800 tl akıllı saat önerisi
-
-
Merhabalar kusura bakmayın bu taraflar kervan geçmez forum konularıdır o nedenle ben yazayım.
amazfit verge için ana konu var. oraya bakın mutlaka fikir edinirisiniz.
amazfit verge modeli ( yüksek model) beyaz rengi geçen blackfridayde 35li liraya satıldı ama kullanan birinin oyuncak gğibi saat demesi benim için vergeten geri çekilmeme neden oldu.
Ama kullanıp da memnun olmayan kimseyi de görmedim. Hatta yanlış hatırlamıyorsam klavye de yüklenebiliyor ama ana konu ya bakmanızda fayda var.
Huaweinin saatleri çok güzel ama telefon konusunda da huawei olursa ben tavsiye ediyorum.
şu an ki durumda malesef fiyat / performans önemli o nedenle alırken en önemli durum fiyat olacaktır. verge 2. el mantıklı olabilir.
----------------------------
Benim yorumum:
1-) xiaomi mi watch yuvarlak olan. kare olan güzel ama globale çıkartmadılar. Amazonda vardı 980 liraydı.
2-) huawei watch fit ( Ben bunu alacağım zaman hem indirimde hem de dolar düşükktü. 599 liraydı. )
3-) stratos 3 ( fiyatı pahalı ama kullananlar memnun.)
4-) kalsikler iyidir derseniz zamzung galaksi watch
-
aliexpressten al bence bende yakın zamanda galaxy active 2 sattım. bir de çinden alınma yorumları iyi bir akıllı saat buldum. onu alacam 1 ay içinde.
görünüş olarakta güzel. fiyat olarakta. yorumlarda iyi
https://www.aliexpress.com/item/1005001363483172.html?spm=a2g0o.cart.0.0.331b3c00pmXOLg&mp=1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X