kardeşim bütün skillerin olduğu bi site var 80 e kadar orda (mage)33,45,60,70 skilllerinin yanına AOE (yani alan) işareti koymuşlar fakat 80de öyle bişey yok AOE filan yazmıyo fakat bu klipte adam alan atıyo nası bi olaydır anlayamadım? hem bu bildiğim kadarıyla adminler tarafından çekilmiş bi video
bu ya 73 ya 77 skıllı kafama czde düşmüştü adı fall of line olabilri bunun wea meteor
quote:
Orjinalden alıntı: light in th dark
quote:
Orjinalden alıntı: haki_haki
arkadaşlar 80 lwl mage ben daha bilmıorum wardır ama yinede ben bilmıorum ilk 80 lwl olan mage hangi serverda we nicki ney? 80 lwl asas::kunt 80 lwl priest::zike 80 lwl warıor::aragorn44 80 lwl maGe:: ???? sölersenız iyi olacaka merak ettimde :D
sen fazla meraklısın cypher erolgüner.
magelerde 80 de 2 skill açılıyor. Biri Vampiric Fire çok dehşet bi fire ball atıyor sonra adamın canını emiyor.2. di Meşhur 80 lvl novası ignitation(18 skili gibi adı ama değil) manyaq bişey artık anlatmaya gerek yokq
quote:
Orjinalden alıntı: forza_ares
ilk 80 just_play oldu magelerden sonra longyan oldu en sonda erol güney mi ne var o oldu ama ilk 80 mageler aresten cıktı
Doğal olarak yane,Pathostan cıkcak deil ya
quote:
Orjinalden alıntı: FrEsTaYLe
erolguner 80 olmustur sanırım en son 79du.cok iyi bi adam tipiq1aliyle falan takılıyo. butun gun falcon we cw donuyolar.
hemde 24 saat adam yzde 20 olmuş
cypherda erolgüner ama duyduğumu göre çarını hacklemişler 75e düşürmüşler
quote:
Orjinalden alıntı: StopME
erolgunerle ben party yapmıstım bı kere esık bı swıftcı olarak o damın kastığına hlal demeyın o char bı cafenın charı yanı yaklasık 10 kısı felan kasıo kı c2 de pm atın 24 saat onlıne dır o adam benım party yaptığımda 76 ydı flame ve glacıer nova atıodu sımdı 80 oldu
o adamı bitek erol amca oynuyo cafe charı deil
ktiyapos
böle arada edit 80 lwl charlar wardır bence ben edit 80 lwl mage duyuyodum diestede ama 80 skilini şimdilik anlamasınlar die kullanmiomuş die bişeler duydum ama saçma bişe gibi geldi
EROL GULER
Beramusda 1 mage daha 80 oldu
Zike nin lvl düsürüldügünü kim söledi size öle bisi yok ßizim cafede diezde bi ark var zikeyi hergün görüoruz ve 53-80 seek açıor nasıl lvl düsmüs sizce.
Bu EverybodysFull da bizim cafede 80 mage acayip güzel oluor . Hele pk sı izlemek bile adamı öldürür.
Ama LONGYAN QUEST BUG YAPTIGI İÇİN BANLANMIS VE LVL DÜSÜRÜLMÜSTÜ. OYNDAKİ DEGERLİ ARKLARI SAĞOLSUN YİNE 80 OLDU . (DEĞERLİ ARKLARIN KİM OLDUGUNU ANLAMIS OLMANIZ LZM GM LER FLN )
quote:
Orjinalden alıntı: C#8364;||@T
Zike nin lvl düsürüldügünü kim söledi size öle bisi yok ßizim cafede diezde bi ark var zikeyi hergün görüoruz ve 53-80 seek açıor nasıl lvl düsmüs sizce.
Bu EverybodysFull da bizim cafede 80 mage acayip güzel oluor . Hele pk sı izlemek bile adamı öldürür.