Şimdi Ara

8600 gt driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 3 gun once islemci,anakart,ram aldım sonra da format attım.Formattan sonra nvidia nın en son driverı olan 175.16 yı kurdum.Windows yeniden basladıgında renkler solmustu.Bazen de windowsa girerken mavi ekran veriyordu.Mavi ekranda driverla ilgili bir hata oldugu yazıyordu.Sonra guvenli modda eski driverım olan 169.06 yı kurdum.O zaman her sey normale dondu.175.16yı kurmayı bir daha denedim.Yine aynı seyler oldu.Eski windowsda 175.16 yukluydu ve boyle problemler olmuyordu.
    Bir de format sırasında C ile D nin nasıl olduysa yerleri degisti acaba onun etkisi olabilir mi?
    Tavsiyelerinizi bekliyorum

• Bir de 175.16 surucusu için ''bu sürücü 9xxx serisi için arkadaşlar dikkat edin 8xx serisinde düzgün çalışmaz'' diye bir sey okudum dogru mu acaba ?
  • Nvidia nın sitesinde sisteminiz ile ilgili kısımları seçiyorsunuz, size son WHQL sürücü için indirme için onay penceresi geliyor. Evet derseniz indirmeye başlıyor.

Diğer seçenek sizin sisteminizi tarayıp size uygun sürücünün indirme onay penceresini gönderiyor.

Yapacağınızın hepsi bu. Belki elinizdeki sürücü indirme sırasında hasar görmüş olabilir.
  • Surucuyu 2 kez indirdim yine aynı sorunlar oldu.Surucuyu otomatik bul dedigimde :

The NVIDIA Smart Scan was unable to evaluate your system hardware. Please use Option 1 to manually find drivers for your NVIDIA products. uyarısı veriyor.
  • ya bende 8800 gt de o tarz değilde 175.16 yı yükleyince 3dmark2006 testinde perfonmans kaybı oldu.
    eski 169.06 da daha verimli.175 sürümü iyi değil sanırım.
  • "Please use Option 1 to manually find drivers for your NVIDIA products" sanırım bu cümlede şunu diyor - "nvidia ürünlerinin driverlerını manuel olarak yani elle bulmak için lütfen seçenek 1 i kullanın dior" umarım bi yardımı olur ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    5700 XT Bellek Sorunu !!!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.