o xx_ozgur_xx2 mi ney o ark benim lvl 10 yaptığımda onu eskiden skill nerden aççaz die soruodu ben onu nowayla kasıodum maradonda FAMILITY veya SUPREME2 ismini verseniz slm söler
erolgüner o adamla ben mageyken onla ayı clandaydık o zamnalar 60dı tabii soran çok seri kasmaya başladı çıktı clandna ama en son nebar lan dedim ei dedi lvl? dedim 80 dedi olnuş yani 80
erolgüner 80 ıwı magedir
80 lwl mage ne zevkli olur ama novaları fln süperdir
cypherda erolguner war onu biliorm ama çok havalı kendini bişe sanio artistin teki kısacası
beramusta oynayan xx_ozgur_xx1 ıd li kisi 80 lwl dır
o erol güner en son gördüğümda 80e kasıydu
HAtırladığım kadarıyla Catchmylife beramusta orc mage de 80 lvldi ama alan skilli bugda kaldığı için sanırım vuramıyodu ! 11 lvl sonra ben olcam inş ::)
benim bildiğim kadarıyla WirginMary galiba Carmerija ile kasıolar
80 skillli +meteor+nova püfff
:D sorry
WALLAHA ACCCAYİP BİŞİ BU ZİKE Yİ DE BANLAMIŞLAR
kunt da beramus sanırım bılıom tam oalrak
işte tam burada koptumya hehehhehe biz mage diyoruz kardeş :)
quote:
Orjinalden alıntı: :lordshaman:
kunt da beramus sanırım bılıom tam oalrak
catchmyfire ve deja beramusta şu an 80 lwl mageler inamayanlar oyunda pm atsın..
edanada 76 lwl var mage "cicick" die oda yakında 80 olur hayvan gibi kasıyor
agalar bunlar fotomontaj olabilir bide mage 80 skilli alan deil vuruş skili olması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: haki_haki
quote:
Orjinalden alıntı: VestMaster
quote:
Orjinalden alıntı: haki_haki
arkadaşlar 80 lwl mage ben daha bilmıorum wardır ama yinede ben bilmıorum ilk 80 lwl olan mage hangi serverda we nicki ney? 80 lwl asas::kunt 80 lwl priest::zike 80 lwl warıor::aragorn44 80 lwl maGe:: ???? sölersenız iyi olacaka merak ettimde :D
80 lvl priest zike deıi zike ex bug kullandıgından dolayı 75 lvl e dususruldu ve hala ex kasıyor su an 80 lvl priesy w0ıf tir diezde
bilmıodum zıken ının lwl düştügünü :(
bende
quote:
Orjinalden alıntı: NO_oB
beramusdaki warior BigGenco'da 80 olmuş heralde
Genco İNTERNET CAFENIN ortak carı 24 saat kasılıo ve exp bug yapılıo o chara enson gordugumde 79 yzude 85 dı Ve bu cafe Mersinde