800-850 Bin TL Alınabilecek En İyi F/P Araç?
-
-
2013 sonrası 1.6 otomatik toyota auris bakabilirsiniz, o paralara alabileceğiniz c segmenti sorunsuz, konforlu ve ekonomik bir modeldir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baktım ama o paraya bulamıyorum.
-
O paraya 2016 sonrası vitara varmı?
https://www.sahibinden.com/s/WxYjrsva
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kuga iyi hoş güzel lakin bu motorun 1.2 puretechten daha büyük sansasyon yapması gerekiyordu. Forum yeterli ilgiyi göstermedi bence ecoboostlara :(
Dizeli olsa alınır da 200bini geçmiş ecoboost bir de üstüne powershift beni korkutur.
Soruya cevap dizel 308in en düşük km en yeni kasa. FPdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 20 Ekim 2024; 11:38:17 >
Buyrun hocam hatasız daha 114 binde emsallerine göre en uygun ilanlardan bütçenize uygun olarak, en çok tutulan sorunsuz masrafsız 1.6 132 lik motor tam otomatik vites var, yakıtı lpg ile çok ekonomik, motor lpg ye tam uyumlu, c segmentinde konforlu bir model tavsiye ederim.
Bu arada daha donanımlı olsun derseniz bütçenize uygun olarak hatasız ayarında cam tavanlı daha donanımlı ilanlar da var
https://www.sahibinden.com/s/yUNb33o3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 20 Ekim 2024; 18:12:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aurislerin altı yere çok yakın. Boşken böyle yakınsa 4 kişi binse altı sürter heralde heryere
10 yaşını ve 140 bin km dayanmış araca 850 vermek için saftirik olmak lazım.
Biraz daha koyar sıfır alınır neyse herkesin zevki kendine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiemre61 -- 20 Ekim 2024; 18:34:12 >
Aradaki sıfır farkını konu sahibine siz temin edeceksiniz sanırım böyle konuştuğunuza göre?
Bir de biraz dahadan kastınız nedir biraz daha koyup sıfır alacağınız model bu önerideki aracın segmentinde mi donanımında mı?
Madem güzelce konuşmasını biliyorsunuz daha mantıklı öneriniz var buyrun siz de yardımcı olun konu sahibine?
Bak hocam arabadan anlayan veya bilen bir tek siz değilsiniz. Alınırı varki yazıyoruz. Ne segment takıntısı var sizde. Görebde suv veya çok geniş konforlu bir araç öneriyorsunuz sanacak.
Bana göre hatchback hiç bir araç aile aracı değil. Bunlar görecelidir.
Sıfır i20 alma şansı var segment farkı çok mühim değil arada 10 yıl ve 140 bin km farkı var.
Dacia stapway 1.0t otomatik full dolusunu 1040 veriyordu vsvs
Ben vermem dedim verene de saygı duyarım.
Hocam biz tutup da 1.040 a ne alınır konusuna 10 yaşında 140 bin kilometredeki aracı önermedik? O bütçeye en mantıklı makul aracı önermeye çalıştık,
arabalardan tek anlayanın da olduğumu iddia ettiğim tek bir cümle yok yazılarımda. Ayrıca otomobillerin kalite konfor genişlik gibi birçok parametre bazında ayrımının yapıldığı ve buna göre üretilip tasarlandığı segment kavramından ''takıntı'' şeklinde bahsetmeniz her şeyi açıklar nitelikte.
Bu arada konu sahibi arkadaşa siz 840 ile 1.040 arasındaki 200 bin lik farkı verin öyle konuşalım isterseniz.
Verene saygı duyduğunuz ise bir önceki yazınızda o parayı o arabaya verene '' saftirik '' tabirini kullanmanızla açık bir şekilde görülebilmekte.
Verene saygı duyuyorum fakat benim gözümde saflık. 200 bin TL fark ile sıfır arabaya binmek varken neden 10 yaş üzeri araca bineyim?
Neyse herkesin kendi fikri ben vermem hiç bir beklentim de yok sonuçta burası forum ve ben kullanıcıyım ve kullanıcı olduğunu düşündüğüm kişiye kendimce öneride bulundum kendisi bilir.
Bence de saflık şu ortamda
850ye bebek gibi otomatik egea hb egea crosslar satılıyor
Sen aurisle kafayi bozmussun dostum.
Bakiyorum mesajlarına hep auris ilani 600 max butceye de 700 luk auris ilani falan atiyorsun
Uygun Arac ilan konusuna da 4 saat arayla auris ilani atmisin 3 tane. Neye gore uygun.
Bu yaptigin Cok sağlıklı bir tavsiye bicimi degil. Motivasyonun nedir ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 20 Ekim 2024; 22:34:18 >
850 ye otomatik cross zor hocam.
-
Hatcback daha çok tercihim
Otomatik yok o paralara sanırım.
2 ay önce 750.000 TL 2017 model dizel otomatik 134 binde Seat leon satmıştım. Yanii almak istediğiniz fiyat bandında sizi oldukça her yönüyle tatmin edebilir. Kullanımı rahat ve güzel araçtır. İki kat fiyatına şimdi corolla hybride biniyorum hala Leonu özlüyorum desem yeridir :/
https://www.sahibinden.com/s/NTGXK3Rt
Var,beklerseniz düşük km olanlar da geliyor.
https://www.sahibinden.com/s/v8Wu0ZQN
Hb de düşük km boyasız seçenekler de mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bence de saflık şu ortamda 850ye bebek gibi otomatik egea hb egea crosslar satılıyor |
Sen aurisle kafayi bozmussun dostum. Bakiyorum mesajlarına hep auris ilani 600 max butceye de 700 luk auris ilani falan atiyorsun Uygun Arac ilan konusuna da 4 saat arayla auris ilani atmisin 3 tane. Neye gore uygun. Bu yaptigin Cok sağlıklı bir tavsiye bicimi degil. Motivasyonun nedir ki. |
Benzer içerikler
- toyota chr alınır mı
- peugeot 307 yorumları
- tam otomatik arabalar
- ford fiesta paket sıralaması
- f10 f30 farkı
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X