Şimdi Ara

85 derecede çalışan islemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pubg oynarken phenom 965 islemcim 85 derecelerde çalışıyor bunun fpsye etkisi olur mu arkadaşlar sürekli anî kasılmalar oluyor cunku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• phenom 965 işlemcinin kendisi direk fps ye etki eder zaten.
    85 derece yüksek bir değer , soğutucu uzun zamandır temizlenmediyse temizlik ve macun yenileme sıcaklığı düşürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAJU

phenom 965 işlemcinin kendisi direk fps ye etki eder zaten.
    85 derece yüksek bir değer , soğutucu uzun zamandır temizlenmediyse temizlik ve macun yenileme sıcaklığı düşürür.
    Yeni macunlayip temizledim hocam değerler bu oyunda 80 hep

• Phenom 2 serisi için o sıcaklık değerleri çok yüksek sayılır. AMD 65 derece üstünde kullanılmasını önermiyordu. Kasa hava dolaşımınız, kullandığınız işlemci macunu ve soğutucu montajını kontrol edin. Ayrıca anakart fazla voltaj veriyor olabilir. Voltaj vermeden 3.7 GHz kadar gideri var o işlemcinin.
    FPS konusuna gelecek olursak, daha önce 955 modelini kullanmış biri olarak kesinlikle pubg için yeterli bir işlemci değil. Devamlı %100 cpu kullanımında oyunu oynuyordum ve aşırı fps drop oluyordu. Oyunu oynatıyordu ama patlamalar, yakın çatışmalar ve ormanlık alanda araç sürerken fps drop yaşamanız oyun deneyiminizi bozuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Phenom 2 serisi için o sıcaklık değerleri çok yüksek sayılır. AMD 65 derece üstünde kullanılmasını önermiyordu. Kasa hava dolaşımınız, kullandığınız işlemci macunu ve soğutucu montajını kontrol edin. Ayrıca anakart fazla voltaj veriyor olabilir. Voltaj vermeden 3.7 GHz kadar gideri var o işlemcinin.
    FPS konusuna gelecek olursak, daha önce 955 modelini kullanmış biri olarak kesinlikle pubg için yeterli bir işlemci değil. Devamlı %100 cpu kullanımında oyunu oynuyordum ve aşırı fps drop oluyordu. Oyunu oynatıyordu ama patlamalar, yakın çatışmalar ve ormanlık alanda araç sürerken fps drop yaşamanız oyun deneyiminizi bozuyor.
    Birebir yaşadığım sorunları anlatmissiniz hocam. 55 75 FPS arası oynuyordum oyunu ama sürekli bi savaş alanında yakin mesafede drop yiyorum. Sanırım anakart İslemci değiştirme vakti geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wyn35Tra -- 11 Nisan 2018; 21:52:6 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.