Şimdi Ara

80-90 bin arası SUV tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Captiva alacaklar yoksa. Chevrolet pazardan çekildi biliyorsunuz. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Chevy çekildi ama SUV'da o fiyata alınabilecek en iyi dizel otomatik araçtır. 7 koltuk, 2.0 motor donanım, kasa ve genişlik bakımından birçok araçtan öndedir. Kısmetse mayıs-haziran gibi almayı düşünüyoruz.

Edit: İsteklerini detaylı belirtmen senin açından iyi olacaktır. Şöyleki motor-şanzıman seçenkler, opsiyon, konfor veyahut güvenlik ve ve ve bu böyle gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegasAlexandros -- 22 Ocak 2015; 1:46:29 >
  • 1.6 Dci qashqai

• 1.6TDİ DSG Skoda Yeti bakılabilir.

Captiva yakıt olarak ç ok fazla yakıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MegasAlexandros

Chevy çekildi ama SUV'da o fiyata alınabilecek en iyi dizel otomatik araçtır. 7 koltuk, 2.0 motor donanım, kasa ve genişlik bakımından birçok araçtan öndedir. Kısmetse mayıs-haziran gibi almayı düşünüyoruz.

Edit: İsteklerini detaylı belirtmen senin açından iyi olacaktır. Şöyleki motor-şanzıman seçenkler, opsiyon, konfor veyahut güvenlik ve ve ve bu böyle gider.

Hocam açıkçası pek bişey beklemiyoruz konfor açısından. Passat cc,cross caddy ve bmw 3.20 xdrive var jipe merak saldılar bundan dolayı almak istiyorlar ve o kadar para verip çekilmiş bir arabaya sonra çok değer kaybetmesinden endişe ediyorum. Alcaksanız daha iyi bişey alabilirsiniz dedim ama butçe oymuş. Yorumlarınızla en azından içimi serinlettiniz. Teşekkürler.

• Hocam qashqai pek begenmediler captivanın yanında çunku araba tamamen jip gibi kaslı duruyor ve donanım olarak full. Koltuklarda tv vs. Sunroof 7 kişi uzuyor gidiyor..

Evet hocam bende araştırmamda Captivanın çok yaktıgını öğrendim. Gerçekten yakıt önemli bir mesele. Bizim için çunku işimiz genelede arabayla olduğundan çok kilometre yapıyoruz ay bazında bile. Ama yeti nin tipini begenmiyorlar. Yoksa çok az yaktıgını duymuştum.

• 2 adet Captiva var yakınımda. Ortalama tüketimleri yol bilgisayarında 9.5-10.5 arası. Öyle performanslı bir kullanımda yok. Normal kullanım tüketim değerleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Caesar41 kullanıcısına yanıt
    1.6 dCi 130 320 Nissan QQ alsınlar.
  • Qashqai yada CR-V. Bu iki araç 5.5 - 6 litre yakar, Captiva'da ise 9.5 litrenin altını anca şehir dışında görürsünüz.
  • Freemont

2.0 rexton

Suv dedigin icin yoksa ceosoverda secenek çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caesar41

Hocam qashqai pek begenmediler captivanın yanında çunku araba tamamen jip gibi kaslı duruyor ve donanım olarak full. Koltuklarda tv vs. Sunroof 7 kişi uzuyor gidiyor..

Evet hocam bende araştırmamda Captivanın çok yaktıgını öğrendim. Gerçekten yakıt önemli bir mesele. Bizim için çunku işimiz genelede arabayla olduğundan çok kilometre yapıyoruz ay bazında bile. Ama yeti nin tipini begenmiyorlar. Yoksa çok az yaktıgını duymuştum.

4x4 2 ton yerden yuksek 3.5 lt yakan hangi araba varsa bizde bilelim.

Karşilaştiracagin bic bir arac 10 lt altina duşmez şehiricinde.

Yeti yerine doblo alsinlar daha cik suva benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMBO KRALI -- 23 Ocak 2015; 2:58:12 >
  • Marka takıntıları yoksa Freemont önerebilirim ben de. İsteklerine en uygun ve satışı olan araçlardan biri bence.
  • Jeep Renegade 1.6L Multijet Dizel MT 4x2 Longitude 81.250 TL
    Jeep Renegade 1.6L Multijet Dizel MT 4x2 Limited 87.500 TL
  • Kuga

• Ne Tür bir SUV istiyorsunuz benzinlimı dızelmı,sıfırmı ıkıncı el mi,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt derdi yoksa kuga en iyisi

• Honda Crv ama dizel olanını alın benzinli çok fazla yakıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_ec

Marka takıntıları yoksa Freemont önerebilirim ben de. İsteklerine en uygun ve satışı olan araçlardan biri bence.

Hocam maalesef marka takıntıları var. Açıkçası benımde var Fiata karşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanri12

Jeep Renegade 1.6L Multijet Dizel MT 4x2 Longitude 81.250 TL
    Jeep Renegade 1.6L Multijet Dizel MT 4x2 Limited 87.500 TL

Araç bana tatlı geliyor ama onlar biraz yaşlı bunu da begenmeyeceklerdir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.