Şimdi Ara

80 lwl MAge ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
9.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • videodaki mage bence datalari editlemis nova ya da meteor metafall gibi gorunuyor
  • Walla Bildiğim Kadarıyla EROLGÜNER kesin 80 the_strom da 80 OZ_OZ da 79 galiba
  • evet gencoda 80 beramusta human
  • quote:

Orjinalden alıntı: R0M4

http://www.youtube.com/watch?v=9yM5_UdBVlA işte sorunun cewabı burada

o 80 skili değil ama.80 skili bi kere alan büyüsü değil
  • 80 lvl mage bilmiom ama 79 lvl var bizim cafede
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6e

80 lwl magenin eğlenceside harika olur pff

katılıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: magic_bright

quote:

Orjinalden alıntı: R0M4

http://www.youtube.com/watch?v=9yM5_UdBVlA işte sorunun cewabı burada

kardeşim bütün skillerin olduğu bi site var 80 e kadar orda (mage)33,45,60,70 skilllerinin yanına AOE (yani alan) işareti koymuşlar fakat 80de öyle bişey yok AOE filan yazmıyo fakat bu klipte adam alan atıyo nası bi olaydır anlayamadım?
    hem bu bildiğim kadarıyla adminler tarafından çekilmiş bi video

bu ya 73 ya 77 skıllı kafama czde düşmüştü adı fall of line olabilri bunun wea meteor

• quote:

Orjinalden alıntı: light in th dark

quote:

Orjinalden alıntı: haki_haki

arkadaşlar 80 lwl mage ben daha bilmıorum wardır ama yinede ben bilmıorum ilk 80 lwl olan mage hangi serverda we nicki ney?
    80 lwl asas::kunt
    80 lwl priest::zike
    80 lwl warıor::aragorn44
    80 lwl maGe:: ????
    sölersenız iyi olacaka merak ettimde :D

sen fazla meraklısın cypher erolgüner.

• magelerde 80 de 2 skill açılıyor. Biri Vampiric Fire çok dehşet bi fire ball atıyor sonra adamın canını emiyor.2. di Meşhur 80 lvl novası ignitation(18 skili gibi adı ama değil) manyaq bişey artık anlatmaya gerek yokq
  • quote:

Orjinalden alıntı: forza_ares

ilk 80 just_play oldu magelerden sonra longyan oldu en sonda erol güney mi ne var o oldu ama ilk 80 mageler aresten cıktı

Doğal olarak yane,Pathostan cıkcak deil ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: FrEsTaYLe

erolguner 80 olmustur sanırım en son 79du.cok iyi bi adam tipiq1aliyle falan takılıyo.
    butun gun falcon we cw donuyolar.

hemde 24 saat adam yzde 20 olmuş
  • cypherda erolgüner ama duyduğumu göre çarını hacklemişler 75e düşürmüşler
  • quote:

Orjinalden alıntı: StopME

erolgunerle ben party yapmıstım bı kere esık bı swıftcı olarak o damın kastığına hlal demeyın o char bı cafenın charı yanı yaklasık 10 kısı felan kasıo kı c2 de pm atın 24 saat onlıne dır o adam benım party yaptığımda 76 ydı flame ve glacıer nova atıodu sımdı 80 oldu

o adamı bitek erol amca oynuyo cafe charı deil
  • ktiyapos
  • böle arada edit 80 lwl charlar wardır bence ben edit 80 lwl mage duyuyodum diestede ama 80 skilini şimdilik anlamasınlar die kullanmiomuş die bişeler duydum ama saçma bişe gibi geldi
  • EROL GULER
  • Beramusda 1 mage daha 80 oldu

80 lwl MAge ?
  • Zike nin lvl düsürüldügünü kim söledi size öle bisi yok ßizim cafede diezde bi ark var zikeyi hergün görüoruz ve 53-80 seek açıor nasıl lvl düsmüs sizce.

Bu EverybodysFull da bizim cafede 80 mage acayip güzel oluor . Hele pk sı izlemek bile adamı öldürür.
  • Ama LONGYAN QUEST BUG YAPTIGI İÇİN BANLANMIS VE LVL DÜSÜRÜLMÜSTÜ. OYNDAKİ DEGERLİ ARKLARI SAĞOLSUN YİNE 80 OLDU . (DEĞERLİ ARKLARIN KİM OLDUGUNU ANLAMIS OLMANIZ LZM GM LER FLN )
  • quote:

Orjinalden alıntı: C#8364;||@T

Zike nin lvl düsürüldügünü kim söledi size öle bisi yok ßizim cafede diezde bi ark var zikeyi hergün görüoruz ve 53-80 seek açıor nasıl lvl düsmüs sizce.

Bu EverybodysFull da bizim cafede 80 mage acayip güzel oluor . Hele pk sı izlemek bile adamı öldürür.

Everybody"Full"
    FooL olmasın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.