80 lvl priest zike deıi zike ex bug kullandıgından dolayı 75 lvl e dususruldu ve hala ex kasıyor su an 80 lvl priesy w0ıf tir diezde
kardeşim bak bilmiyosun gelip forumda adamları yanlış bilgilendiriyosun Zike ex bug la 80 e kadar kastıgı için 75 lwl e düşürüldü ama sonra Gm e yalvardı yalakalandı 80 lwl olarak char ı geri açıldı
quote:
Orjinalden alıntı: danqrew2
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
cypherda erolguner diye bi mage mi ne 80 miş
pardon mage miş
Aresde benim bildiğim lord_mozat var.
preistlardan IXCHEL xigenonda lvl80
bırakın bunları kendinizle ilgilenin
honda-beramus everybodyfool-beramus
Dies de The_Storm 80 lwl dır ama ilk mi oldu onu bilemem kendisi paper dır orc dur dün akşam cz de kapıştık ilk önce bi pillar attı 750dmg Sora bi 54 skill i attı 1150dmg ve 53-80 seek açıyor..
quote:
Orjinalden alıntı: TRojka
quote:
Orjinalden alıntı: bloodfish
quote:
Orjinalden alıntı: NO_oB
Beramusda 1 mage daha 80 oldu
günümüzde paintle neler yapıyolar bakın bende size bir resim koyacam lwl 1 adamın üstüne sheel giydirmiştim bi dk bi arayam pc den :D
paint işi değil arkadaşım original ayrıca 1 lvl adamın üstüne bişi giydiremezsin...
Ezikmisiniz Yaa Siz WarUniform Die Bisey Bilmiomusunuz Savas Sırasında Herkez Shelli Gozukur Bunu Anlayın. Salak Slak Yorumlar Yapmayın yok Ps Mis Yok Paintmis Forumun Seviyesi İyice Dustu
X te RestİnPeace var 78 ark.
ErOLGunEr Clan:TROY
erol amca
kunt isminideğiştirdi artık yeni adı kero
arkadaşlar bitek logos ta yok galiba 80 lwl bütün serverlarda var
arkadaşlar 80 lwl mage ben daha bilmıorum wardır ama yinede ben bilmıorum ilk 80 lwl olan mage hangi serverda we nicki ney? 80 lwl asas::kunt 80 lwl priest::zike 80 lwl warıor::aragorn44 80 lwl maGe:: ???? sölersenız iyi olacaka merak ettimde :D
ares e gel biraz ronark da takılll çok var
quote:
Orjinalden alıntı: FrEsTaYLe
erolguner 80 olmustur sanırım en son 79du.cok iyi bi adam tipiq1aliyle falan takılıyo. butun gun falcon we cw donuyolar.
hepsi aynı kafaden oynuyolar o yüzden hep beraberler
quote:
Orjinalden alıntı: barman
cypherda erolguner war onu biliorm ama çok havalı kendini bişe sanio artistin teki kısacası