Şimdi Ara

8600gt sonic için kaç watt PSU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Palit 8600gt sonic için kaç watt'lık Psu yeterli olur?

• Gerçek 350 yeter..
  • Psu olayı sadece ekran kartına bakmıyor. İşlemci yüksek ise yani bir quadcore veya phenom vs. ise daha da yüksek psu ihtiyac olabilir.
    Ama normal şekilde 350 gerçek ideal.
  • benimde böyle bi sorum olcak sistemi aşağıya yazıyorum 350watt psu var[gerçek mi bilmiyorum] pc res atıyo psu dan kuşkuluyum güzel bi psu önerebilirmisiniz[overclock da düşünüorm ama psu çok pahalıya kaçarsa yapamam]
    cpu:intel core2duo e4500 2.2ghz
    ekran=512 mb ati hd2900xt iceq turbo
    ram:2x1 twinmos ddr2 667mhz
    anakart:asus p5ld2-x/1333
    ayrıca sürekli çalışan harici hard diskim var teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalidor

Arkadaşlar...

Palit 8600gt sonic için kaç watt'lık Psu yeterli olur?

imzamdaki sistemi 350 watt ile kullanıyorum (asus) artı 2 dvd +2 12 lik fan + ikinci hdd + oc vsvs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 6 Temmuz 2008; 22:09:56 >
  • Bendeki psu 400 watt; yalnız Frisby marka, bu yüzden gerçek 400 watt mı değil mi? emin değilim. Yarın bu kartı almayı planlıyorum, inşallah problem olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertkosova

benimde böyle bi sorum olcak sistemi aşağıya yazıyorum 350watt psu var[gerçek mi bilmiyorum] pc res atıyo psu dan kuşkuluyum güzel bi psu önerebilirmisiniz[overclock da düşünüorm ama psu çok pahalıya kaçarsa yapamam]
    cpu:intel core2duo e4500 2.2ghz
    ekran=512 mb ati hd2900xt iceq turbo
    ram:2x1 twinmos ddr2 667mhz
    anakart:asus p5ld2-x/1333
    ayrıca sürekli çalışan harici hard diskim var teşekkür ederim

350w gerçek ise yeter. Gerçek olup olmadığını markasından anlayabilirsiniz.. Dandik markalar belli zaten.

@kalidor

Psu sahte. Yani 400w ama taş çatlasa 250w civarı çalışır. Bu durum sorunlara yol acabilir,bilginize

• dandik bişeydir oldukça eski yeni alcağın psu 400watt gerçek olursa overclock ta yapabilir miyim
  • Ocz'nin 500 watt'lık psu'sunu aldım kullanıyorum. Ufak elektrik oynamalarında pc etkilenmiyor over clock yaptım kullanıyorum sorunsuz

Sistem:
    E4500 2.2@3.2 ghz
    palit 8600 gt sonic +
    gigabyte anakart
    2 gb ram
    7200 rpm hdd.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alwer

Ocz'nin 500 watt'lık psu'sunu aldım kullanıyorum. Ufak elektrik oynamalarında pc etkilenmiyor over clock yaptım kullanıyorum sorunsuz

Sistem:
    E4500 2.2@3.2 ghz
    palit 8600 gt sonic +
    gigabyte anakart
    2 gb ram
    7200 rpm hdd.

kaça aldın acaba? Ocz çok iyi bir marka...
  • ban kalırsa gercek deger 400w la oc yapabılırsın ama 500w da alabılırsın 400 ile 500 arasında cok fazla fark olmuyo fıyat olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.