< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
83 yıl sonra envanterine giren ilk sıfır tank: Yeni Altay tankı TSK’ya teslim edildi (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Düşünsene yıllardır 4 silindire sahip otomobil ve motoru yapamıyorsun, kalkıp dizel v12 den bahsediyorsun :) Adama gülerler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş kusura bakma ama sen ve senin gibi düşünenler 1 kilo et için topraklarından vazgeçersiniz, nasıl açsın git çalış kazan, saldır kovala ben İstanbul gibi bir yerde 2 haneyim tek kişi çalışıyorum kira verdiğim halde ve asgari ücretin bir miktar üstünü alarak geçiniyorum da sen nasıl ağlıyorsun burada, ülken güçleniyor yeni savaş gemisi tank hava savunma sanayii güçleniyor ama senin gibi tipler de çıkıp forumlarda ağlar açım aç diye inandırıcı değilsiniz kardeş.
-
-
Tam bir akıl tutulması. İçtiğin şey neyse bir daha içme.
-
Konunun en çok beğeni alan yorumları bu ise biz bitmişiz beyler.
Benim çocukluğum milli bayramlarda İstanbul Fatih Vatan Caddesi'nde ithal tanklar, ithal silahlar ile geçen ordumuzu izleyerek geçti.
O zaman gurur duyuyorken şimdi Yerli tank, Yerli Mühimmat, Yerli İHA, Yerli TCG Anadolu vs. ile gurur duyamıyorsam, kanımdan şüphe duymam gerekir.
-
Buradakilerin devleti benimsememeye Türk kültürünü beğenmemeye varan aidiyet sorunları var ne bekliyordun, ben de bir zamanlar ülke gündeminde takılıyordum öyle böyle değil bunlar baş edemezsin.
-
Bazen gerçekten anlam veremiyorum.
Yerli Helikopter
Yerli Jet Uçağı
Hergün farklı haber, test, teslimat, gelişme...
Yahu daha dün pervaneli ve jet İHA lar otonom uçtu
Baykar Technologiesyoutube
Bayraktar #KIZILELMA ✈️🚀🍎 🛫 9️⃣ ve 1️⃣0️⃣. Uçuş Testi ✅ 🛫 9️⃣th and 1️⃣0️⃣th Flight Test ✅ #MilliTeknolojiHamlesi🌍🇹🇷https://www.youtube.com/watch?v=HGY7oPCE_-w23 Nisan'da İstanbul Boğazı'ndan Yerli Uçak Gemimiz geçti. Üzerinde kendi üretimimiz İHA, SİHA, Helikopter, silah ve mühimmatlar. Bunlarla gurur duymayıp ne ile gurur duymalıyız. Bu bir bayrak yarışıdır. Umarım gelecek yöneticiler bu bayrağı daha yukarılara taşır.
-
Bu arada niye yalan başlıklar atıyorsunuz? Bu kadar mı acizsiniz reisinize oy kasmaya?
Türkiye: Türkiye Kasım 2005'te 298 Leopard 2A4 tankı satın almak için Almanya ile anlaşma imzaladı. İlk paketi 298, ikinci paketi 56 adet olmak üzere toplamda 354 adet ikinci el Leopard 2 alındı. Bunlardan 15 adeti yedek parça olarak kullanılmaktadır. Toplam 40 adet tankın ROKETSAN tarafından modernize edilip, Leopard 2A4 T1 konfigürasyonuna getirilip Türk Kara Kuvvetleri'ne teslim edilmesi bekleniyor.
2005'te 2.el mi aldık biz tankları?
Leopard 1'ler 1982'de 2.el mi geldi?
Şaka gibi yeminlen.
-
2018 yılında yeniden ihale yapıldı ve ihaleye üç firma katıldı: Koç Holding (Otokar) BMC Grubu ve FNNS. Tankın seri üretimi ve motor geliştirilmesi için yapılan ihaleyi BMC Grubu kazandı ve 9 Kasım 2019’da sözleşme imzalandı. Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir fiyat açıklaması yapmazken BMC Grubu Başkanı Ethem Sancak ihalede Koç Holding’in 7 milyar Euro kendilerinin ise 4 milyar Euro teklif verdiğini, son pazarlık ile rakamın 3,5 milyar Euro’ya düşürüldüğünü belirtti.
Mevzu budur. 1-2 Yil Gec kalındı fakat cok daha ucuza yapıldı.
Milgem'de Koc tan alındı, nedenini kısaca belirteyim Koç işleri harici cok farkli şeylere destek vermesi. Nedenlerini siz hayal edin. Devlete şeffaf olacaksın yoksa cezasını ödersin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uyumaya devam et maaş için her saçmalığı yazarsınız...
-
yandaş medyanın işi yalan...
-
Skt 15 mayıs 2023
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hadi bir yalan soyluyorsun desene
-
bana şuan bulunduğunuz savaş cephesinden bi selfie atarmısın
-
Şuanki savaş anadoludaki Türk varlığı devammı edecek yoksa rte ithal millet kurup Türkleri Kovmaya devammı edecek önümüzdeki seçim bunu gösterecek
-
Ya anladık tamam seçim var da, Elinizdeki kozların tamamını sürmeyin ortaya, daha 20 gün var. Propaganda yapacak malzeme kalsın.
-
hdpchpfetö ülkeyi bölecek mi özerk yerler oluşturacak yeniden şehit haberleri gelecek 300 milyar dolar daha borçlanacağız mı kavgası ile Türkiye askeri sanayi başta olmak üzere dünyada kendi meşru sınırlarını güvenle koruyan ve güç sahibi olan ve ekonomide daha da vizyonları olan bir ülkeye gidecek miyiz kavgası var.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X