Bildirim
80 lvl Warriora +8 Giga / +8 Hb / +8 Raptor / +8 Murky - +8 Hanguk
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bende giga takıntısı var şahsen ben giga takardım ama. Raptor tercih edilmeli bence. -
Saf atak yönünden raptor tabiki. Murky hanguk da düşünülebilir. 7 club spear defi var sonuçta ve +21 str atak yönünden baya verimli olur. Hbyle giga hem pahalı hem raptora kıyasla az vurur. -
giga ve hb çöp diğer 2 seçenek değerlendirilebilir -
Giga fantezi itemi 167 ap küfür resmen. Ben hb diyorum flame damge ve en önemlisi int bonus vs de warrior düzenli pot basmak zorundadır buda size fazladan hp potu basma imkanı sağlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shineon25 -- 6 Nisan 2016; 14:47:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Flame damage gercekten güzel avantaj da fakat hocam int bonus warriorda mana vermiyor ne yazikki denedik, sadece priest ve magelerde isliyor o. -
giga çöp, macera aramayın.
tek el silahlarla warrior oynamadığım için murky-hanguk ikilisinde toplam ap ne olur bilemem ama 21str hatrı sayılır bir attack verecektir.
spear anti def in bir çok itemde bulunmasından dolayı hell breaker derim ben. -
Bu yorumları yazanlar hayatlarında +8 hb ve +8 raptor kullandılarmı acaba? TABİKİDE +8 HB +8 RAPTORDAN YAKLAŞIK 200 DAMAGE FAZLA VURUR.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklın varsa giga kullan birde 8 ise tadından yenmez önemli olan ap si değil senin yaptıgın kombo gigayla 1 pot arasında 4 tane sikil atabilirsin -
-
Sahsen giga yi tercih ederdim. Eski player olarak yeri bende başka. Giga olmaz dersen 8 hb tercihim olurdu Raptora gore görünüş ve serilik açısından daha iyi bi item
Hicbiri bulursan 8 avedon tak bulamazsan hb hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khryseis -- 10 Nisan 2016; 19:53:05 >
Hb priest itemidir. Raptordaki range ve atack hiçbirinde yok. Asaslar bile kolay kaçamıyor 10metre uzaktan ağzına ağzına vuruyorlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Raptor yada hb bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Giga en seri olanı. Playerlik var diyorsan giga kullan derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X