Şimdi Ara

860.000 ₺ Sıfır Sandero Stepway Otomatik Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 0 araç alma arifendeydim.
    Araba benim için çok öncelik olmasada ihtiyaç oluyor kış aylarında, evliyim çocuk yok şuan için.
    Yazın genelde motor sürüyorum (2024 X-Max 250 Tech Max)
    Bayiden sıfır aldım 280.000 ₺ ye. Normalde motoru satmak istemiyorum 0 araba alırken çünkü yazın araba sürmüyorum zorda kalmadıkça motor her işimi çözüyor.

Araç bakmaya başladım ve ilk
    Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Style pakete bakmıştım (987.000) fiyat verdi bayi uygun gibi geldi yazıldım araca kapora atıp.Ödeme şekli 700 Peşin 287 Kredi (Oran 3,99) veya Motoru satıp 987 Peşin

Daha sonra Skodaya uğradım
    Fabia Premium 1.0 TSI 110 PS DSG
    1.100.000 ₺ fiyat aldım ödeme şekli 1.000.000 peşin 100.000 Faizsiz kredi.Tabi motoru yine satmam gerekiyor 1M peşin verebilmek için.100 de faizsiz kredi 12 ay ödemeli

Bir arkadaşımla bakıyorduk araçlara oda sıfır araç alıp satıyordu hobi olarak.anlıyor diye onunla gidiyordum ben çok araçtan anlamadığım için.
    Elimde 2023 0 Dacia Sandero Expression Stepway Tce 90 bg CVT var dedi şuanki liste fiyatı 959.900 ₺.
    Motoru satmak istemediğimi bildiği için motoru satma sana 860.000 ₺ veriyim dedi aracı sanada uygunsa.Aracın jelatinleri üzerinde duruyor.

Sizce bu paraya bu araç alınır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk16 -- 13 Ocak 2024; 11:36:47 >

• Öncelikle arkadasınız size önerdiği arabayı bir baskasından alsanda aynı para essential paket olarak varsaydım , diğer paketinde ise ilanlar 900 bin civari alıyorum desen yine 860 gibi paralara alırsın , 850-900 arasında 1.3 tce megane joy edc bulunur örnek ilan

stepwayde karar kıldıysanız 820-830 en azından kasko sigorta cebinizde kalır. 

• Eşimde sürdüğü için hb bakıyorum hocam sedan hiç bakmadım
  • çok ktü yaw bayide inceledim hakkaten kapılar mapılar incecik

• Arkadaşım forddan 300.000 tl faizsiz kredi aldı aralık içinde. Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama sorabilirsin.

• Alınır tabiki, bu piyasada oldukça uygun. LPG uyumlu turbo motoru ve gayet yeterli donanımı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zizu11

Arkadaşım forddan 300.000 tl faizsiz kredi aldı aralık içinde. Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama sorabilirsin.

O kampanya bitti. şimdi 300k 1.99% faiz veriyorlar yine diğer satıcılardan iyi ama en ucuzu 1.0 95bg puma manuel 1080bin tl

• zizu11 kullanıcısına yanıt
    Kasım ve aralık aylarında çok iyi kredi kampanyaları varmış bayilerde hocam ama yılbaşından sonra çoğunu sonlandırmışlar
  • i20 olabilir. O da LPG uyumlu fakat LPGsiz zorlayabilir biraz.

• İ20 orta pakete 965 bin fiyat verdi hocam bayii arada 100 bin oynuyor
  • Gittiğin bayiler fazla fiyat vermişler gibi geldi. Başka bayilere de sor. O paralar o modellere yüksek.

• Fabia için çevredeki 4 5 bayi aradım o paraya imkansız dediler.inanmadılar hatta o fiyata alabilceğime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk16 -- 15 Ocak 2024; 9:58:8 >
  • Bizde 2022 Stepway Prestige otomatik var. Aracın şekli, içi dışı gayet modern ve şık duruyor.

Sıkıntımız konfor yönünde. Koltukları çok rahatsız.

• Skayn kullanıcısına yanıt
    Sertlik olarak mı yoksa koltuk şekli olarak mı rahatsız hocam ?
  • 2. el Focus al geç

• tugberk16 kullanıcısına yanıt
    İkisi de hocam. Kalite olarak vasat sınırlarda araç zaten. Fakat motor şanzıman ve görüntü olarak on numara diyebilirim.
  • Her zaman sıfır araç alınır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.