850bin tl civarına alınabilecek en iyi araba nedir?
-
-
Clio 5
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
abi adam polo var diyo...poloyu satip clioya neden binsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
850 bine polo dan daha iyi bir araca binemezsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Clio 5 1.0 TCE X-Tronic
-
Egea Cross 1.4 urban al geç
Araçta sorun yoksa, km falan yüksek değilse maceraya gerek yok. Araç yenileme amaçlı clio falan alınabilir tabi ki
Hocam 1.0 mpi motor trendline model. İlk alırken yeter ya ne olacak diyordum. 82binde ama artık yetmemeye başladı seneye doğuya gideceğim biraz daha motor olarak üst bir şey alayım diyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğuya gideceksen renault clio işini görür bence. Hem motor hem servis olarak. 1.0 mpi polodan güncel tüm b sınıfı araçlara geçilebilir
doguya gidiceksen cerato 1.6 yada elantra 1.6 oneririm...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alınacak araç sıfır mı ikinci el mi, kaç yaşına kadar bakılıyor, hangi sınıf hangi motor/şanzıman tercih edilecek? Amaç konfor mu, performans mı, düşük işletme giderleri mi? Konu derya deniz malesef.
-
2018 sonrasi 308 otomatik
Bütçeyi biraz daha arttırabilirsen W204 olabilir biraz yakar ama tatmin eder.
-
Merhaba,
Ben Onur Otomobilen Satış Danışmanı.
Sizlere 800 - 850 bin tl civarına önerebileceğim bir çok model mevcut.
Dilerseniz İkinci El Otomobil, Motosiklet Modelleri ve Diğer Vasıta İlanları - sahibinden.com bu verdiğim linkten araçlarımıza gözatıp özel mesaj yolu ile bana ulaşabilirsiniz. Şirketimiz kurumsaldır. Tüm satış süreçlerinde ben ve satış destek arkadaşım sizlere yardımcı olacaktır.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Clio 5 1.0 TCE X-Tronic |
Clio 5
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X