Online Self Servise gir ve Ücretlerine bak .

8 saniyede 14 tl gitmesine normal diyorsak operatör şirketlerinin bize yaptıkları az bile. kanimizin son damlasına kadar içsinler biz onada normal deriz

Yine saniyeden söz ediyorsun. Ben saniye bazlı olmadığını söylemeye çalışıyorum. Ücretlendirme hak ve hukukundan bahsetmedim.
  • Gecmis olsun paket disi kullanimlar maalesef cok tl yaziyor.

• Dikkat etmek lazım soymak için her türlü yol mübah onlara

• quote:

dün Vodafone hattimla yanlışlıkla internete girdim 1 GB internet paketim vardı 1mb kalmıştı interneti açtığım anda paketimiz bitmiştir diye mesaj geldi hemen interneti kapattım girip çıkmam 8saniye sü
    rdü. hemen arkasından tlniz bitmiştir diye mesaj geldi. hattimda 8tl vardı o bitmiş -6 tlye kadar düşmüşüm. 8 saniyede bir telefon ne kadar data çekebilir. resmen dolandırıcılık yapıyor Vodafone. birde vodafonda gün içinde 5tl den sonrası ücretsiz değil mi

bu işte bir yanlışlık var. myvodafone dan detayları kontrol edin.

Fatura Stop özelliğiyle faturaların aşırı yükselmesinin önüne geçiliyor.

Bu uygulama ile standart tarife kullandığınızda faturalı hatlar için günlük maksimum 5 TL ,

faturasız hatlar için günlük maksimum 10 TL üstü kullanımları için

ücretlendirilmeyerek limitsiz kullanım imkanından faydalanabilirsiniz.

Fatura Stop özelliği için adil kullanım kotası 250 MB'tır.

Adil kullanım kotası dolduğunda 7,2 Mbps'a kadar ulaşan erişim hızınız 128 Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.

Fatura Stop özelliği ve ücretler yurt içi kullanımlarda geçerlidir.

Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

dün Vodafone hattimla yanlışlıkla internete girdim 1 GB internet paketim vardı 1mb kalmıştı interneti açtığım anda paketimiz bitmiştir diye mesaj geldi hemen interneti kapattım girip çıkmam 8saniye sü

Bu uygulama ile standart tarife kullandığınızda faturalı hatlar için günlük maksimum 5 TL ,

Adil kullanım kotası dolduğunda 7,2 Mbps'a kadar ulaşan erişim hızınız 128 Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.

yanlışlık yok ben yukarda açıkladım ana bakiyeden 10 tl kullanım olursa daha fazla ücret almıyor gün sonuna kadar internet limitsiz oluyor ancak arkadaşın ana bakiyesi 8 tl'ymiş cep avans eksi bakiye bu uygulamaya dahil olmadığından -6 tl'ye kadar hepsi gider

• quote:

Orijinalden alıntı: asabi

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

yanlışlık yok ben yukarda açıkladım ana bakiyeden 10 tl kullanım olursa daha fazla ücret almıyor gün sonuna kadar internet limitsiz oluyor ancak arkadaşın ana bakiyesi 8 tl'ymiş cep avans eksi bakiye bu uygulamaya dahil olmadığından -6 tl'ye kadar hepsi gider

vodafone cep avans iptal en iyi çözüm

AVANSIPTAL > 7505

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.