exp bugla kasmış adamın nesine üzülüyosunkeşke 1 lvl a falan düşürseler
cyperda erolgüner orc 80 lwl
ne az 80 lvl mage varmış hep isimler aynı 80 lvl asas falan sorsa 1 sayfa çıkardı
lütfen yardım edin knight teyi indrdim oynuyodum 1 gün sonra yine girdim xtrap dolmadı sonra sildim yeniden yükledim bu kez acılmıyo bi yazı cıkıyooo kafayı yicem yardım edin lütfen
X dowland.knightonlineworld.com diyoo
lütfen yardım edin
quote:
Orjinalden alıntı: NO_oB
quote:
Orjinalden alıntı: C#8364;||@T
Zike nin lvl düsürüldügünü kim söledi size öle bisi yok ßizim cafede diezde bi ark var zikeyi hergün görüoruz ve 53-80 seek açıor nasıl lvl düsmüs sizce.
Bu EverybodysFull da bizim cafede 80 mage acayip güzel oluor . Hele pk sı izlemek bile adamı öldürür.
Everybody"Full" FooL olmasın
"EverybodysFooL"
ya yardım edin lütfen lütfen yardım edin knight teyi indrdim oynuyodum 1 gün sonra yine girdim xtrap dolmadı sonra sildim yeniden yükledim bu kez acılmıyo bi yazı cıkıyooo kafayı yicem yardım edin lütfen
sadece cypherdaki 80 mageler ; tipiq1ali,Erolguner,Hatmer...
olimpia da: orc: IIbellaraponII human: damas
80 mage ler
dies kurtbey_64 ,denizimnet 80 lwl mageler daha varda aklima gelmio :)
quote:
Orjinalden alıntı: VestMaster
quote:
Orjinalden alıntı: haki_haki
arkadaşlar 80 lwl mage ben daha bilmıorum wardır ama yinede ben bilmıorum ilk 80 lwl olan mage hangi serverda we nicki ney? 80 lwl asas::kunt 80 lwl priest::zike 80 lwl warıor::aragorn44 80 lwl maGe:: ???? sölersenız iyi olacaka merak ettimde :D
80 lvl priest zike deıi zike ex bug kullandıgından dolayı 75 lvl e dususruldu ve hala ex kasıyor su an 80 lvl priesy w0ıf tir diezde
adam dıokı ılk lvl 80 olan su an 80 olan degıl.o yuzden zıke kategorı ye gırer.eger senın dedıgın gıbı olsa butun lvl 80 magelerı yazardık dımı?lutfen brzmantk ve ii okuma
thestr0m 2006'da 80 lvl olmuştur ekimde
nie kimse cicik i sölemedi edananın yeğane 80 lik adamı.bide kraljack war edanada
aga bende sole bı sey cıkıyoo
ARkadaşlar 80 skilli alan deildir Bunu kafanıza sokun Tek skılldır Arkadasım Edena:cicick 80 dir, Ordan biliyorum. Alan falan yok 80'de o cekılen vıdeoda Usko deil.
Cyherpda SERSERİ_TS
beyler 80 lwl mage erol güner bide zike 80 lwl niye düşsun bence bu bi sallama söz o kadar....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme