< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk16 -- 13 Ocak 2024; 11:36:47 > |
860.000 ₺ Sıfır Sandero Stepway Otomatik Alınır mı ?
-
-
Öncelikle arkadasınız size önerdiği arabayı bir baskasından alsanda aynı para essential paket olarak varsaydım , diğer paketinde ise ilanlar 900 bin civari alıyorum desen yine 860 gibi paralara alırsın , 850-900 arasında 1.3 tce megane joy edc bulunur örnek ilan
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-polisten-garaj-arabasiz-hatasiz-boyasiz-1111390949/detaystepwayde karar kıldıysanız 820-830 en azından kasko sigorta cebinizde kalır.
-
Eşimde sürdüğü için hb bakıyorum hocam sedan hiç bakmadım -
çok ktü yaw bayide inceledim hakkaten kapılar mapılar incecik
-
Arkadaşım forddan 300.000 tl faizsiz kredi aldı aralık içinde. Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama sorabilirsin.
-
Alınır tabiki, bu piyasada oldukça uygun. LPG uyumlu turbo motoru ve gayet yeterli donanımı var. -
quote:
Orijinalden alıntı: zizu11Arkadaşım forddan 300.000 tl faizsiz kredi aldı aralık içinde. Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama sorabilirsin.
O kampanya bitti. şimdi 300k 1.99% faiz veriyorlar yine diğer satıcılardan iyi ama en ucuzu 1.0 95bg puma manuel 1080bin tl
-
Kasım ve aralık aylarında çok iyi kredi kampanyaları varmış bayilerde hocam ama yılbaşından sonra çoğunu sonlandırmışlar -
i20 olabilir. O da LPG uyumlu fakat LPGsiz zorlayabilir biraz.
-
İ20 orta pakete 965 bin fiyat verdi hocam bayii arada 100 bin oynuyor -
Gittiğin bayiler fazla fiyat vermişler gibi geldi. Başka bayilere de sor. O paralar o modellere yüksek.
-
Fabia için çevredeki 4 5 bayi aradım o paraya imkansız dediler.inanmadılar hatta o fiyata alabilceğime
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk16 -- 15 Ocak 2024; 9:58:8 > -
Bizde 2022 Stepway Prestige otomatik var. Aracın şekli, içi dışı gayet modern ve şık duruyor.
Sıkıntımız konfor yönünde. Koltukları çok rahatsız.
-
Sertlik olarak mı yoksa koltuk şekli olarak mı rahatsız hocam ? -
2. el Focus al geç
-
İkisi de hocam. Kalite olarak vasat sınırlarda araç zaten. Fakat motor şanzıman ve görüntü olarak on numara diyebilirim. -
Her zaman sıfır araç alınır.
Benzer içerikler
- hyundai tucson neden tutulmuyor
- fiat punto otomatik vites
- bmw 1 serisi alınır mı
- en iyi hibrit suv
- toyota yaris en çok tutulan modeli hangisi
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X