Şimdi Ara

800-1000 arası telefon önerileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım telefon almayı düşünüyor da bana söylediği fiyat aralığı 800-1000. Ben biraz bakındım g2 ve Asus zenfone 2 yakın geldi. Ama bunlar da 1100lira civarı. Başka öneriniz varsa yanıtlarınızı bekliyorum.
    Edit: babası internet alışverişine güvenmiyomuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myildiz40 -- 3 Ağustos 2015; 15:35:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • z1
  • G2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 hala guncel..batarya cok ıyı...donanım gucu yeterlı hersey ıcın...fıyatı makul duzeye ındı..
  • g2 en iyisi bu fiyata fakat 2 kez sarı ekran problemi yaşamış birisi olarak huawei g7 de önerebilirim...
  • Ben de takipteyim, başka alternatifler var mı? mesela lenova veya general mobile in telefonları Huawei G7 veya lg G2 ye rakip olabilir mi? Bir de A101 e s5 mini gelecekmiş alınır mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • huwai g7 tavsiye ederim. Bu saatten sonra plastik kasa telefon alınmaz alınmamalı
  • Eşime g7 aldım gerçekten iyi telefon ama boyut olarak bana biraz büyük.5 inç i geçmeyeycek tavsiyeleriniz olursa çok memnun olurum

Mesela Turkcell t60 için iyi diyorlar,siz ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catkara -- 11 Ağustos 2015; 18:09:08 >
  • ..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 11 Ağustos 2015; 15:46:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.