Şimdi Ara

80 lwl MAge ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
9.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: NO_oB

Beramusda 1 mage daha 80 oldu

80 lwl MAge ?

Koxp la ninemde 80 olur hakkıyla 80 olan yok galiba hakıyla 60 olan bile yok ne 80 ni

• Ya beyler hakkı ıle kımse lvl 80 olamaz adamın katıksız 4 ay bılgısayar basında olması lazım koxp cu kaynıyo ortalık bıde yenı bı bug varmıs gorevler 3 kere yapıla bılınıyormus bır tane de ex bug bıldıgım kadarıyla exp x7 seklınde exp alıyo adamlar ozaman babamda olur :D
  • Bırakta zannetsin 80 lvl
    quote:

Orjinalden alıntı: barman

cypherda erolguner war onu biliorm ama çok havalı kendini bişe sanio artistin teki kısacası
  • quote:

Orjinalden alıntı: R0M4

http://www.youtube.com/watch?v=9yM5_UdBVlA işte sorunun cewabı burada

oooohhhhhhaaaaaaaaaaa
  • quote:

80 lwl MAge ?

günümüzde paintle neler yapıyolar bakın bende size bir resim koyacam lwl 1 adamın üstüne sheel giydirmiştim bi dk bi arayam pc den :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: doctor_j

quote:

Orjinalden alıntı: R0M4

http://www.youtube.com/watch?v=9yM5_UdBVlA işte sorunun cewabı burada

oooohhhhhhaaaaaaaaaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: haki_haki

arkadaşlar 80 lwl mage ben daha bilmıorum wardır ama yinede ben bilmıorum ilk 80 lwl olan mage hangi serverda we nicki ney?
    80 lwl asas::kunt
    80 lwl priest::zike
    80 lwl warıor::aragorn44
    80 lwl maGe:: ????
    sölersenız iyi olacaka merak ettimde :D

yanlıs hatırlamıosam cyperda erolguner vardı mage dun alsam yanındaydım 80 %13 felamdı 81 e kasıormus :D

• quote:

Orjinalden alıntı: barman

cypherda erolguner war onu biliorm ama çok havalı kendini bişe sanio artistin teki kısacası

ıste buna gulerım hemde katıla katıla.. adamı resmen tanımasam sana katılırdım ama kendısını real hayatttan tanıdıgım ıcın bu kadar onyargılı konusmanı hıc onaylamadım. erolguner ın ben hıc havasını gormdedım bılakıs partı kurdugunda partısıne gıren adamı atmas.egerkı gelen olursa bekletır yada pm atıp sonrakı partısıne alır ve serı sekılde lure olur partısınde 250 cw de kasmadıgı adam kalmamıstır ıstese kasmazdı zaten 4mage ,1 b+h,1asas yetıor onun partısıne gerı kalanları ıse ya grevı ıcın alır yada kasılsın dıe.. tek karsı oldugu seyde Koxp tur... egerkı bu artıstlıkse baska soze gerek duymam!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: ali67çiçek

o erol güner en son gördüğümda 80e kasıydu

80 oldu merak etme 13% ıle :D
  • longyan bı kere o yuzden ban yemedı gereksız yorum yapılmasın 80 olacagı aksam 1-2 ıtemde sorun cıktı ban yedı ama acıldı gm yada yetkılı dostumuz yok actılar su an lvl 80 ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6e

80 lwl mage ne zevkli olur ama novaları fln süperdir

walla suan double nova double metor gıdıor :D dun aksam savasta comanderdı :D
  • ya yapmayın lwl 80 adamın seekinngi 60-80 deel mi? ayrıc tanıdığım tek 80 mage erolgüner
  • SADASDASFASFASDASDASF
  • CEHENNEM_COCUĞU VAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: C#8364;||@T

Ama LONGYAN QUEST BUG YAPTIGI İÇİN BANLANMIS VE LVL DÜSÜRÜLMÜSTÜ. OYNDAKİ DEGERLİ ARKLARI SAĞOLSUN YİNE 80 OLDU . (DEĞERLİ ARKLARIN KİM OLDUGUNU ANLAMIS OLMANIZ LZM GM LER FLN )

Arkadasım bilip bilmeden burda Longyan bugdan banlandı diye konusma ben bugdan banlanmadım ve lvl de düsmedim ben 79 lvl %30 da sebebi bana bildirilmenden banlandım ve acıklama olarak bug falanda yazmıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodfish

quote:

80 lwl MAge ?

günümüzde paintle neler yapıyolar bakın bende size bir resim koyacam lwl 1 adamın üstüne sheel giydirmiştim bi dk bi arayam pc den :D

paint işi değil arkadaşım original ayrıca 1 lvl adamın üstüne bişi giydiremezsin...

• 80 lvl mage mi? 1 sene sonra logos ta ben yani
  • erolguner le oynayan bacak kadar cocuq:D bn goruyorum sureklı ama yalan olmasın dayısının charımı neymıs ama cocuq oynuo ve dıokı mage hıc gusel dııl 70 warıorum olsa daha iyi dıor:D
  • ahh nasıl kasıyolar hala aklım almıyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.