yes camon erolgüner harbi adam ama adamda koxp yok exp bug yok hakıyla kastı gem bi cafenınse nolduki sonucta helal exp
ilk 80 just_play oldu magelerden sonra longyan oldu en sonda erol güney mi ne var o oldu ama ilk 80 mageler aresten cıktı
lordmozard kac lwl ?
80 skıll ın adı flame ise ignıtıon mıydı ne öle bişi olması lazım
ignition eziq skill yanlış biliyorsun
yakında ben olcam 21 lwl sonra
quote:
Orjinalden alıntı: _WRTR_
ignition eziq skill yanlış biliyorsun
yoooo benim magemde öle bişi tam olrak hatırlamıorum ama ıgnatıon gibi bişi ismi 15 skılının adıda ıgnatıon bilıom ama onun gibi bişi demek istorum bEn
erolgüner olabilir
longyan 80olcaktı en son ama oldu mu bilmiyom
longyan sen bu oyundan anlamıyon
xx_ozgur_xx_1 bramus da hatta youtube de videosu bile var inanmayanlar arasınlar 80 lwl mage die
arkadaşlar 80 lwl mage ben daha bilmıorum wardır ama yinede ben bilmıorum ilk 80 lwl olan mage hangi serverda we nicki ney? 80 lwl asas::kunt 80 lwl priest::zike 80 lwl warıor::aragorn44 80 lwl maGe:: ???? sölersenız iyi olacaka merak ettimde :D
kardeşim bütün skillerin olduğu bi site var 80 e kadar orda (mage)33,45,60,70 skilllerinin yanına AOE (yani alan) işareti koymuşlar fakat 80de öyle bişey yok AOE filan yazmıyo fakat bu klipte adam alan atıyo nası bi olaydır anlayamadım? hem bu bildiğim kadarıyla adminler tarafından çekilmiş bi video
kardeşim bütün skillerin olduğu bi site var 80 e kadar orda (mage)33,45,60,70 skilllerinin yanına AOE (yani alan) işareti koymuşlar fakat 80de öyle bişey yok AOE filan yazmıyo fakat bu klipte adam alan atıyo nası bi olaydır anlayamadım? hem bu bildiğim kadarıyla adminler tarafından çekilmiş bi video
kolpa bi video. ben just play a sormustum 80 skilli alanmı diye hayır vuruş skili dedi