Şimdi Ara

80-85 bin bütçe ile XV tercihi doğru mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartalus

Hocam Renault oneren arkadaslara bakmayin,Subaru'yu tanimayan yorum yapiyor.Subaru dunyadaki en iyi dort ceker sistemine sahip.Performans cok gerekli degil diyorsaniz XV gayet iyi bi tercih.Piyasada ki cogu SUV'dan guvenlidir.XV dururken gidip Qashqai,Kadjar,Mokka alinmaz.Bakin yineliyorum,ben sol serit adamiyim,millete selektor ata ata giderim diyosaniz baska araclara yonelin ama ben sakin kullanirim,guvenli olsun,karda bayirda beni yolda birakmasin,ariza yapmasin,evladiyelik arabam olsun diyosaniz XV tam size gore.

Tamda bahsettiğiniz sebeplerden dolayı xv düşünüyorum ama 80bin benim için çok ciddi bir para, olmadı değiştireyim lüksüm yok, minimum 5 sene binmem şart. O yüzden hata yapmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Yılda 10-15bin km yapan iki çocuklu aile için subaru xv tercih edeceğim. Bu bütçe ile sıfır ve otomatik vites olması şartı ile başka önerileriniz var mı? Dizel olursa iyi olur. Olmazsa biraz düşük tüketimli benzinlide olabilir. Kendi incelemelerim doğrultusunda ix35 i yeni değişecek olması ve aşırı tüketimi, sportage ı yüksek tüketimi, nissan qq ı dizel otomatiğini yüksek fiyatı, benzinlisini fikir sahibi olmadığım motoru, yeti yi tipi ve dsg si, mokka yı ve cx3 ü iç hacimleri nedeniyle tercih etmedim. Xv nispeten makul tüketimi sürekli 4x4 ve otomatik vites ile sunması ve yeterli donanımı vermesi ile bana mantïklı geliyor. Düşüncem doğru mu? Başka model önerebilir misiniz?

ix35 kasa degistirecek dogru 1 2 yil olsa eleyebilirsin.

ama zaten degistirdi 1.5 ay sonra geliyor.

tavsiyem yeni ix35 i denemeden arac almaman.

xv ninde performans disinda buyuk bir dejavantaji yok.

oda tercih edilebilir.ix 35 i elemene gerek yok demek icin girdim konuya.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Jeep Renegade 1,6 dizeli mevcut. Ama manuel vites.

Otomatik olması şart mâlesef. renegade ide canlı görmedim ama sanırım o da b-suv oldugu için boyutla ilgili sıkıntılı olması muhtemel.

O zaman Ford Kuga Benzinli 4*4 Otomatik öneririm. 86.000 gibi liste fiyatı olması lazım.
    Yakıt olarak fazla olabilir. Ama XV'nin yakıt tüketimi de yüksek olacaktır.
    Kuga en azından performans sunar yaktığı kadar.
    Üstelik CVT vites keyifsiz.

Düzeltme: Trend X modeli 80.000 tl imiş. 4*4 AWD Otomatik Benzinli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4_1400 -- 15 Haziran 2015; 9:52:20 >
  • Super olur.

• Kadjar,cx3, hele hele mokka diyenler arabadan anliyorum demesin.

• quote:

quote:

Hocam Renault oneren arkadaslara bakmayin,Subaru'yu tanimayan yorum yapiyor.Subaru dunyadaki en iyi dort ceker sistemine sahip.Performans cok gerekli degil diyorsaniz XV gayet iyi bi tercih.Piyasada ki cogu SUV'dan guvenlidir.XV dururken gidip Qashqai,Kadjar,Mokka alinmaz.Bakin yineliyorum,ben sol serit adamiyim,millete selektor ata ata giderim diyosaniz baska araclara yonelin ama ben sakin kullanirim,guvenli olsun,karda bayirda beni yolda birakmasin,ariza yapmasin,evladiyelik arabam olsun diyosaniz XV tam size gore.

Tamda bahsettiğiniz sebeplerden dolayı xv düşünüyorum ama 80bin benim için çok ciddi bir para, olmadı değiştireyim lüksüm yok, minimum 5 sene binmem şart. O yüzden hata yapmak istemiyorum.

Tamam iste hocam,5 sene degistirmiyim kalsin diyosaniz XV bicilmis kaftan sizin icin.Bence dusunun XV'yi ciddi ciddi.Kadjar bildiginiz cakma Clio.XV dururken zaten Qashqai alinmaz,hele hele Mokka hic alinmaz.XV'yi ciddi ciddi dusunun derim.Dunyanin en iyi dort ceker sistemi,sorunsuz motoru ve sanzimani unutmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalus -- 15 Haziran 2015; 10:07:38 >

• quote:

3 yıldır megane 3 kullanıyorum çok şükür yolda kalmadım. aracı yakın zamanda değişeceğim yine ilk gideceğim bayiler arasında yine reno var. en iyi araç en ekonomik araçtır diye düşünüyorum. Subaruya lafım yok ama; yakıt,2. el ve servis konusu ne olacak ?

• quote:

quote:

quote:

Jeep Renegade 1,6 dizeli mevcut. Ama manuel vites.

Otomatik olması şart mâlesef. renegade ide canlı görmedim ama sanırım o da b-suv oldugu için boyutla ilgili sıkıntılı olması muhtemel.

O zaman Ford Kuga Benzinli 4*4 Otomatik öneririm. 86.000 gibi liste fiyatı olması lazım.
    Yakıt olarak fazla olabilir. Ama XV'nin yakıt tüketimi de yüksek olacaktır.
    Kuga en azından performans sunar yaktığı kadar.
    Üstelik CVT vites keyifsiz.

Düzeltme: Trend X modeli 80.000 tl imiş. 4*4 AWD Otomatik Benzinli.

Kugayı ciddi olarak düşündüm, performansına diyecek yok ama tüketim ciddi fazla. Ayrıca xv deki donanımı isterseniz fiyat çok yükseliyor. Bende performans yerine maliyeti düşük olanı tercih ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

quote:

3 yıldır megane 3 kullanıyorum çok şükür yolda kalmadım. aracı yakın zamanda değişeceğim yine ilk gideceğim bayiler arasında yine reno var. en iyi araç en ekonomik araçtır diye düşünüyorum. Subaruya lafım yok ama; yakıt,2. el ve servis konusu ne olacak ?

Hocam ben Renault'ya karsi kotu bi yorum yapmiyorum,Clio'yu,Megane'i,Fluence'i hep tasarim hem motor olarak cok begeniyorum.3'unude siniflarinda ilk 3'e koyarim.Ama SUV olayina gelince isler degisir,XV dururken ne Kadjar ne Mokka ne Qashqai alinmaz bence.Madem performansli kullanmiyomus konu sahibi arkadas,gonul rahatligiyla alabilir.Subaru benim gozumde cok ust seviyededir.Bide soyle soyliyim,servis ornegini vermissiniz ama siz kac tane Subaru gordunuz hayatinizda Renult kadar servise giren?

Bana gore XV o sinifta Kuga'dan sonra en alinasi arac.

• Subaru xv tercih edilecek en iyi araç
  • Feint-TR kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız salında rakipleri ile kıyaslayınca normal. Sanırsam ben performanslı bir araç aradığım için az geldi bana.
  • xv ye al diyemiyorum ama xv den başka da alternatif yok aslına bakarsan...
  • 80bin civarına alınacak en iyi araçlardan biri xv. Tavsiye ederim.
  • 2 çocuk için o araç küçük gelir.

• Bagaj, 2 çocuklu bir aile için küçük gerçekten ama tatile vs. giderken port bagaj kullanabilirsiniz. Şehiriçinde yeterli olacağını düşünüyorum. XV bence Subaru'nun diğer modelleri gibi, çok başarılı bir araç.
  • Gözümden kaçmış, teşekkür ederim.
  • herkes tüketime dikkat çekmiş ama xv çok yakan bir otomobil değil yani, istanbul içi kuga, ix35 12 litrenin altına inmiyor, xv de ise 8.5-9 litrenin üstünü görmeniz imkansız.
  • C4_1400 C kullanıcısına yanıt
    +1000..tek geçiyorum..Benim de düşündüğüm bir fiyat/kazanç SUV u dur..Yalnız az yol yapan veya benzini dert etmeyenler için ideal..Gerçi benzinli 4x4 olup daha az yakan da yok gibi..
  • LPG ye karşı biri değilsen bence tekrardan Sportage ı gözden geçir çünkü Xv 5 yıl kullasanız bile büyük şehir olmayan yerde satılmaz sebebi Subaru'nun malesef servis ağı çok yaygın deil.

80-85 bin lira veriyorsunuz Yükseltilmiş Hb araca biniyorsunuz aynı ASX'de olduğu gibi...Sportage SUV/Crossover ikiside denilebilir...Arabayı kullanırken karşılaştığım eş dost Jipe biniosun diyor.XV yi gören bence Jipe biniosun demez. Ben böle düşünüyorum...

XV güzel bir araç ama 80 85 edecek araç değil XV nin hakkı 60 70 arası Şuan en full Premium Sportageı 79 80 e rahat rahat alabilirsiniz 6 bin liraya sıvı sistem lpg takılır 22-25 kr arası gaza basmaktan korkmadan ışıklarda kalkış yarışı dahi yaparak binilir...

Ha bu sistem pahalı derseniz şuan aracıma takılı olan sistemde güzel 2700 lira. Hatta ayrıntılı bilgi için konu dahi açtım Kia bölümünde. 2250 kmde Benzin+LPG 600 lira yaktı misal...(Bizim araba nasılsa Ş.içi Ş.dışı fark etmiyor...)

• Ford Kugayı inceleyebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.