Bildirim
8600gt sonic için kaç watt PSU?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Gerçek 350 yeter.. -
Psu olayı sadece ekran kartına bakmıyor. İşlemci yüksek ise yani bir quadcore veya phenom vs. ise daha da yüksek psu ihtiyac olabilir.
Ama normal şekilde 350 gerçek ideal. -
benimde böyle bi sorum olcak sistemi aşağıya yazıyorum 350watt psu var[gerçek mi bilmiyorum] pc res atıyo psu dan kuşkuluyum güzel bi psu önerebilirmisiniz[overclock da düşünüorm ama psu çok pahalıya kaçarsa yapamam]
cpu:intel core2duo e4500 2.2ghz
ekran=512 mb ati hd2900xt iceq turbo
ram:2x1 twinmos ddr2 667mhz
anakart:asus p5ld2-x/1333
ayrıca sürekli çalışan harici hard diskim var teşekkür ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: kalidor
Arkadaşlar...
Palit 8600gt sonic için kaç watt'lık Psu yeterli olur?
imzamdaki sistemi 350 watt ile kullanıyorum (asus) artı 2 dvd +2 12 lik fan + ikinci hdd + oc vsvs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 6 Temmuz 2008; 22:09:56 > -
Bendeki psu 400 watt; yalnız Frisby marka, bu yüzden gerçek 400 watt mı değil mi? emin değilim. Yarın bu kartı almayı planlıyorum, inşallah problem olmaz. -
quote:
Orjinalden alıntı: mertkosova
benimde böyle bi sorum olcak sistemi aşağıya yazıyorum 350watt psu var[gerçek mi bilmiyorum] pc res atıyo psu dan kuşkuluyum güzel bi psu önerebilirmisiniz[overclock da düşünüorm ama psu çok pahalıya kaçarsa yapamam]
cpu:intel core2duo e4500 2.2ghz
ekran=512 mb ati hd2900xt iceq turbo
ram:2x1 twinmos ddr2 667mhz
anakart:asus p5ld2-x/1333
ayrıca sürekli çalışan harici hard diskim var teşekkür ederim
350w gerçek ise yeter. Gerçek olup olmadığını markasından anlayabilirsiniz.. Dandik markalar belli zaten.
@kalidor
Psu sahte. Yani 400w ama taş çatlasa 250w civarı çalışır. Bu durum sorunlara yol acabilir,bilginize
-
dandik bişeydir oldukça eski yeni alcağın psu 400watt gerçek olursa overclock ta yapabilir miyim -
Ocz'nin 500 watt'lık psu'sunu aldım kullanıyorum. Ufak elektrik oynamalarında pc etkilenmiyor over clock yaptım kullanıyorum sorunsuz
Sistem:
E4500 2.2@3.2 ghz
palit 8600 gt sonic +
gigabyte anakart
2 gb ram
7200 rpm hdd. -
quote:
Orjinalden alıntı: alwer
Ocz'nin 500 watt'lık psu'sunu aldım kullanıyorum. Ufak elektrik oynamalarında pc etkilenmiyor over clock yaptım kullanıyorum sorunsuz
Sistem:
E4500 2.2@3.2 ghz
palit 8600 gt sonic +
gigabyte anakart
2 gb ram
7200 rpm hdd.
kaça aldın acaba? Ocz çok iyi bir marka... -
ban kalırsa gercek deger 400w la oc yapabılırsın ama 500w da alabılırsın 400 ile 500 arasında cok fazla fark olmuyo fıyat olarak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X