Şimdi Ara

800 TL'ye kadar Compact Fot. Mak. Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gerçekten sizler her zaman güzel tavsiyelerde bulundunuz şimdiye kadar ve sizlerin tavsiyeleriyle aldığım hiçbir bilgisayar ürününden pişman olmadım. Bu seferki derdim biraz farklı. Fotoğraf makinasından hiç anlamıyorum. Bütçem 800 TL ve compact bir makine düşünüyorum. Çok araştırdım fakat elle tutulur birşey bulamadım. Eğer forumda bu konu varsa ve ben bulamadıysam sizlerden zamanınızı aldığım için özür dilerim.
    Abimde sony w200 var ve işin doğrusu çokta memnun kalmadık. 12 mp olmasına rağmen nedense daha ucuz makinelere kıyasla çokta farklı bir görüntü alamadık. Birde kırmızı göz giderici olmasına rağmen benim gözlerim nedense hep kırmızı, galiba ela olmasından dolayı:) Arkadaşlarım Nikon ile Canon'un çok iyi olduğunu söylüyorlar ama sağdan soldan duyduklarıyla tavsiye veriyorlar.

Çokta fazla uzatmadan fotoğraf makinesinden hiç anlamayan biri olarak benimle 800 TL bütçe ile alınabilecek fotoğraf makineleri tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

• madem compact fotoğraf makinesine bu kadar para ayırıyorsunuz, panasonic lx3, tz5-7, fuji f100fd, canon g10, nikon p6000 den birini alabilirsiniz.son zamanların en kaliteli küçük makineleri.
    Daha da küçük olsun derseniz canon ixus serisinden birini alabilirsiniz..

Ayrıca bu parayı sony nin parasını haketmeyen herhangi bir modeline yatırmayın bence.günah olur.
  • _Lupara_
  • Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Diğer arkadaşlar yorum yazmadığına göre katılıyorlar galiba bu makinelere.
  • O kadar bütçe bile bas-çek makine için fazla gibi.

Şu sıralar herkesce onay almış Canon A570 IS gayet güzel bir makine. Hemde Ayırdığınız bütçenin çok çok altında, sadece 300 tl civarı.

İncelemenizi öneririm.
  • madem o kadar para vereceksiniz manuel ayar olmayan konpakları eleyin.
    bunu bir inceleyin
    http://forum.donanimhaber.com/m_29540572/mpage_3/key_/tm.htm
    http://urun.gittigidiyor.com/FUJIFILM-F200EXR-12Mp-5X-Kargo-Bedava_W0QQidZZ16593046

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 21 Nisan 2009; 11:49:30 >
  • +1, Eğer fotoğrafçılığa ilginiz varsa ve kendinizi geliştirmeniz açısından, manuel ayarları olan bir cihazla başlayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 800 TL ye kadar ancak şu serileri önerebilirim..
    Canon sx110 manuel ayarları var.
    illa fujifilm serisine bakacaksanız yok abi ben bas çekim yapam manuel falan uğraşamam diyorsan f100fd alırsınız.
    ama kendinizi geliştirmek amacıyla almak isterseniz f200EXR falan alabilirsiniz onun içinde gittigidiyora bir bakın ona göre araştırın.

F100FD de netün hocamın dediği gibi mauel ayar yok bende fazla bilmem onu ama onun için f 100 ve 200 konusunu inceleyiniz netünün vermiş olduğu yanlız gittigidiyor fiyatıda gayet uygun.
    f200exr arasında bir manuel ayar seçeneği gelişmiş.
  • manuel ayarı olan bir makina al çünkü otomatik çekimden sıkılabilirsin zamanla.tavsiyem fujif200exr,panasonic lx3 yada canon g10 al eğer çok fazla zoom merakın yoksa tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.