Şimdi Ara

8600GT Sonic mi HD2600XT mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yakın zamanda ekran kartı almayı düşünüyorum.
    Ama öyle bir ikileme düştümki kararda zorlanıyorum. İlk defa araştırarak ekran kartı alacağım.
    Şimdi elimde 2 seçenek var:

1-) Sapphire 256mb GDDR4 HD2600XT 128-bit 145usd+kdv
    2-) Palit 256mb DDR3 PX8600GT Sonic 128-bit 125usd+kdv

İkisi arasında kaldım. Sizce hangisini alayım? Yada bu fiyatlarda tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir ekran kartı varmı?
    Birde sistemime bakarak olurmu olmazmı ona göre bir yorum yaparsanız çok makbul geçer.

P4 2.8 HT-- 1GB 400 Ram -- 80 GB Harddisk -- Asrock PCIex 16x Mainboard (Ekran kartım yok.)

Çok şey istiyorum ama bağışlayın nihayetinde bir kere alacağım. Kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xstaticx -- 8 Ocak 2008; 16:36:12 >

• Tabiki palit ama sonic + olanını al hd 2600 serisinden oyun kartı olmaz. Ayrıca 2600 serisi alırsan vpu sorunuyla boğuşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthkls -- 8 Ocak 2008; 16:37:50 >
  • İşlemcin biraz düşük kalacak yanlız bunlar için özellikle 8600GT sonic+ için.
  • Sorduğun soru mu tabiki 8600gt sonic +.. Palit bulamassan msı 8600gt oc edition alabilirsin..
  • @HeLLgaTe
    neden soru mu ki? mis gibi de soru.

ben ikisini de kullandım ve 2600xt gddr4 öneriyorum, blog sayfamdan yaptığım testleri vs görebilirsin, performansları eşit çoğu yerde fakat ati nin görüntü kalitesiyle nvidia nın ki kesinlikle bir değil, ikinci elde 140liraya benim test yaptığım kart satılıyor şu anda, ben satmıyorum yanlış anlaşılmasın, ben sıkılana kadar kullandım

http://forum.donanimhaber.com/m_20177744/tm.htm

@fthkls

Bilip bilmeden böyle yorumlar yazmak ne kadar da kolay, ben bir kere bile problem yaşamadım, sen sanırım ilk çıkan kartlardan sonra daha takip etmedin piyasayı, o sorun gidereli aylar oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 8 Ocak 2008; 17:05:24 >

• bence palit 8600gt sonic +(plus) alabilirsiniz sonic den daha fazla saat hızları var ve dolasıyla daha performanslı
    http://www.teknofiyat.com/?search=palit+8600gt+sonic%2B&altlimit=&ustlimit=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 8 Ocak 2008; 18:10:11 >
  • genelde
    8600 gt ile 2600 xt gddr3 eşittir.
    8600 gts ile de 2600 xt gddr4 eşittir.

fakat 8600 gt sonic + ekran kartı 8600 gts ayarında olduğu için performansı hemen hemen 2600 xt gddr4 ile aynıdır.
    ben sapphire ve msi 2600 xt gddr 4 kullandım.
    sapphire kadar, fanı çok ses çıkartan bir kart görmedim.
    msi rx 2600 xt diamond kullandım ve fanı gerçekten sessizliğin ötesindeydi.

sana da önerim msi rx2600xt diamon overclock edition olur.
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30953

ama palit 8600 gt sonic plus (+) bu kartı da bulursan alabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    4070ti super mi 7900xt mi ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sistemine yüksek gelir ama sonic+ daha iyi o/c olarak daha çok performanslı ve ileride sistemi değişirsen onuda kullanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

@HeLLgaTe
    neden soru mu ki? mis gibi de soru.

ben ikisini de kullandım ve 2600xt gddr4 öneriyorum, blog sayfamdan yaptığım testleri vs görebilirsin, performansları eşit çoğu yerde fakat ati nin görüntü kalitesiyle nvidia nın ki kesinlikle bir değil, ikinci elde 140liraya benim test yaptığım kart satılıyor şu anda, ben satmıyorum yanlış anlaşılmasın, ben sıkılana kadar kullandım

http://forum.donanimhaber.com/m_20177744/tm.htm

@fthkls

Bilip bilmeden böyle yorumlar yazmak ne kadar da kolay, ben bir kere bile problem yaşamadım, sen sanırım ilk çıkan kartlardan sonra daha takip etmedin piyasayı, o sorun gidereli aylar oldu.

Boşa çıkışmışsın millete hoca... baksana imzalara,herkes kendi kullandığı kartı tavsiye etmiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: polatyy

Boşa çıkışmışsın millete hoca... baksana imzalara,herkes kendi kullandığı kartı tavsiye etmiş.

Kendi kullandığı derken, ben ikisini de kullandım, ve fiyat eşit olmadığı için 8600gt sonic+ ön plana çıksa da görüntü kalitesi için 2600xt kesinlikle önde.

@turkcu

Bendeki hiç ses yapmıyordu.. ilginç
  • sistemin bu kartlarla verimini azaltır
  • Ben bütçeni bilemem ama biraz dha para werip hd 3750 alman daha karlı
  • tabikide 8600 gt sonic + efsane kart izmir'de olgun bilgisayarda ve inventusta hiteknoloji de bulunan güzel performanslı bi karttır
  • 8600 gt sonic+ al derim fiyat avantajı var
  • KDV'leri de eklersen, son fiyatta GDDR4 Ati HD2600XT - Palit 8600GT den 25 dolar pahalıya gelir.

Çoğu yerde Palit'in 8600GT si 2600XT GDDR4'ten üstündür.

Görüntü kalitesi falan olayı, daha önce başka model ATi ve Nvidia kartların karşılaştırılması sorunu ortaya atılan bir GEYİK.

Zaten çıktığı zaman piyasayı sildi süpürdü 8600GT.

Özellikle Palit 8600GT sonic+ bulabilirsen, orta seviye, Piyasada bu fiyata en iyi kartı almış olursun, bende 8600GT kullanıyorum.
  • Bu saatten sonra o fiyatla 2600xt alınmaz.Vatanda 220 lira civarında bir şey oluyor sanırım.270 liraya hd3850 ler var.Üstelik 8600gt sonic+ 160 ytl.Ben olsam sonic+ alırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: FxmaN

KDV'leri de eklersen, son fiyatta GDDR4 Ati HD2600XT - Palit 8600GT den 25 dolar pahalıya gelir.

Çoğu yerde Palit'in 8600GT si 2600XT GDDR4'ten üstündür.

Görüntü kalitesi falan olayı, daha önce başka model ATi ve Nvidia kartların karşılaştırılması sorunu ortaya atılan bir GEYİK.

Zaten çıktığı zaman piyasayı sildi süpürdü 8600GT.

Özellikle Palit 8600GT sonic+ bulabilirsen, orta seviye, Piyasada bu fiyata en iyi kartı almış olursun, bende 8600GT kullanıyorum.

Arkadaşım geyik falan değil. Neyse polemik yaratmayacağım.

8600GT Sonic+ Dx10da ne sunuyor desteği dışında? Başarım sunuyor mu? Hayır. O zaman 1950Pro daha mantıklı. 2600XT GDDR4 de Dx10da birşey sunamıyor ama yer yer 1950Pro kadar başarım sunuyor. Şimdi buradan 8600GT Sonic+, 1950Pro'yu geçiyor zaten diyeceksiniz ama yalan. Çünkü elinizdeki bu iddiayı sadece 3D Mark destekliyor. Oyunlar değil.

Konuyu açan arkadaşım bence 1950Pro al. Hem 2600den daha ucuz hem de 2sinden daha performanslı.

Ekleme: 1950Pro biraz aşabilir, unutmuşum. Sağlam bir en az 400lük güç kaynağı gerek ama zaten şart oldu. İşlemci de bu 3 ekran kartının önünü keser. İşlemcini 3,6-3,8 gibi değerlere çekersen bir nebze darboğazı atlatırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 8 Ocak 2008; 23:33:01 >

• herkes kafasına göre yorum yapmış valla pes kım dıyor vpu hatası var dıye 2600prolarda? ben kulanıyorumarkadaşım problemfelanda yok 3dmark 2005 puanımda 11.000 puan cal of duty4 de 1680-1050 de oynıyorum 35-40 fps de hemde ayarların hepsise son kalıte sadece 2x yok grafıklerde. herkes kötülüyor 2600 serisini ama kulandınmı dıyınce süz buz oluyor ben kulanıyorum işde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.