Şimdi Ara

8 Şehit Daha! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
294
Cevap
0
Favori
8.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehitlerimize Allahtan rahmet ve ailelerine sabır diliyorum... başka hiç bir şey diyemiyoruz niye mi susturuluyoruz ve buna alıştırılıyoruz MAALESEF ..
  • kılavuzu terörist başı olanların ülkesinde terör bitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soho -- 5 Ağustos 2012; 16:39:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edsamu

Şehitlerimize Allahtan rahmet ve ailelerine sabır diliyorum... başka hiç bir şey diyemiyoruz niye mi susturuluyoruz ve buna alıştırılıyoruz MAALESEF ..

alıştırmazsak alışmayız, vermeyin şunlara oy diyoruz bizimkiler gidip oy veriyor sonra "vatan saolsun" diyorlar..vatan saolsun da biraz da "asker saolsun" yeter artık bu ölenler koyun değil "insan", hepsinin anası babası var, eşi çocuğu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

quote:

Şehitlerimize Allahtan rahmet ve ailelerine sabır diliyorum... başka hiç bir şey diyemiyoruz niye mi susturuluyoruz ve buna alıştırılıyoruz MAALESEF ..

alıştırmazsak alışmayız, vermeyin şunlara oy diyoruz bizimkiler gidip oy veriyor sonra "vatan saolsun" diyorlar..vatan saolsun da biraz da "asker saolsun" yeter artık bu ölenler koyun değil "insan", hepsinin anası babası var, eşi çocuğu var.

inşallah açılıyordur güzel vatanımın güzel insanların kafası görülen ortada..
  •  8 Şehit Daha!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocen

8 Şehit Daha!

8 Şehit Daha!

• quote:

quote:

sizinle ayni fikirde olan fikirdasariniz var bakin yalniz degilsiniz bu konuda. BDP milletvekili Aysel Tugluk gecenlerde Aydinlik gazetesinde soyle demisti :

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti artık ‘AKP Devleti’ olmuştur. ‘Ya AKP’nin alanına gireceksiniz, ya da size hayat hakkı tanımıyorum’ diyor. Hepimiz ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya olduğumuzu düşünüyorum. Türkiye’nin başında büyük bir bela sözkonusudur”

Iktidarin gitmesini istiyeyim derken Pkk ile ayni cizgiye dusmekte varmis demek ki. Teror saldirilari sizin siyasi tercihlerinizi belirliyorsa amacina ulasmis demektir. gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ziyaret gazeteci kimliğiyle yapılmış
    Ziyaret sonrası yazdığı kitaplarda defalarca
    Cevabı verilmiştir
    Aynı şey Doğu Perinçek için de geçerlidir
    Youtube da ilgili videolarıda bulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocen

Ziyaret gazeteci kimliğiyle yapılmış
    Ziyaret sonrası yazdığı kitaplarda defalarca
    Cevabı verilmiştir
    Aynı şey Doğu Perinçek için de geçerlidir
    Youtube da ilgili videolarıda bulabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

quote:

quote:

sizinle ayni fikirde olan fikirdasariniz var bakin yalniz degilsiniz bu konuda. BDP milletvekili Aysel Tugluk gecenlerde Aydinlik gazetesinde soyle demisti :

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti artık ‘AKP Devleti’ olmuştur. ‘Ya AKP’nin alanına gireceksiniz, ya da size hayat hakkı tanımıyorum’ diyor. Hepimiz ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya olduğumuzu düşünüyorum. Türkiye’nin başında büyük bir bela sözkonusudur”

Iktidarin gitmesini istiyeyim derken Pkk ile ayni cizgiye dusmekte varmis demek ki. Teror saldirilari sizin siyasi tercihlerinizi belirliyorsa amacina ulasmis demektir. gecmis olsun

ee ne alakası var, iktidar gitsin dedim diye bunu bdp'ye destek verin dediğimi mi anladın ? görmüyormusun ülkenin halini her gün şehit veriyoruz, sözlerimi yamuk yumuk anlaycağınıza biraz da eleştirin bak tansu çiller zamanında terör neredeyse bitmişti, demek ki bu terör istenirse bitebiliyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: Yeni Türkü

Ailelere Böyle Veriliyor '' ŞEHİT '' Haberi. => http://www.dailymotion.com/video/xltbdd_ailelere-boyle-veriliyor-yehyt-haberi_news

ŞEHİT KİME DENİR? Sırrı Süreyya Önder => http://www.youtube.com/watch?v=q8lfwrKnQps

Faili meçhuller üstüne=> "Oğlumun kemiklerini bulursam, koynumda taşıyacam. Çünkü onun kokusunu çok özledim" Fatma Morsümbül

1. Sehit haberinin nasil verilmesini bekliyordun?

2. Gencler silah tutmasin, ailelerin dizinin dibinde olsun, vicdani ret haklarini kullansinlar deyip de kalasnikoflarla daga cikip bu ulkenin resmi guvenlik guclerini, coluk cocuk demeden sivil insanini kallesce oldurenlere "terorist" diyemeyen birinden ogrenecek degiliz kime sehit denecegini.

1- Bir beklentim yok, sakin ol. O videoyu kac kez izledim ama hala izlemeye dayanamiyorum. Sehit vermenin alisilmis bir haberin sadece degisen rakamlarla algilanmasini yanlis buluyorum ve bir sehit haberinin nelere sebep oldugunu gostermek istedim.

2-Sehit kavraminda Sirri Sureyya Onder in konusmasi bence onemli, o yuzden koydum.

3- Bu isin bir de diger boyutu var, ozel harekat evet PKK ya darbe indirmisti ama ustteki cumle, yani oglunun kokusunu ozledigi icin kemiklerini koynunda tasiyacak olan anne de en az video kadar yaralayici.

Biji kurdistan! veya Butun kurtlere olum! demedim. Olayin aci yanini gostermek istedim. Iki taraftan.

• @Ctankep
    Bu sözü söylemesinin sebebi
    Bir programda soruldu kendisine
    Cevaben:
    'Eğer apoyu kaybedersek bayrağı barzani alır'
    Ki öyle de oldu
    Kontrolsüz bir sürece girildi
    O kadar öyle ki
    barzaniden medet umar olduk
    Malum davutun oğlu ırakın kuzeyinde barzaniyi ziyaret etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocen -- 5 Ağustos 2012; 23:39:52 >
  • adamlar ramazan var diye saldirmayacak mi saniyorlardi, teroristler musluman bile degil, cogu ya zerdust, ya da yahudi kokenli diye kandiriliyor. Kuzey Iraka girip temizlik yapmadigimiz surece bu teror bitmez , bu millet haksiz yere hic bir zaman savasa girmemistir, ama savunma savasi demek karsindaki vurkac yapsin sende saldir demek degil eger topraklarini tehdit edecek bir unsur varsa onu etkisiz hale getirmektir. Bizim de artik yapmamiz gereken sey budur, yoksa birde suriye cephesiyle basetmek zorunda kaliriz, tabi boyle biz onlarin liderlerini kaale alacaksak ne amacla savasiyoruz, birak gorusmeyi liderliklerini tanimayacaksin bile, disisleri bakaninin gorevden alinmasi lazim. artik milletimizin ayaklanma zamani geldi bence baska turlu boyle koyun gibi bekleyeceksek vatan elden gider
  • Biz kapalı kapılar ardında ne konuşulduğunu bilmiyoruz.Gazetelerden,kitaplardan yahut başkalarından duyduklarımızı biliyoruz.Fakat kapalı kapılar ardında çook derin meseleler konuşuluyor.Engelleyenler,bu ülkenin gelişmesini istemeyenler pkk illetini bitirmiyorlar.Bu böyle devam edecek olursa ki devam edecektir.Daha çok şehit vereceğiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstich

Biz kapalı kapılar ardında ne konuşulduğunu bilmiyoruz.Gazetelerden,kitaplardan yahut başkalarından duyduklarımızı biliyoruz.Fakat kapalı kapılar ardında çook derin meseleler konuşuluyor.Engelleyenler,bu ülkenin gelişmesini istemeyenler pkk illetini bitirmiyorlar.Bu böyle devam edecek olursa ki devam edecektir.Daha çok şehit vereceğiz..

Resmin bütünü dışardan daha iyi görünür. İktidar ve güç sarhoşluğuyla gözleri kör olmuş olanlar uçurumdan düşerken bizide peşinden sürüklüyor.
  • Yalnız balık hafızalı olduğumuz ne kadarda açık.Son 8 şehit hariç son 1 haftada tam 15 şehit verdik.Ama tek günde fazla şehit verilince herkes bişeyin farkına varıyor sanki.Ama 1 haftada 15 şehit verince kimse pek umursamıyor gibi.İşin garibi bence burada.
    http://www.haberturk.com/gundem/haber/680706-hakkaride-hain-saldiri-24-sehit
    24 şehit haberini hatırlıyorsunuzdur zaten.O zaman yer yerinden oynamıştı.Ama bu son 1 haftada toplamda 23 şehit vermişiz.Ama yer yerinden oynamadı.Yani tek günde 10 şehit verirken kıyamet kopuyor ama 1 ayda 70-80 şehit versen haberlerde 5-6. sıralarda kendisine yer buluyor.Gerçekten ilginç bir milletiz.

• quote:

quote:

Ailelere Böyle Veriliyor '' ŞEHİT '' Haberi. => http://www.dailymotion.com/video/xltbdd_ailelere-boyle-veriliyor-yehyt-haberi_news

ŞEHİT KİME DENİR? Sırrı Süreyya Önder => http://www.youtube.com/watch?v=q8lfwrKnQps

Faili meçhuller üstüne=> "Oğlumun kemiklerini bulursam, koynumda taşıyacam. Çünkü onun kokusunu çok özledim" Fatma Morsümbül

2. Gencler silah tutmasin, ailelerin dizinin dibinde olsun, vicdani ret haklarini kullansinlar deyip de kalasnikoflarla daga cikip bu ulkenin resmi guvenlik guclerini, coluk cocuk demeden sivil insanini kallesce oldurenlere "terorist" diyemeyen birinden ogrenecek degiliz kime sehit denecegini.

•  8 Şehit Daha!

http://www.gazete5.com/haber/erdogandan-ahmet-turke-gonderme-232556.htm

Aklı salim Kürtler bile dikkat çekici açıklamalar yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Yalnız balık hafızalı olduğumuz ne kadarda açık.Son 8 şehit hariç son 1 haftada tam 15 şehit verdik.Ama tek günde fazla şehit verilince herkes bişeyin farkına varıyor sanki.Ama 1 haftada 15 şehit verince kimse pek umursamıyor gibi.İşin garibi bence burada.
    http://www.haberturk.com/gundem/haber/680706-hakkaride-hain-saldiri-24-sehit
    24 şehit haberini hatırlıyorsunuzdur zaten.O zaman yer yerinden oynamıştı.Ama bu son 1 haftada toplamda 23 şehit vermişiz.Ama yer yerinden oynamadı.Yani tek günde 10 şehit verirken kıyamet kopuyor ama 1 ayda 70-80 şehit versen haberlerde 5-6. sıralarda kendisine yer buluyor.Gerçekten ilginç bir milletiz.

Valla güzel tespit...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

1- Bir beklentim yok, sakin ol. O videoyu kac kez izledim ama hala izlemeye dayanamiyorum. Sehit vermenin alisilmis bir haberin sadece degisen rakamlarla algilanmasini yanlis buluyorum ve bir sehit haberinin nelere sebep oldugunu gostermek istedim.

2-Sehit kavraminda Sirri Sureyya Onder in konusmasi bence onemli, o yuzden koydum.

3- Bu isin bir de diger boyutu var, ozel harekat evet PKK ya darbe indirmisti ama ustteki cumle, yani oglunun kokusunu ozledigi icin kemiklerini koynunda tasiyacak olan anne de en az video kadar yaralayici.

Biji kurdistan! veya Butun kurtlere olum! demedim. Olayin aci yanini gostermek istedim. Iki taraftan.

Alıntıları Göster
    @Yeni Turku,

1. O videoyu bir kez izledim bir daha da izleyecegimi sanmiyorum. Bir insanin yasayabilecegi en buyuk acinin videoya alinip internette elden ele dolasmasi cok rahatsiz edici bir durum. Bu aci uzerinden bir tartisma yapmak da bi o kadar sagliksiz.

2. Ikinci videoda ise sadece iki yuzluluk goruyorum. Verilen mesaj acik: Aileler ogullarini daga gondermesin, gencler silah tutmasin, vicdani ret hakki olsun. Bunu savunan akli basinda her insan arkasindan "askerlik profosyonel olsun" der. Ama isine gelir mi? Onu diyecegine "olmeyi goze alan babayigit varsa buyursun gelsin" diyor.

Ayni sekilde kurt gencleri zorla daga cikartilmasina en ufak elestiride bulunamiyor. Sehit olan genclerin, katil sucunu PKK'dan tamamen alip devlete yukluyor. Turk insani icin kutsal bir olgu olan sehitlik kavramini, terorle mucadelenin degerini ayaklar altina alarak PKK'yi akliyor. Bunlar dehset verici soylemler. Ve bunlari baris adina, genclerin olmemesi adina soylemesi ise iki yuzlulugun sozluk tanimi.

Ve kusura bakma ama artik bu iki yuzlu soylemlerden biktim. Benim can guvenligim icin yaz kis demeden daglarda eli kanli teroristler ile catisan ve hayatini kaybeden herkes benim icin sehittir. PKK'nin meclis uzantisi "sehitlik" tanimi yapacak en son kurumdur. NOKTA.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.