Şimdi Ara

85000 tl dizel otomatik 0 km araç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar,yakın zamanda (1-3 ay)yeni bir araba almak istiyoruz. araç dizel otomatik olmalı.yaklaşım 4 5 gün önce dizel otomatik corolla denedim otomatiği hiç içime sinmedi yani vites geçişleri iyi olan,ileride sorun çıkartmayacak bir araç olmalı.1-2 yaşında temiz kullanılmış bir araçta labilir bu fiyatlara.tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Fiyatini bilmiyorum fakat insignia diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb sıkıntı değilse lancia delta 20bin Tl de cebinizde kalır

• Ingrid I kullanıcısına yanıt
    aslında 2. elde de canlı bir araç istiyoruz aklımızdakiler golf 1.6 tdi dsg highline,, passat 1.6 tdi dsg comf.,,, 2010-2011 bmw 3.20 D ama 3 gündür aralıksız internetteyim kafam iyice karıştı :)
  • Ben olsam c sınıfına bayılmam o kadar para 1.6 comfortline tdi dsg alabilirsin.
    yeni insignia bakabilirsin

• Volvo V40 dizel otomatik... Bence güzel araç. Otomatik acil fren sistemi opsiyonu da varsa hakkını verir.

• Bence 508 düşünebilirsiniz o fiyata o donanım konfor ve o derece düşük yakıt tüketimi olan başka araç yok .İlla da başka alternatif gerekirse insignia ve superb olabilir. Forumda Birisi yakın zamanda superb dsg almıştı o fiyatlara ben dsg taraftarı olmasam da guvenmesemde içinize siniyorsa bakabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: altun_401

merhabalar,yakın zamanda (1-3 ay)yeni bir araba almak istiyoruz. araç dizel otomatik olmalı.yaklaşım 4 5 gün önce dizel otomatik corolla denedim otomatiği hiç içime sinmedi yani vites geçişleri iyi olan,ileride sorun çıkartmayacak bir araç olmalı.1-2 yaşında temiz kullanılmış bir araçta labilir bu fiyatlara.tavsiyelerinizi bekliyorum.

O fiyata aklımdan ilk geçen superb oldu test ettim hoşuma gitti ancak dsg problemi düşündürüyor

• Insignia 2.0 CDTi 87,000 TL

Veya benzinli Corolla al dizel kadar yakiyor zaten hem cebine para kalir.

C segmenti araca 85 bin vermek biraz ahmaklik olur bence iyi dusun.

• A3 TDI s-tronic tabiki
  • öncelikle problemli bir şanzıman olan dsg ye bulaşmayın.
    sonrasında mesele anlaşılmıştır.Yani?
    quote:

aslında 2. elde de canlı bir araç istiyoruz

esnaf arabası istiyoruz.
    Gideceğiniz esnaf araç plazaları:
    opel ford toyota honda.
    Dizel otomatik olarak bu araçları bulamıyorsunuz maalesef,civic in lpg li versiyonu otomatik şanzımanla 60 bin gibi bir rakama gelecektir,25 bin lira paranız da cebinizde kalır.
  • ozgun77 kullanıcısına yanıt
    söylediğiniz aracada baktım 2 gün önce 102000 tl civarıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

öncelikle problemli bir şanzıman olan dsg ye bulaşmayın.
    sonrasında mesele anlaşılmıştır.Yani?
    quote:

aslında 2. elde de canlı bir araç istiyoruz

esnaf arabası istiyoruz.
    Gideceğiniz esnaf araç plazaları:
    opel ford toyota honda.
    Dizel otomatik olarak bu araçları bulamıyorsunuz maalesef,civic in lpg li versiyonu otomatik şanzımanla 60 bin gibi bir rakama gelecektir,25 bin lira paranız da cebinizde kalır.

focusta dizel otomatik yoktu sanırım yanlış hatırlamıyorsam.toyota corolla dizel otomatiğ baktım ancak vites geçişleri özellikle 1-2-3 hiç hoş gelmedi geriye opel kalıyor dediğiniz gibi insignia değerlendirilebilir. aslında gönlüm hem volkswagen den yanaydı ama dsg ye problemli diyorsunuz soru işareti oluştu kafamda olmadı manuel bir passat düşünebilirim belki

• Cevap:Superb elegance prestij paket dsg

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

Cevap:Superb elegance prestij paket dsg

2 sene sonra satayım dediğimde zararım çok olur mu ?
  • esnaf markaları haricinde zararınız olur.
    civic bu bağlamda en iyi seçenek.
    Hem lpg ile garanti opsiyonu var dizel kazığı yemiyorsunuz 25 bin liranız cebinizde kalıyor hem de esnaf arabası.
    dsg şanzımana bulaşmayın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

Cevap:Superb elegance prestij paket dsg

2 sene sonra satayım dediğimde zararım çok olur mu ?

hocam 2 sene sonra satacaksan D sınıfı sıfır araba alma zaten ,hepsi külli zarar

haa illa alacam ,illa zarar etmiycem diyorsan tek araba var passat
  • Bence seçenek sonucu Passat olur.
  • D sınıfı 0 araç çok zarar ettirir. Mondeo'nun ikinci ellerinin Focus'tan ucuz olması,Avensis'in Corolla'dan ucuz olması v.b

Bu sizin için kriterse ya C sınıfı alın yada ikinci el alın.
  • insignia 2.0 cdti diyorum 160 beygirlik olanından hatta bir de sürekli dört çeker flexride şasi bulursanız ikinci el temiz bir tane tadından yenmez.Yakıt tüketimini bilmiyorum yalnız.Önden çekiş olan modellerinde şehir içi şehir dışı karışık 6.5 7.5 civarındaydı (insignia teamde mevcuttur tüketimler) böyle bir araca göre normal karşlıyorum.Yine de tercih sizin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.