Şimdi Ara

80+ unıque ler hakkında???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2. 90 lwl unıque Saytan mı Roc mu gcenlerde ark ın tekı nın topıc te saytan ın 90 olduu yazıodu ama roc map kondu
    3.we de son olarak 88 lwl moob un ısmı de roc olması lzm

cwp gelrse sewnrmmmmm
    weya herkes bıldıklerını yzrsa

• hadı amaaaaaaaaaa
  • kardeş walla nØmad abimize sor :D o daha ii bilgi verir
  • roc 100 lvldir
    90 lvle daha çok war hele avrupalılar bi 80 olsun
    saytan rocdan daha ezik olam bi canavar diye biliyorum 90 olabilir
  • 90 nezaman gelir bunun bilecek adamın bu forumda olmadığı kesin

90 lvl boss u saytan

roc 100 lvl boss u diye biliyorum ama bi ara 100 lvl için başka bi boss war diye söleniyordu
  • paylasımlarınız için saolun
  • LvL 90 boss saytan dostum , yalnız bilenler roc un lvl 100 unique olduğunu biliyo çoğunluk. fakat roc kore serverlerinde sadece event döneminde çıktı.ama taiwan serverlerinde lvl 100 kasılıyodu galiba ??? ancak ordan öğrenebiliriz durumu , youtube den video ları karıştırayım biraz , bilgi edinirsem yine yazarım^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 90 lvl bu sene yada diğer sene yılbaşı eventi ile gelicektir. Diğer bilgiler verilmiş zaten.
  • Roc 100 lvl felan değil o event için çıkmıştı 100 lvl için ayrı bişey vardır
  • cevabı şu lvl 140 a uzayacak oyun ev ben bırakacagım ve bu olay 2008 de olacak ocak ayında hem event hemde lvl 140 a uzayacak. bu arada roc lvl 100 bossu deıl 140 dır ve lvl 90 unique si seytan da var.. yakında haberi gelecek silkroad ın sitesinden okursunuz
  • Arkadaşlar başta sona veriyorm uniquelri
    tiger girl = 20 lwl
    Cerberus = 24 lwl
    Captain ivy = 30 lwl
    uruchi = 40 lwl
    isyutaru = 60 lwl
    lord yarkan = 80 lwl
    death of saytan = 90 lwl
    roc 100 lwl ama taiwan srodakiler 110 lwl kadar vuruyo diolar :D 90 lwl full str ye 10 k gömen bi canavar roc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeftBehind -- 8 Ağustos 2007; 13:20:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.